0 oy
151 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (18 puan) tarafından

Merhaba bayanlar sıze sorum öğretmenler günüyle alakalı kızım anasınıfına gıdıyor ogretmenıne 12 kısılık masa örtüsü alsam nasıl olur çok mu abartı yanda sırıtır yardımuza ıhtıyacım var 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (7,120 puan) tarafından

Çok çok kişisel bir hediye. 

Bence fidan bağışı yapın. Bir fidan 70 TL.

Canım, Google'a Geleceğe Nefes yaz bağış kısmına gir o seni yönlendirir zaten. Başka platformlar da var; TEMA, LÖSEV, TEGEV, TSK Vakfı gibi. Gereksiz bir hediye almak yerine bağış en doğrusu

önce (122 puan) tarafından

Süper düşünce tebrik ederim 👏🤲👏🤲

önce (4,917 puan) tarafından

Çok güzel ve anlamlı bir düşünce valla . Bende yapıcam çok güzel fikir oldu sağolun.  Bir de öğretmenin e posta adresini istiyor onu nasıl aldınız 

Kendi e-posta adresimi girdim. Siz de öyle yapın. Sertifika size gelsin. Bastırıp verirsiniz 24 Kasım'da

önce (4,917 puan) tarafından

Her iki e postaya da kendimi yazayım o zaman teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
önce (17,572 puan) tarafından

Abartı değil ama bence saçma bir hediye olur. Çocuğun seçeceği ufak bir hediye alsanız daha iyi olmaz mı. Sonuçta bu sizin değil çocuğun hediyesi olacak. 

0 oy
önce (49 puan) tarafından

Masa ortusu ihtiyaci varmi yokmu aldigin modeli begenirmi begenmezmi  fiyati nekadardir bilmiyorum ama ona o fuyati verene kadar  bende hediye konusunda cok kararsizdim hediye kutusu almaya karar verdim instagramdan istersen kendin olusturup icindekileri secebiliyorsun kupa fular defter kalem kahve cikolata mum sukulent bitki bu tarz birsey bana daha guzel geldi alirsam boyle birsey alicam kutunun uzerindede ogretmenler gununuz kutlu olsun yaziyo 

Bende cicek konusunda kararsiz kaldim ekstra birdaha cicek almaya gerek varmi kutunun icinde zaten sukulent bitkisi olucak 

0 oy
önce (3,720 puan) tarafından

Çok saçma bir hediye olur. Kızınız bir kupa mug seçsin onu hediye edin, sonuçta onun öğretmeni

önce (1,295 puan) tarafından

Kupada çok sıradan masa örtüsüde olmaz ama kupada olmaz bence 

0 oy
önce (1,339 puan) tarafından

Herkes saçma olur filan yazmış ama bı öğretmen olarak düşüncem bence saçma değil. Asıl artık kupa çiçek görmekten öğretmenlere gına geliyor. Evde kupa koyacak yer kalmıyor bireysel yazılı olduğu için kimseye hediye de edemiyoruz. İlle de hediye olsun taraftarı da değilim öğretmenlik mesleği aşkla yapılan bir meslek hediye ile inanın değil ama benimde oğlum şuan kreşte ve öğretmenine hediye arayisindayiz ama tercihim çicek,kupa,kalem değil çünkü cidden çok alınıyor bunlar

Saat çanta aksesuar alınabilir öğretmen olmakla alakalı değil bence masa örtüsü kalmadı artık 

0 oy
önce (3,791 puan) tarafından

Masa örtüsünü beğenmezse kenara koyabilir boşa gidebilir zevk meselesi çünkü, hediye edilse ben kendim çok seçiciyimdir Her şey kolay beğenmiyorum mesela

onun yerine güzel bir havlu alabilirsiniz havlu hiçbir zaman boşa gitmez hediye de edilir misafire de verilebilir

0 oy
önce (122 puan) tarafından

Canım biz gecen yıl anaokuluna giderken velilerle toplanıp yapma çiçek almıştık bireysel hediye istemedik 

0 oy

Toplu almıyormusunuz biz toplu saat ve çiçek alacağız

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,138 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Acemiannee (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 285 göst.
23 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde At Work (7,235 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
20 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatma1112 (516 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 616 göst.
13 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,729 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,699 soru

24,291,889 cevap

343,475 kullanıcı

...