Chatgbt ye sorsan vucut tıpını falan soylesen bwlki en dogru olanı soyleyebilir
ustteki etekler hep pilise etek. ben 38 beden halimle giyemiyorum yayik ayrani gibi gosukuyor totom ki totom buyuk degil keske buyuk olsa. beni hrktar hektar genis gosteriryor. 36 beden bilde degil ustteki pilise etekleri tasiyabilen buvut 34 bifenler 45 kilo falan olanlar yani.alttaki yani bu yorumdaki duz elbise boyle ayakta guzel. ama oturunca direk gibeke mide bölgesi dar body gibi olur cok kiloluysan kat kat olur yani
Kiz ben ne giyeyim o zaman
Kıyafet konusunda bilemeyecegim qma Kilo vermeyi denesen
Denedim stres oldukça hayatımda olmuyor
Stres hep hayatımızda var kilo sağlık açısından da iyi değil canım
üstteki gibi pileli olanlar kilolu gösterir de ortadaki pileli değil sanki
Offf sıkıldım yaş giyinmeyi bilmiyorum resmen
valla kilo varken olmuyor. seda sayan ablamız ne demiş, siyah zayıf göstermez kiloluysan her şey kilolu gösterir. zayıflamadan olmuyor vallahi. benim de bir 10 kilo vermem lazım
Verdim önce ama geri aldım:(
aynen malesef kilo varken asla olmuo giyinme konusu. ustteki pilise etekleri 38 bedene de yakismio 36 bile eh bi nebze:). bu model etegin hakki 34 beden .
Bende bunu atmıştım üst yoruma
Kaç kgsin çok kilolu durmuyor değil mi elbise
170 boy 98 kilo
Yok canım. Gayet güzel oluyor. Ben bol kesim seviyorum dökümlü duruyor
Tamam cnm. Teşekkür ederim
Yanlış anlamazsınız kaç kilosunuz ve pileli kıyafetler her zaman daha kilosu gösterir kalem tarzı etekler daha güzel olur
Düz elbise attım bı ona bakar mısın cnm
Canım bunlar çok kötü mankende durduğu gibi Durmaz topuklu kullanıyorsan tercih et Spor takilacaksan uzak dur pantolonlu takımlar daha genç ve güzel duruyor kiloda yada etek olacaksada üzerine crop yada bağlamalı gömlek güzel duruyor
1,487,298 soru
24,314,189 cevap
344,921 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın