0 oy
42 göst.
önce Diğer kategorisinde (700 puan) tarafından

1 yaşındaki oğluma cuma günü alerji testi yapılacak büyük ihtimalle nasıl oluyor zor mu 

1 cevap

0 oy
önce (11,985 puan) tarafından

Biz 2.5 yaşında yaptırdık tarak gibi biseyle koluna bası uygulayıp her bir noktaya bir şey sürüp bekletiyolar sonra tepkiye bakıyorlar biz oğlumu tutarken çok zorlanmış tık hareketli çocuk kolunu bir yere degmemesi lazim

önce (700 puan) tarafından

Benim oğlumda çok hareketli İnşallah kolay geçer sonucu hemen çıkıyor mu ve ağrı oluyor mu 

Ağrı olmaz da çocuk korkuyo hâliyle o yüzden ağlıyorlar ve etrafta çok ağlayan çocuk vardı biz Başak şehir de yaptiridk. Koldan yapılanın sonucu hemen o gün veriliyor ama ekstra kan tahlili alınırsa o 10 15 kadar sürüyor diye hatırlıyorum şuan oğlum 5.5 yaşında. 

Ne için yaptiriyosunuz alerji testini benim oğlum çok sık hastalaniyodu ve iyileşmiyodu uzun süre sinek isirsa acillik oluyordu şişip kabarıyordu 

image

İlk önce yüzünde sonra kafası vucusunda  isilik olmuş gibi şeyler çıktı çok kaşıntısı oluyordu çocuk doktoru alerji testine gönderdi 

Bizimde sürekli vücudunda öyle döküntüler oluyo kasiniyo birden bire bazen neyin tetiklediğini bile anlamıyoruz.

Testte neye alerjisi çıkmıştı yaptırdiginizda

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
17 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.
17 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 96 göst.

Kategoriler

1,486,900 soru

24,307,920 cevap

344,556 kullanıcı

...