0 oy
76 göst.
önce Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından

Kızlar days comfort erken gebelik testi yalancı pozitif gösteriyor mu? 

Ve bununla doğru sonuç öğrenen var mı? 

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,699 puan) tarafından

iki uc kez gebelik testi yaapmistim hicte markasina dikkat etmedim her test ayni zaten. sonuc olarak iki cizgiyi gosterecek. bi markada sagda bi markada soldan cikar cizgi nefarkeder. bakdin girdun tek cizgi adet gununu beklersin. pozitifse de yalancisi dogrucuau yoktur pozitif pozutifdir. testin sucu yok erken oldugu icin kimyasal gebelikse gercek gebelik degildir bunu test anlamaz. testin sucu yok yani

önce (50 puan) tarafından

Hayır işte benim adetime az kalmıştı erken gebelik testi yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. Sabahına kan verdim negatif çıkmıştı. Onun için soruyorum. Erken gebelik testleri de yalancı pozitif çok fazla oluyor. Kimyasal gebelik kanda da çıkar zaten. Sorun testlerde yanii.

Kullanıp bilen varsa söyler dedim. 

-Reklam-
0 oy
önce (7,157 puan) tarafından

Hata payı yüksek bir marka diye duydum. Predictor veya Prodoctor marka al

Onları da bulamadım ya bulunduğum yerdeki eczanede yoktu 

0 oy
önce (1,097 puan) tarafından

Malesef bu ara  çok  fazla bozuk test var piyasada . Kasetlerde denk gelmedim ama erken gebelik testlerinde hep pozitif çıkıyor fakat sonuç negatif. Benim arkadaşım 3 ayrı marka test yaptı üçü de pozitif kan negatif ertesi ay yine aynı şekilde erken gebelik testi pozitif kaset negatif kan negatif. 

Kesinlikle bende bundan birkaç ay önce bunu yaşadığım için güvenim sarsıldı. Kimi de bu testle doğru sonucu almış. 4 gün kaldı regl olmama test yapsam mı ya? Yoksa gecikmeyi beklemek en doğrusu mu? 

Bu ay hsg çektirdim heyecanlıyım açıkçası 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 145 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Merve_cekin_4 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,783 göst.
25 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,327 göst.
0 oy
6 cevap 547 göst.