0 oy
91 göst.
önce Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından

Tam 40+0 Haftalığım ve hiç sancım yok neden sancı gelmez. Yalancı sancilarim oluyordu önceden şimdi onlarda yok. Acilmam yok sancı yok çok moralim bozuk.  Pilates, yürüyüş, aksak yürüyüş, merdiven inip cikma, squat , ahududu çayı , ananas , hurma hepsini düzenli denedim

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,105 puan) tarafından

Temizlik yap bacım dip köşe 

önce (41 puan) tarafından

Yapıyorum haftanın üç günü. Canım çıktı ama yok yarın yine temizlik yapacağım. Evi kirkladim

önce (8,690 puan) tarafından

Deli misin sen sırf açılman olsun diye niye temizlik yapıyorsun. Olabilir bazı insanların açılması sanıcısı olmaz. Benimde hiç olmadı 42 haftalık sıfır belirti sıfır sancı ile sezaryen ile doğum yaptım. Doğuma yakın kadınlarda enerji olur o enerjiyi harcamamak lazım çünkü doğumdan sonra çok ihtiyacın oluyor. Bu bilimsel olarak ta bilinen bir gerçek 

Evet öyle ama normal doğum yapmak istiyorum 

Tamam ama olmuyorsa olmuyor zorlamanın anlamı yok 

önce (1,105 puan) tarafından

Hafsa etrafımda ki herkes öyle doğum yaptı 😅 benim kız 37de geldiği için hiç öyle şeyler ile uğraşmadım 

Sümeyye cim doğrudur öyle yapan daha doğrusu tetikleyen var ama bunda sıfır belirti. Sırf doğum için temizlik yapması doğru değil bence ya 

-Reklam-
0 oy
önce (6,446 puan) tarafından

Csnim niye bu kadar dert ediyosun en fazla doktorun tutacagi 42 haftadir o da cok nadir yani bi sekilde o cocuk cikacak acele etme vaktinden once olmaz hic bisey 

Aynen suni sanci verirler olur yani mecbur dogurcan bu kadar gerilme 

Evet ssvd suni sancı yasak

önce (8,054 puan) tarafından

Yasakmış kız nasıl suni versinler. Rabbim kolaylıkla nasip etsin bir an önce yavrunu kucağına

Hayatim tamam yasaksa da dogum olmazda sezeryanla alirlar anliyorum normal yolla dogurmayi yasamak isteyebilirsin dogal bi dogum yapmanin en iyisi oldugunu dusunuyo olabilirsin ama hersey vaktine esirdir yapacak bisey yok bebek kendisi gelmezse en kotu ihtimalle yine sezeryan olur 

Evet bende öyle düşünüyorum herşey vaktine esir. Olacağı varsa olur

0 oy
önce (202 puan) tarafından

Daha günü gelmemiş demek ki ne yaparsan yap günü gelmeden gelmez bende sen gibiydim yapmadığım şey kalmadı doktor yatış günü verdi suni sancı için bir gün kala aniden suyum geldi sancılar derken gün içinde doğurdum darısı başınıza

Amin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 330 göst.
0 oy
4 cevap 540 göst.
5 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 82 göst.
9 Ocak 2025 Moda kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy