0 oy
64 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (405 puan) tarafından

Kızım 5 yasında gecen hafta gece rüyasında korkunc bir canavar kedi gördügünü söyledi cok korkmus simdi yanlız kalamıyor gece benimle yatıuor sürekli birde nefes alamıyormus gibi bazen nefes alamaz esnersiniz bunun için o sekilde seyler yapıyor özellikle yatacagı zman oluyor ben burdayım diyorum sürekli korkusunu yenmesi için masallar ıyunlar hersey yapıyorum basına gelen varmı korkması artık gecer diyorum ama bu nefes alamıyor gibi yapması beni tedirgin ediyor 

1 cevap

+2 oy
önce (1,689 puan) tarafından

allahin belalarindan birini izlio olabilirmi. kuzey elif poyraz elifsinem binlardan birini izliyomu. bi geberip gitse sunlar da kurtulsak komple . yada ana babalarina hapis falan verilmeli bu ap.tal vocuklarda artik cocuk esirgememi olur nere olursa koruyucu aileye verilmeli

önce (405 puan) tarafından

Yok izlemez bir misafirlige gitmistik orda televizyondan cpcuklar biseyler izlemis sonra gece rrüya gördü

buhtemelen bu bahsettogim cocuklari izlemislerdir gormuslwrdir. suan youtubein kanayan yarasi bu allahin cezalari

önce (405 puan) tarafından

Nasıl gecşricem ben bunu yaaa

evde izletmiosan eger bir sure sinra gecer. biz iki ay yasakladik .2 bucuk yas erkek 8 bucuk yas kiz vocuk. evin icinde urkek tavsan gibi surekli saglarina sollarina bakiolar surekli duvarlara bakiolar tuvalete gdemiyo koca kiz evin icinde gezemiollardi ben nerdeysem yanimda duruolardi gece ciglik kiyamet uyanip yanimiza yatak odaya geliyorlardi. koskoca kiz anira anira agliodu gece ufagi viglik cigliga korkuyorlardi herseyden. bu saydigim allagin belasi geberesice cocuklari izledikleri icin. geberselerde kurtulsak. neyse yasakladik iki ay kadar. gecti. artik engelli o srefsiz aillele. geberip giderler de herkes kurtulur insallh kamyon altinda galan kalirlarda kainat kurtulur onlardan

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 178 göst.
22 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Melis63 (2,126 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 140 göst.
+1 oy
1 cevap 133 göst.
14 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.