Çocuklarınızın güçlü yönleri ve geliştirilmesi gereken yönlerini yazın :))
1 yaşında emeklemiypr da yürümüyor da birkaç kelime söylüyor tutunup kalkmıyor da tembel TES tembel ne yapsam canı istemzse bişey yapmıyor 🤦🏼♀️
Valla geliştirmesi gereken tek yönü kendini koruması garibim herkesi kendi gibi sanıyor bu da benim hatam her şeyini paylaş kardeşte oynasın dediğim için yok demeyi bilmiyor
Kız benm büyüğü çok iyidir garibandır çevredeki kuzenleri hep şeytan bende üzülürdüm niye benmki de şımarık kurnaz deil diye 2 kızım cadı gibi vala kimseye günahını vermez :)
Ben en son bu yaz oğluma vermek istemiyorsan kimse ile oyuncağını eşyanı paylaşma dedim biraz biraz şimdi karşı çıkıyor
Vala canm miletin çocuğu şeytan gibi oyuzden mecbur çocuk da hakını savnmalı biraz kendi başna çaresine bakmalı ezik durmamalı
Bence de. Biz iyi insan yetiştirelim diye uğraşıyoruz millet iyiyi bırak insan yetiştirmiyor ben yamyam diyorum onlara geçen biri parkta oğlumu sırtından tekmeleyerek kaydıraktan itmeye çalışıyordu insan düşmanına yapmaz onu bir bağırdım çocuk arkasına bakmadan kaçtı
Benim için temizlik ve okulu sevmeleri başarı
Gelişmiş olmalı
Geliştirilmesi gereken ve var gücümle ugraştigim tek yönü konuşma gecikmesi geri kalanları uzmanlar ve eğitmenlerle hallettiğimiz için şimdilik yok
Kızım henüz 5.5 aylık ilerde bakacağız oğlum 3 yaşında güçlü tarafı yabancılık çekmeden girişken olması zayıf yanı sabrı yok birde o girişkenliğiyle bazen karşıdaki insanı bunaltabiliyor yani dengeyi kurması lazım 😅
1,493,642 soru
24,403,601 cevap
350,325 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın