0 oy
139 göst.
önce Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından

40imiz yeni çıktı kullanan varmı çok gazlı çok ağlıyor geceleri uyumuyor boynuna taksam bide olurmu

11 Cevaplar

+1 oy
önce (7,644 puan) tarafından

ben güvenli bulamadığım gibi inanmıyorum da 😅

-Reklam-
0 oy
önce (2,702 puan) tarafından

Genelde bilek tercih ediyorlar ben hiç kullanmadım korkarım

0 oy
önce (1,007 puan) tarafından

Sadece satmak için uydurulmuş bişey huysuz bebek huysuz oluyo genelde 4 aya kadar gazdan aglar

0 oy
önce (38 puan) tarafından

Bos yere takiliyo ys su boncugu cocuklarin boynunda gorunce sinirlerim bozuluyo ne faydasi olabilir Allah askina bi taşın hadi %100 dogal oldugunu gozumle gorsem Allahin nimeti belki şifasi vardir diycem de is ticarete dökülmüs bir kere bir milyonda bir tanesi orjinaldir o da kime denk gele...

0 oy
önce (5,317 puan) tarafından

Qlmadim en fazla 1 ay zaten dis suyu oldu tehlikeli geliyor bana boynunda elinde falan ağzına atar koparırı koparmak jster canı acıtır 

0 oy
önce (593 puan) tarafından

Kızımın da oğlumun da var kolyesi dedelere özel yaptırmıştı yani ikisinde de salya sorunu yaşamadı yani biz çıkartırken kehribarla mı alakalı bilmiyorum aslında zararlı olduğuna dair de videolar var ama bilemiyorum

0 oy
önce (52 puan) tarafından

Ben almamistim ya cesaret edemedim 

0 oy
önce (3,590 puan) tarafından

Bize dayıları almıştı. Ciddi bir etkisini göremedim,çünkü hep çıkartıyordu ikizlerim 

0 oy
önce (5,317 puan) tarafından

Hic güvenli gelmiyor allah korusun ya boynunu taktırmak yok bana göre degil

0 oy
önce (315 puan) tarafından

Bnde önceleri arastrmistim psotta açmıştn sonra vazgeçtim şuan iki yazunda anneannesi  almış  bnde inanmiyelum dedim süs niyetine takar dedi

0 oy
önce (124 puan) tarafından

Gaza iyi geliyor mu bilmiyorum ama ben diş amaçlı takmıştım, 4. Ayda taktım ayak bileğine takıyordum genelde ya da bileğine uzun kollu giydiği zaman, dişte çok etkili oldu bizim için salyasız oldu, çok kolay diş çıkardı ama dediğim gibi gaz olayını bilmiyorum 5 yaşında hiç çikarmadan takıyor hala çok seviyor kolyesini

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 172 göst.
10 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melikke1903 (486 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 352 göst.
4 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 321 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 398 göst.
14 Şubat 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yagmuruntopragi (245 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,438 soru

24,301,204 cevap

344,059 kullanıcı

...