0 oy
120 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (20 puan) tarafından

Sadece 1 kaynım var doğal olarak 1 de eltim eşimin büyüğü sözde ama hiç bir büyüklük yapmaz aile arasında haset ve kıskançlık var deprem zamanında eşim surüyede görevdeyi ve bir arada kalmak zorunda kaldık onlarla bu kıskançlıkları yüzünden benimle çok uğraşmışlardı. Başka yerdeydik şimdi tayin yerimiz memleketin başka bir ilçesine geldi ve artık evimizdeyiz .Eltim bana karşı nasıl davranacağını bilmiyor bir yakın bir uzak bir durmadan laf sokuyor insan içinde bir cana yakın davranıyor nasıl davranacağını bilmiyor kocasıda zaten aralarında kıskançlıkları var o da aşağılayıcı şekilde konuşuyor benimle eşim şu anlık eğitimde 2 ay sonra gelivek komple ben kaynanamla altlı üstlü oturuyorum onlar 20 dk mesafede anca kaynanamın evinde denk gelirsek geliyoruz çözemiyorum benim evime canları isterse geliyorlar geldikleri zaman haber vermiyorlar .Mesela kaynanam çalışıyor oluyor onun yanına geldiklerinde evde olmasa bile kaynanamın (anahtarı evin dışına saklar işe götürmez kaybederim diye) anahtarı ile kapısını açar otururlar orda toplanacak olsak bile biz geldik sizde gelin demezler

1 cevap

0 oy
önce (3,800 puan) tarafından

Herşeyi anlarım uzak mesafe takılın derim ama kimse kimseye aşağılayıcı konuşamaz o kadar da değil çizgiyi çekin bence 

-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
29 cevap 1,236 göst.
0 oy
4 cevap 275 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asli65_ (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 715 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 242 göst.