Selam Bugün 39+4’te bitti bebe gelmedi hala.Ben dün şu eltiden anneden yazan üyeyim .akşamüstü eşim onun oğlunu götürdü gezmeye gittiler. kızı ağlıyordu onları gönderdi bize.bir baktım elti beni sesliyor.geldi dedim gel geç otur çay falan koydum(galiba hikayede paylaştığım fotodan kendine pay çıkarmıştı)öyle hissettim ben.ona da korkularımdan bahsettim konuştuk biraz.galiba annem haklıymış az da olsa biri insanın yanında oldukça insan kendini yalnız hissetmiyor.biraz kötü düşüncelerimi unuttum bana korkma herşey güzel olacak istersen gelip yardım edeyim falan dedi.Ne bileyim ya dün hangi düşüncelerdeydim bugün hangilerinde..Rüzgar ne çabuk yön değiştiriyor .
Senide onuda tanımam etmem en baştan beri ben eltinin kötü biri olduğunu düşünmüyorum aranıza kocaman bir öfke var birbirinize karşı dış etkenler tarafından doluyorsunuz salim sakin birbirinizi anlamaya çalışsanız bence çok sağlam bir ilişkiniz olur
Başka eltin var mı yoksa bu odamdaki klimayi kullanip çocuklariyla serinlemesinler diye klimanın kumandasını sakmalamak istediğin eltin mi?
Düşünüyorum da senin gibiler her halde dünya boş kalmasın diye varlar.Ben burda ne haldeyim sen gitmişsin geçmişin b*klasını buraya dökmeye
Düşünüyorum da senin gibiler her halde dünya boş kalmasın diye varlar.Ben burda ne haldeyim sen gitmişsin geçmişin b*klarını buraya dökmeye
Rüzgar değilde aslında karşındakini dinlemek daha doğru oluyor.
O fotoyu ona ısmarladığımı bildirtmedim
Sen çok şey anlatmışsın da ben bişey anlamadım 😂
Bende okudum hiç birşey anlamadım 🙄
Çok komik ) dün bir post açmıştım orda yazmıştım.hem nerede çok şey anlatmışım? @Karadenizin incisi
@DP anlamadıysan direk atla başka konuya
Valla eşini oglunu kaynananı eltini anneni parki ama olayı asla anlatmamissin
Dün gördüm seni, bugün modunun iyi olduğuna sevindim. İnsan yanyana gelince kalp yumuşar
Çok teşekkürler valla onun bana sözde desteği bana yardımcı oldu moral verdi ve teşekkür de ettim annem haklıymış
1,494,838 soru
24,420,638 cevap
351,537 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın