% 95 dolu ne yapabilirim başka yere kaydede bilirmiyim. Resimleri silmek istemiyorum hep kızımın resimleri var o yüzden başka çözüm yolu varmı sizlerin firkirlerini almak istemiştim
Ek hafıza satın alabilirsiniz. Ben aldım 100 GB aylık 50 lira
Her ay mi cnm yoksa bir ay alıp diğer ay iptal edebilir miyiz
Her ay
İptal edemiyor musun sonra cnm
Aylık 50 lıra ekstra GB alıyorum
nsl aliyosun cnm bende alıyim simdi
Fotoğraflara gır kosede ustte mail yerı varya oraya tıkla depolama al yazıyor
Başka Gmail ac oraya yedekle
Bende bekliyim benimki de doldu artık yedeklemiyor
Ben flaş bellek aldım hepsini oraya yükledim telefonu boşaltım umarım orda onlara bişey olmaz
O yüzden bu komşumuz dijitale güvenmeyin dedi geçen .kendisi hep çıkarır hatıra albüm yapar
Ne kadar süre sonra gitti onlar
Eşimde yıllar önce yaklaşık 7. 8 yıl önceye ait foto video atmış sadece videolarda ses yok gerisi duruyor
Sanırım o flash belleklerin hepsi öyle olmuş.babamda almıştı onunda o şekilde silindi içindeki herşey.markasini hatırlayamadım.ama çok değil 1 sene sonra gitti.bilgisayardakilerde sanki birisi girip silmiş gibi geliyor bana.kim niye yapar bilmiyorum
Benim hemen acil bakmam lazım düğünümüze dair kizzimin fotoları falan hepsi orda
Ben flaşa yüklüyorum
Resimler doldukça onami aktariyorsun canım
ben ek hafıza alıp orada depoluyorum
ya nsl aliyosunuz acaba bende aliyim benimde dolu
Bilgisayara ekstra HDD sdd aldım. Orada yedekliyorum
O nasıl oluyor
Bilgisayar kasasına ekstra harddisk aldım o hardidske sadece resimleri yedekliyorum. Yani bilgisayar program ve oyunları için kullandıgımın dışında ekstra parça
Tşk ederim
100 gb aldım her ay yenileniyor yoksa yetmez fotoğraflara
Ben sadece Google fotoğraf icinyeni adres açtım iki hesapta açık eski fotoları istediğim zaman açıyorum, yeni hesaba da yeni fotolar kayıt oluyor
Flasha aktarabilirsiniz
1,486,149 soru
24,297,087 cevap
343,854 kullanıcı