0 oy
327 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,517 puan) tarafından

Şal aldım bugün satış danışmanı kendi kullandığı tüm şallari ütülemeden taktığını söyledi hiç de kırışık olmaz dedi ben çok şaşırdım ben asla ütülemeden takmam

Sizin tercihiniz ne şal mi eşarp mı 

ütüler misiniz direkt bağlar misinjz ?

11 Cevaplar

+1 oy
(3,811 puan) tarafından

İkisini de taktım şallar daha güzel oluyor ancak benim yüzüme eşarp daha çok gittiği için tercihim eşarp oldu, O yüzden size yakışanı seçin

(2,517 puan) tarafından

Anladım ben eşarbı seviyorum herkes şal yakıştiriyor

-Reklam-
+1 oy
(341 puan) tarafından

İlk aldığımda kat yerlerini ütulerim Eger varsa sonra hiç ütülemem. Ütü gerektirecek kumaş almam zaten. Eşarp sevmiyorum

(2,517 puan) tarafından

Pamuklu şallar maalesef ütü gerektiriyor 🥹

0 oy
(165 puan) tarafından

Kombinime göre değişir ama esarpsa mutlaka saf ipek takarım ama  her ikisininde mutlaka ütülerim 

(2,517 puan) tarafından

Ben de öyleyim eşarpsa kesinlikle İpek olmalı şal da marka severim ama özellikle marka olsun demek ütü olmazsa olmazin ama şal için biraz ütü zorlar

0 oy
tarafından

O kumasla alakali ben uzunca bi zamandir salda almadim esarpta ama her aldigimda kirismayan kumas tercih ettim gerci suan hic esarbim yok da sallarimi hic utulemem hicte kirisik olmaz elhamdülillah 

(2,517 puan) tarafından

Peki ne sıklıkla şal alirsiniz ya da ortalama olarak bir şalı kaç yıl kullanırsınız deforme olana kadar mı sıkılana kadar mı 

tarafından

Sana bisey diyim mi ben heralde hic sal almadim suan elimdekileri dusunuyorum bekarliktan kalma sallarim vardi artik cok eskidi yiprandi anneme vermek icin ayirdim suan elimdekiler biri dugun vardi kumas kestirmistim sifon o 2 3 tanesini nisan alisverisimde kayinbabam almisti sanirim 2 tanesini de komsum verdi o da dugun icin almis kullanamamis bana verdi hepsi sifon ya da krep kumas cok bi salim yok yani bunlarda iyice yipranmadan yenisini almam zaten disarda feraceliyim feracemin uzerine ne taksam oluyo sorf renklerde ve koyu tonlarda hepsi o yuzden bunlar isimi goruyo mesela bi elbse alirsam binde bir uzerine evdekiler olmuyosa o zaman alirim heralde ben oyle de olmuyo hic o yuzden almiyorum kirisiklik konusunda ben yikadiktan sonra asarken katlayip asiyorum yani uzun tarafini katlayip kare hale getiriyorum ayni yonde 2 kere daha katlayinda uzun bi dikdortgen olusuyo o sekilde kurutup o sekilde askiya asiyorum hic kirismiyo ben suan alacak mesela suflelere cok ozeniyorum da elimde eski de olsa sallarim vad israf olarak goruyorum 

(2,517 puan) tarafından

Ne güzel israftan kaçınıyorsunuz çok iyi ben öyle olamıyorum maalesef nefsim ağır basıyor kıyafet çanta vs 😏

tarafından

Ya ben hayatim boyunca yoksullukla da savastim bekarkende cok oyle aaa begendim alayim demedim evlenince zaten coluk cocuk ister istemez elime geleni yiyemiyorum onun gelecegi icin elimden geleni yapayim da gerisi takdiri ilahi diyorum gecmisten de azla yetinmeye alisik oldugum icin zoruma gitmiyo yani benim yumisak karnim bu degil kılık  kiyafet degil ama baska seylerden ben de nefsimle cok savasiyorum yani ayni durumdayiz 

(2,517 puan) tarafından

O kadar haklısınız ki  Allah kolaylık versin herkese 

0 oy
(384 puan) tarafından

Bır ıkı şalım gerçekten utu ıstemıyor ama utulemeden rahat etmıyorum 

Şalın yerı baska esarbın yerı baska  

(2,517 puan) tarafından

Şal rahat ama ütülemeden takılmıyor haklisiniz

0 oy
(28,607 puan) tarafından

Şal ben eşarp sevmem şal daha güzel bence ve ütüsüz takmam temiz olmazsa kullanmam

(2,517 puan) tarafından

Bencede haklısınız 

0 oy
(2,256 puan) tarafından

Ben ipek eşarp kullanıyorum 

Şal bana hiç yakışmaz 

Piknik için aldım 2 tane onlarıda ütülerim şal taktığımda çok mutsuz oluyorum neden bilmiyorum 

(2,517 puan) tarafından

Ben de sizin gibi İpek eşarp severim ama banada şal güzel oluyormuş öyle dediler ama ben de eşarbı yakistiririm

0 oy
(4,993 puan) tarafından

Genelde şal takarım eşarp yapamıyorum pek önünü tutturmak zor geliyor şal daha çok yakışıyor bana etrafimdakilerde öyle söyler o yüzden şal takarım 

(2,517 puan) tarafından

Ütüler misiniz bir de bir şalı ne kadar süre takarsiniz tahmini olarak

(4,993 puan) tarafından

Ütülerim canım ben ipek şal takıyorum kırısıyo

(2,517 puan) tarafından

Evet kırışıyor doğru 

0 oy
(462 puan) tarafından

Ben hiç eşarp takmadım o yüzden şal çok seviyorum bazı şallarım var hiç ütülenmeye gerek duymuyor Ama bazıları var maalesef beklemek zorunda kalıyorum ütüleyip taktığım halde bile başımda kırısıyor

(2,517 puan) tarafından

Evet öyle şallar çok zor peki ne kadar süre kullanırsınız bir şalı 

(462 puan) tarafından

Valla canım yıpranana kadar kulanıyom feraceme göre renkler var elbiselerime göre var öyle vala asgari ücretle ev gecindirmek cok zor ya o yuzden pek istedıgım seyleri alamıyorum ama cok şükür saglıgımız yerinde 

(2,517 puan) tarafından

Öyle bu dönem çok zor Allah kolaylık versin herkese

(462 puan) tarafından

Amin canım 

0 oy
(324 puan) tarafından

İkiside yakışıyor etraf öyle der ama bende şal severim 

Madka alıyorum ama ayda yılda bır alırım madka alırım esapta marka alırım 

Markan olmayan hedıyenıkı esarbım var cok guzel sekıl alıyor

(2,517 puan) tarafından

Ben de İpek eşarp severim

0 oy
(1,295 puan) tarafından

Şal ütüye ihtiyacı olursa ütüleriö ama günlük olanların ütüye ihtiyacı olmuyor

(2,517 puan) tarafından

Olabilir. bazı şallar öyle oluyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 499 göst.
8 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,069 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde Baldananne (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
+1 oy
4 cevap 244 göst.

Kategoriler

1,488,427 soru

24,329,974 cevap

345,648 kullanıcı

...