0 oy
427 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (153 puan) tarafından

Normal doğum kolay yap geç diyen kim kizlar sezeryan da olsa normal de olsa bebeğin hamileyken aldığı vitaminlerden dizin belin agriyor adet sancıları ekstra kötü geçiyor saç desen hepsi döküldü bir tutam kaldı cildi saymıyorum dişleri hiç saymıyorum doğumun her türlüsü zor valla ikisinde de dikiş acısı var sadece birinde sanci çekmiyorsun

21 Cevaplar

0 oy
önce (24,135 puan) tarafından

Annem beni suni sanciyla kardeşimi kendi sancisiyle normal doğurmuş. En küçük kardeşini sezeryan doğurdu. Tüm doğum şekillerini gördu yani. Sezeryan daha kolay der hep. Ve ben normal dogurmakta ısrar ettiğim için bana kızdı. İkna etmeye çalıştı ben sancı çekerken. Benim sancı çekmeme gönlü razı olmadığı için. Arkadaşım var. İlk cocugunu normal ikinciyi seseryanla doğurdu. Normal doğumun gözünü seveyim demişti. Yani kisiden kişiye değişiyor bu kısaca. Ben iki cocugumu da suni sancıyla normal doğurdum . Sadece onu biliyorum.

önce (153 puan) tarafından

O sancıyı çekmemek için bile sezeryana girerim ölüm gibi Allah'ım 

önce (24,135 puan) tarafından

Hakikaten zor. Ama sezeryan olanlar da zor diyorlar. Bilemiyorum. Ben bu konulari doktora bırakıyorum direkt. Doktoruma güvendiğim için. 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 259 göst.
+4 oy
43 cevap 1,044 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde atalar0 (29 puan) tarafından soruldu
+1 oy
40 cevap 1,454 göst.
19 Temmuz 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde zeyneb34 (1,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 855 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,298 soru

24,314,189 cevap

344,921 kullanıcı

...