0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından

Selam Bugün 39+4’te bitti bebe gelmedi hala.Ben dün şu eltiden anneden yazan üyeyim .akşamüstü eşim onun oğlunu götürdü gezmeye gittiler. kızı ağlıyordu onları gönderdi bize.bir baktım elti beni sesliyor.geldi dedim gel geç otur çay falan koydum(galiba hikayede paylaştığım fotodan kendine pay çıkarmıştı)öyle hissettim ben.ona da korkularımdan bahsettim konuştuk biraz.galiba annem haklıymış az da olsa biri insanın yanında oldukça insan kendini yalnız hissetmiyor.biraz kötü düşüncelerimi unuttum bana korkma herşey güzel olacak istersen gelip yardım edeyim falan dedi.Ne bileyim ya dün hangi düşüncelerdeydim bugün hangilerinde..Rüzgar ne çabuk yön değiştiriyor .

5 Cevaplar

+1 oy
(11,176 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Senide onuda tanımam etmem en baştan beri ben eltinin kötü biri olduğunu düşünmüyorum aranıza kocaman bir öfke var birbirinize karşı dış etkenler tarafından doluyorsunuz salim sakin birbirinizi anlamaya çalışsanız bence çok sağlam bir ilişkiniz olur 

-Reklam-
+1 oy
(17,761 puan) tarafından

Başka eltin var mı yoksa bu odamdaki klimayi kullanip çocuklariyla serinlemesinler diye klimanın kumandasını sakmalamak istediğin eltin mi? 

(301 puan) tarafından

Düşünüyorum da senin gibiler her halde dünya boş kalmasın diye varlar.Ben burda ne haldeyim sen gitmişsin geçmişin b*klasını buraya dökmeye

(301 puan) tarafından

Düşünüyorum da senin gibiler her halde dünya boş kalmasın diye varlar.Ben burda ne haldeyim sen gitmişsin geçmişin b*klarını buraya dökmeye

0 oy
(1,411 puan) tarafından

Rüzgar değilde aslında karşındakini dinlemek daha doğru oluyor.

(301 puan) tarafından

O fotoyu ona ısmarladığımı bildirtmedim

0 oy
(12,373 puan) tarafından

Sen çok şey anlatmışsın da ben bişey anlamadım 😂

(1,445 puan) tarafından

Bende okudum hiç birşey anlamadım 🙄

(301 puan) tarafından

Çok komik ) dün bir post açmıştım orda yazmıştım.hem nerede çok şey anlatmışım? @Karadenizin incisi

@DP anlamadıysan direk atla başka konuya 

(12,373 puan) tarafından

Valla eşini oglunu kaynananı eltini anneni parki ama olayı asla anlatmamissin 

0 oy
(3,842 puan) tarafından

Dün gördüm seni, bugün modunun iyi olduğuna sevindim. İnsan yanyana gelince kalp yumuşar 

(301 puan) tarafından

Çok teşekkürler valla onun bana sözde desteği bana yardımcı oldu moral verdi ve teşekkür de ettim annem haklıymış 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 216 göst.
+1 oy
7 cevap 356 göst.
23 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,763 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 576 göst.
14 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pisupisu (1,324 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
2 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,695 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,838 soru

24,420,638 cevap

351,537 kullanıcı

...