0 oy
343 göst.
önce Diğer kategorisinde (331 puan) tarafından

Allah okulu bulanan razı olsunn bız razıyız🤣

10 gundur0bırbırımızı yedık hergun bır yere gıtmemeze rağmen cpk felaket gectı bu 10 gun 🤪

Allah tan başladı yoksa daha yapmıyorduk birlikte 😁😁😁

diyeteee başladım benı gazların 92 kılo olmuşum nolursun gazlauyınnnnn cok kotu gozukuyor gocamda söyleniyor zayıfla dıyeeee 

gunaydınnn

image

11 Cevaplar

0 oy
önce (25,363 puan) tarafından

Ah diyet deme 87 ile gittim 89 90 arasında geri döndüm ailemin yanından ben diyete devam ölene kadar yapsam ancak gider bu fazla kilolar bence 

önce (1,707 puan) tarafından

he tamamozaman baska bir balli nick olan biriydi. aslinda da gorsel 90 durmuyorsun etin sıki demek ama tabi versen bi 15 surepr olur

önce (331 puan) tarafından

Canan senjn gjbı olsam daha ne isterim bu hayattan😁

önce (7,389 puan) tarafından

@casperiye11 kız bunlar bı işe yariyo mu

image

önce (1,707 puan) tarafından

bromelain guzel seviorum onu suan momordicaninkini aldim. karadut zaten ben cok severimde o zatiflamak icin degil zaten:))

image

önce (7,389 puan) tarafından

Zuhra ana zayiflatiyo mu destek amaclimi

-Reklam-
0 oy
önce (3,595 puan) tarafından

Günaydın  afiyet olsun  ay çok şükür başladı okul   okulda olmasa yarım gün yarım gündür    bnde diyete baslicam diyip başlayamıyorum   gerçi kafama koysam gerçekten başlarım ama  benim kocda kilo al diyor  nereme  kilo alam 158 boy    🤣

Okuldan gelince mayısıyor yoruluyor cunku daha kolay oluyor evdeyken birbirimizi yıyoruzzz oyy

Uyyyy valla sıkıldım dıyetten

önce (3,595 puan) tarafından

Bizde değişen birsey olmuyor  valla  okuldan  geldikten sonrada 🤣 bnde uzun süreli  yapmıyorum biraz yapıyorum bırakıyorum sonra kilo almaya başladığım an dikkat ediyorum öyle öyle dengeliyorum diyet sıkıcı sağlıklı beslenmeyi hayatımıza adapte etsek sıkıntı olmaz ama becerebilsek 

Ayyy yok sakınlesıyor tablet biraz oyun yemek vs derken  7de uyutuyom zatem

0 oy
önce (401 puan) tarafından

Sen her halinle güzelsin 🌸

Cok tesekkur ederim ama kılım aldı basını gıdıyor :(((

0 oy
önce (8,062 puan) tarafından

92 miiii

Ben 63 le kendimi 100 kilo olmuş gibi hissediyorum 😱😱😱😱😱

Acilen kilo vermelisin

Erkeklerin çoğu sevmez zaten kiloyu

Bence de kilo çok çirkin birşey hiç estetik değil 

O ne öyle senden bir metre önde giden göbek

Kim sever? 

Sevmekten degılde hayat kalıtem dustu kıyafet giymek ıstemıyom artık 

önce (1,115 puan) tarafından

Güzel motive yorumu 🤭

Borde demezmı ben 100sem sen 50 olacak 🤣

Oldu paşam o 50 kiloydu gitmeden once ben yınr 70dım smdı ikimizde 100 olduk nerdeyse😀😀

0 oy
önce (11,952 puan) tarafından

Günaydın esmoşum başlamadin mi bacım sen diyete forx5 kullaniyodun işe yaramadı mı içmedin mi? Bende Spor kısmında okeyim yapıyorum ama iştahımı durduramıyorum. 2 gündür çok abur cubur yedim regl olmuşum bu ara oda acayip düzensiz 2 ayda 3 ayda bir oluyorum 

Daha smdı bır ogun ıctım daha

Bır ılac alıyorum bu kahveyle korkuyorum ondan ama 

Kahve kesınlıkle muhteşem ıstahnkapatıyor 

0 oy
önce (10,629 puan) tarafından

Rahattım 10 gündür be götür getir beni çok zorluyor çay iciyorum birde hanıma zorla kahvaltı yaptırıyorum anligim o nolsun 

0 oy
önce (7,359 puan) tarafından

81 de takili kaldim 15 gundur bugun rendevum.vardi diyetisyenle veremedim diye iptal ettin cumartesiye aldim utandim gitmeye ama regli haftam bu hafta ondan mi takili kaldi bilmiyorum ya moralman bozugum oglum hastaydi gecen hafta onun uyku duzeni bozulunca benimde bozuldu 12 den asagi yatamiyorum 3 u bile buluyor bazen bende erken kalkamiyorum sabah 8 9 arasi yapmam lazim kahvalti olmuyor birde hamile kalmak icin ugrastigim icin kahve olayinada giremiyorum 

0 oy
önce (218 puan) tarafından

Ayy bende vermek istiyorum neyseki fazla yok yinede vermeyi çok istiyorum ama bebek emziriyorum sütümü kaybetmek istemiyorum zaten yok kalanda giderse perişanlık onumuz düğün ne yapacam bilmiyorum Allah kolaylık versin 

0 oy
önce (59 puan) tarafından

96 kilo ile buradayım benimde başlamam lazımmmmm

0 oy
önce (14,993 puan) tarafından

Tünaydın 

Bende yüzüm şişmiş aldım heralde başladım bugün tekrar 

image

Tam buğday unundan sebzeli krep köy domatesinden sos yaptım hemde tabak tamami 290 kl 

Bol eksiler olsun 

+1

image

bboyle Benimde:))

Afiyet olsun bende hesablıyam bakalım kac cl

0 oy
önce (102 puan) tarafından

4 çocuklu ben okul açıldı 3 ünü kovaladim kızımda uyudu oh beeee dedim Allah yokluklarini gostermesin ama bazen kafa gidiyor valla 

Diyete gelince sen yaparsin aslanimmmmm kocan söyleniyor oylemiiiii sen bu kiloları onun başına calarsin taş gibi git karı oldum al sanaaa dersin ben guveniyorum sana yaparsın aslanım benimmmmm hadi göreyim senii 

İlgili sorular

+5 oy
30 cevap 2,225 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 229 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 290 göst.
30 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif.28 (345 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,108 soru

24,296,485 cevap

343,808 kullanıcı

...