Normal doğum kolay yap geç diyen kim kizlar sezeryan da olsa normal de olsa bebeğin hamileyken aldığı vitaminlerden dizin belin agriyor adet sancıları ekstra kötü geçiyor saç desen hepsi döküldü bir tutam kaldı cildi saymıyorum dişleri hiç saymıyorum doğumun her türlüsü zor valla ikisinde de dikiş acısı var sadece birinde sanci çekmiyorsun
Annem beni suni sanciyla kardeşimi kendi sancisiyle normal doğurmuş. En küçük kardeşini sezeryan doğurdu. Tüm doğum şekillerini gördu yani. Sezeryan daha kolay der hep. Ve ben normal dogurmakta ısrar ettiğim için bana kızdı. İkna etmeye çalıştı ben sancı çekerken. Benim sancı çekmeme gönlü razı olmadığı için. Arkadaşım var. İlk cocugunu normal ikinciyi seseryanla doğurdu. Normal doğumun gözünü seveyim demişti. Yani kisiden kişiye değişiyor bu kısaca. Ben iki cocugumu da suni sancıyla normal doğurdum . Sadece onu biliyorum.
O sancıyı çekmemek için bile sezeryana girerim ölüm gibi Allah'ım
Hakikaten zor. Ama sezeryan olanlar da zor diyorlar. Bilemiyorum. Ben bu konulari doktora bırakıyorum direkt. Doktoruma güvendiğim için.
1,487,298 soru
24,314,189 cevap
344,921 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın