Kızlar hamilelik lohusalık falan derken oğlan büyüdü 2 yaşına geldi ama cinsellik istekten eser kalmadı eskiden böyle değildim hamilelikten sonra bianda yok oldu resmen e haliyle sorun oluyor eşimle ilk başlarda daha büyük sorundu ama galiba artk oda alıştı yanaşmıyor uzun süre bunun tek sebebi benm biliyorum hep söylüyor beni suçluyor çünkü bakıyorum hiç bakımlı cilveli bı kadın deilim dümdüz istediğim bişey varsada çekinerek yapamıyorum nasıl cilveli olunur bunun önüne geçmek için napilir varmı önerileriniz.Ha bide sadece ben mi böyleyim? Cinsel istek bı kenara cilveli ve bakımlı olmak daha zor gibi bu doğuştan yüklenen bı özellik mi sonradan öyle olabilmek için yapılması gereken bişi varmı
Sadece sen böyle degilsin. Dogumdan sonra kadinlarin yüzde 80i böyle:(
Senin 2 yıl geçti benim 6 yılı geçti. Kadın doğuma gidince hemen psikoloğa gönderiyor. Yada hormonalsa hormon testi yapıyolar
Gittiniz mi bunun icin
Gittim psikoloğa gönderdi. 4 yıl öncemi ne gitmiştim. Şimdi de yine gitcem baklm yine gönderecekmi. Ben hormon testi de istiycem
Bencede bir baktırın çünkü dediğim gibi bana tuhaf geliyor eşi istememk muhakkak bir problem vardır
Genelde hep psikolojik diyolar cnm.
Yalnız olduğunuzu sanmıyorum. Cilve de bence içten gelen bir şey, sonradan yapmaya çalışınca itici duruyor. Bende de hiç yok maalesef.
Olmasını istemediniz mi hiç
Oğlum doğduktan sonra bende böyle olmuştum. Canım hiç istemiyordu , o kadar yoruluyor ki insan sabahtan akşama kadar, akşam çocuk uyuyunca tek isteğim uzanmak oluyordu. Oğlan 2,5 yaşını geçince düzeldi anca lakin tekrar hamileyim 😄
Biraz kendinizi zorlayın yaptıkça istek artabilir
Cinsel hayat bı kenara cilveli bakımlı olmak daha zor gibi yani bu doğuştan olan bı özellik mi yoksa sonradan da olabilcek bişey mi
Cilve sonradan yüklenmez maalesef insanın fıtratında olması lazım
Aynen doğru
Canm sen kendine baktıkça otomatik narinleşeceksin ay tırnağım krıılmasın ay fönüm bozulmasın anladın mı mesela ben işimi bitirip duş makyaj yapıyorum sofra kurmak gibi basşt işler dişinda elimi bişeye atasım gelmiyor kendimi çok narin hissediyom djsjs
Dogumdan sonra bana da öyle oldu
Doğum sonrası normal belki ama 2.bucuk yaşında nerdeyse
Benimde 2.5 yaşında
Sanırım annelik baskın çıkıyor düşünce olarak çocuk ön planda yada yorgunluk oluyor istek azalıyor diye düşünüyorum geneli öyle kadınların zoraki olanda oluyordur eminim ..ama bazı kadınlarda libido fazla olabiliyor benim arkadaşım var öyledir mesela kendisi söylemişti çok seviyorum cinselliği diye ...2 çocuğu var bu arada
Libidom düşük desem eskiden böyle deildim evet çocuk yorgunluk vs çok etki etti ama artık düzelmesi gerekmiyor mu çocuğum büyüdü uykuları düzeldi emzirme bitti bez bitti
Valla uzun sürebilir benimde 4.5 senedir devam ediyor..birde yaşım 43 benim yani artık hormonlar değişiyor evet eşle aranız biraz mesafeli oluyor illa herşey cinsellik değildir kadinlara sürekli bir yüklenme kadınlarda mecburmus gibi bir baskı yok evliliğin yarısi cinsellik bilmem ne koca baskasina gider zaten giden her şekilde gider kadinlarda yok beni bosar diye korkusuna adamı memnun etme derdinde çoğu kadında özellikle çalışmayanlar bunlardan bana gına geldi gerçekten ben hiç birine inanmiyorum bazı kadınların fizyolojik ve hormonal olarak 6 senede duzelebiliyormus...yani herkesin farklı olabilir yani sizde kendinizi suçlu hissetmeyin
Ne kadar ara verirseniz o kadar istek azalıyor. Alıştı demişsin ama sağlıklı bir erkek alışmaz bence , ümidi keser ve başka şekilde ihtiyacını karşılamak ister. Bu belki psikolojiktir seninki. Anneliği başa koyma yada eşten lohusa dönemi vs.destek görmeme, kızma olabilir. Ona karşı isteğini etkileyen bir düşünce olabilir
Eşim çocuk konusunda her zaman destek olan birisi oldu evet annelik her zaman ön planım ama artık oğlum büyüdü bı bahane deil belki dediğiniz gibi başka şekilde ihtiyacını karşılıyor ama eşimi tanıyorum öyle deil genel olarak isteksizlesti oda tabi yinede ben daha fazlayim.o konuda
Bu konuda o ne düşünüyor, halinizden memnun musunuz
Dediğim gibi her zaman şikayetçi eskiden böyle deildin arkanı dönüp uyumaya alıştın gibi gibi hep söylenir cilveli oluşum vs onun söylediği bişi deil ama ben kendimi biliyorum ve rahatsızım bu konuda öyle olamadigim için
Cilve denilince ben 😂 eşim hep der sendeki işve cilve beni eritiyo diye bence fıtrattan gelen bişey benim içimden geliyo sürekli cilve yapmak istemesem de yapmış bulunuyorum😂
Nasıl yapıyorsunuz o cilveyi merak ettim ?
Bize biraz ders verinnnn😄
Cilvemi o nedir looğ 😄
Tamda buyum
Canım bu doğal bişi merak etme ama evet bazı kadınlar sade bazıları kokoş olur tabiki doğuştan gelen şeyler ama çok basit tarzını değiştirebilirsin
Mesela öncelikle saçına bi rofle yaptır ev için güzel pijama takımları al yatak içinde rahat şık şeyler seç
Lazere git çilt bakımına git benim eşim para vermiyor vallahi ben gece gündüz alırdım takardım senin maddi sorun etmiyorsa eşin bilki çok şanslısın birde altın takmak aşırı kadınsı değerli hissettiriyor aklında bulunsun narin kısık sesli flan ol işte kız yerim seni bunlar küçük şeyler dert etme bacım
Cilveeeee?? O neydiiii giiiizzzzzzz haaa tamam tamam hatırladım 4 çocuğu yapmadan önce yaptığım şeydi yok beeee her yaptığımda hamile kaldım şeyi kopasica herif bacağımı görse cilve sanıyor bide cilve yapsam her sene 1 tane dogururum yok bacım ben Çiçekli donumla dağınık sacimla mutluyum:))))
1,495,085 soru
24,424,918 cevap
351,834 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın