Geldi yine yemek yapma saati ne pisirceksiniz hanımlar ne yapsam diye düşünüp duruyorum dolap bana bakıyor ben dolaba
Avokado salatası
Karides
Mercimek çorbasi
Yanına çocuklar için makarna yaparim
Ah bu çocuklar ahhh mis gibi deniz ürünü varken makarna yenirmi
Oğlum herşeyi yiyor aslında kızım da yer bu ara kafasına göre hayır dediği oluyor çeşit olsun diye yapıyorum:)
Hamur yoğurdum şimdi börek açacam Konya'nın meşhur saç arası deriz kaymakla yapılır ondan açacam yanına da çay kahvaltılık yeter
Ohh misss afiyet bal olsun ellerine sağlık
Bu gün hatunluk günüm kaynanam sağolsun yemek yapacakmış bizde oraya gidecez yardıma gidecem ama bebeğim yatıyor uyanır uyanmaz alıp oraya gidecem
Kaynanama yemeğe gitsek bizi zehirler yok istemem:)))
Valla Allah kaynanamdan razı olsun ben razıyım Allah herkese de nasip etsin inşallah böyle bir kaynana
kocam erken geldi, hadi dedi hava güzel boşver yemeği dedi. kızı parka götürecez dışarıda yiyecez😂 canım kocam 💙
yoksa sulu köfte yapacaktım yanına pirinçli ıspanak
Ohh afiyet olsun canım simdiden
Taze fasulye
Pirinç pilavı
Turşu yoğurt
Afiyet olsun simdiden
Havuçlu pırasa, pilav ve tavuk var bizde.
Köfte pilav ayran en kolayı geldi bugün afiyetler olsun simdiden
Gayet güzel menü olur tabi. Teşekkür ederim, size de afiyet olsun şimdiden 😌
Aslında bugün hiç yemek yapasim yok ama mecbur işte tavuk dünyası yapıcam inşallah
O malesef bendede var hala dolapla selamlasiyoruz köfte vs yapcam galiba umut ediyorum inşallah yani bı kalk perilerim gelirse
Bende hala oturuyorum inşallah kalkabilirsem başlıcam size de afiyet olsun şimdiden
Anacim çocuklara köfte yapmıştı bende onları yuvarlayıp sulu köfte patates yemeği yaptım önüne yeşillik yeter bugün
Aşkam yemeği yerken yarını düşünüyorum bide eşime pirinç bulgur patlıcan yasak makarnadan gına geldi bakalım elhamdülillah genede
Bende kuru köfte pilav salata yapcam hem çocuklarda seçme imkanı olamaz hepsi seviyor eşinize geçmiş olsun Rabbim şifa versin afiyet olsun simdiden
Allah razı olsun 🙂mis gibi menü işte şifa olsun
Düğün corbasi yaptim etler varkende etli patates yemeği onu artık.kakalayacagim 😁
Bir taşla iki kuş afiyet olsun simdiden köfte pilava karar verdim şükür
kucuk uyuyo diye ödev yapiyoz akşama hamsi var kızartmak için hazırladım taktım çubuğa eşim arasın kizartirim
Allah'ım 1. Siniff rabbim kolaylık versin
Amin amin ama bu tatil çok iyi geldi ikimize😂
fırında soslu kanat , erişte salata falan
Yaprak sarması s
Yaptım bende
Afiyet olsun canım simdiden onu geçen gün yaptım 1 saatte sariyorum 10 dakika da yiyorlar kendime hakaret gibi hissediyorum :)))
Bnde az bişi yaptım valla zahmetli iş de çocuklar pilav dan sıkıldı patates ten artık ne yemek yapicaz şaştım , bide yarını var bunun
Daha eve geçemedim işten yollardayım ama pratik Bi menü ile giriş yapicam mercimek çorbası mantı bitti gitti :)
dolma yaptım yogurt
Kücük kızıma corba
Tavuk dünyası közlüce makarna salata var menü de
Tavuklu pilav yapıyorum şuan yanına salata turşu yoğurt yeter asıl yarın ne pişiricez :D
Valla yarına burdan bayağı bi fikir çıktı:)))
Ben lahmacun içini hazırladım fırına götürdüm.
Mercimek çorbası yaptım salata yaptım soğan mezesi yeşillik kola
Patates yemeği pirinç pilavı salata turşu e yeter bence
Dünden oğlum için salcali bulgur yapmıştım o var. Yanına da tavuk hasladim tavuk suyu corbasi yaptım. Kendime belki tavuklu salata yaparım. Ben menüyü oğluma göre hazırlıyorum onun yediği 3 5 sayılı şeye göre 😄
1,499,668 soru
24,494,194 cevap
357,887 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın