Eşimle birkac ay once çok büyük kavgalar ettik birbirimize kirici konustuk kavgada simdi iliski istemiyorum onunla yakinlastigimizda aklima direkt o dedigi kelimeler geliyor geri cekiliyorum. özel olacak ama aylardir beraber olmuyoruz o istesede benim o kelimeleri duyduktan sonra icimden hic gelmiyor herkes kavga eder herkes birbirine laf soyler ama devam ederler daha sonra sen bana soyledin ben sana soyledim keşke soylemeseydik ama oldu birkere uzatmayalim aylardir iliski yasamiyoruz bu durum bizi uzaklastirir birbirimizden diyor sizce ben haksiz miyim bu konuda gercekten herkes birbirine soylenecek kotu seyleri soyleyip devam mi ediyor evlilikte... 8 yildir evliyim daha bu kadar kirildigimi hatirlamiyorum. Yoksa eşim mi hakli sizce
Sen de ağır şeyler demişsin ama. Sadece o sana dememiş. Böyle durumlarda biriniz tartışmadan çekilmelisiniz. Yoksa tam olarak böyle unutamayacağınız ağır durumlar oluşur.
Eğer bu adamla kalan ömrünü geçireceksen beyaz bayrak çekmelisin. Böyle uzak dura dura kemikleşir bu duygular. Dönülmez bir noktaya gelir. Yok ben zorlanıyorum bir şey olmamış gibi davranamam dersen de bu kırgın ev arkadaşlığını kağıt üstünde de bitirmelisin.
Kesinlikle Katılıyorum
Haksızsın. Eğer için almıyorsa , ben artık yapamıyorum diyorsan evli olmanın ne anlamı var.
Bence uzatmayın fazlada tartışmayın
Tartismiyoruz artik şuan iyiyiz bazen film izler cogu seyi beraber yapariz sofrayi heraber kurariz ama iliskiye gelince yakinlastigi an aklima geliyor dedikleri. ama aklinizin alamayacagi sekilde kirici konustu
Kadın gibi degilsn ilişkiyi beceremyrmsn dedi ne dedi cnm bir arkdsim var eşi de öyle demiş kicasida ben sinirlenince ne dediğini bilmyrm falan demiş sonra barismslar yapacak birşey yok bitirmek istyrsan bosan yâda devam et böylelikle kocaninda hakkına giriyrsn
Bence eşiniz haklı evet kavgalar oluyor ama bu kadar uzun sürdürmeye gerek yok hepimiz kırılıp unutamıyoruz ama bu kadar uzun sürmemeli kocanızı boşamayacaksanız uzatmayın. Sonra siz uzatınca bu sefer de o başlar
Ikiniz de haksizsiniz birbirinize karsi siniriniz kalmamis sizin esler birbirine her lafi soyler diyen kim cok kirici sozler grctiyse araya tabiki sogukluk girer eee boyle evlilik mi olur esler birbirinden sogumuz nerdeyse tiksinmis bu isin sonu ayrilik olur ufak tefek tartismalar her evde olur tabiki sonra uzeri kapatilir olmamis gibi devam edilir birbirinize ne soylediniz bilmiyorum ama cok agir olmali ki iliskiden bile uzaklasmissin uzerinden aylar grcmesine ragmen duzelmemis bosanmayacaksaniz agzinizin olcusu olsun yanlis yapmissiniz suan devam ediyosan artik uzatma o zaman yapcak bisey yok esinle otur konus bende memnun degilim bu halimden unutamiyorum kendimi zorlayip kapatmaya caliscam sende bana destek ol ve bundan sonra ne olursa olsun en uclarda da sorun yasasak artik ayrilma noktasina da gelsek birbirimizi bu kadar kirmadan guzellikle yapalim de
Eşinin haklı eğer boşanmadıysan ve ilişkiye devam ediyorsan geçmişe sünger çekmen lazım her şeyden önce psikolojikmen seni çok yıpratır sürekli geçmişi düşünüp düşünüp yarına odaklanamazsın ikincisi de ilişkini çok ciddi şekilde sarsar yani ya iplerini kopartıp boşanacaktın ya da devam ediyorsan bunları kafandan sileceksin yoksa gerçekten çok zor bir süreç
Eşin haklı üzgünüm. Bir kavga etmişsiniz ve ikinizde yanlış konuşmuşsunuz. Bunu çok çok uzatmanın bir anlamı yok. Ayrıca erkekler bizim gibi canlılar değil bunu kabul edin. Cinsel arzular onları yanlış yola çabul iter. Çünkü cinsel ilişkiye girmek için bir duygu hissetmelerine gerek yok onların biz gibi. Adamı içiniz alamıyorsa evli kalmayın madem. Onu da nefsiyle zorlamanın ne anlamı var
"""Şuan iyiyiz çoğu şeyi beraber yapar film izler, beraber sofra kurarız""" demişsin ama ilişki esnasında dedikleri aklıma geliyor dediğine göre. Sanırım seni cinselliginle veya hijyenle alâkalı vurdu ki sadece yatakda aklına geliyor yüzde 90 da öyle gözüküyor .
Evet cinsellik uzerinden cok kirici konustu cok seviyorum onu ama yaklasamiyorum bazen gece uykumun arasinda opuyormuşum daha sonra gözüm biraz acilinca aklima geliyor geri cekiliyorum istiyorum ama yapamiyorum nasil duzeleceginide hic bilmiyorum
Şimdi evlilikte saygı biterse her şey biter eşin çok güzel konuşmuş gayet ılımlı yaklaşmış Eğer sen de eşini seviyorsan aranızda başka kötü bir durum yok ise Bence güzel bir şekilde devam et olmadı Psikolojik destek al atlatmak için eğer çocuklar var ise onları çok yazık oluyor Ben çok üzülüyorum
Yani kırılmış olabilirsin ama böyle devam edersen iyice soğutursun eşini kendinden yapma oturun konuşun özür dileyin yürütün ben özel münasebeti reddetmeyi hiç doğru bulmuyorum
Hwrkes eşin haklı demiş ama eşinin ne dediğine bağlı... Sende kırıcı konuşmuşsun ama belliki onu o kadar yaralayıcı değilmiş. Diğer zamanlarda affettiğine göre eşini hala seviyorsun ama dediklerinde hala öyle düşünüyor mu diye harekete geçeniyorsun. Kısaca güvenin saygın kırılmış. Bunu eşinle açıkca konuş. Mesela ben senin hala öyle düşündüğünü zannediyorum ve o yğzden devam edemiyorum, çok kırgınım gibi. Mış gibi yapmışsın sorun varken. Konuyu çözmeden film vs. formaliteye girer.
Ne dendiğine göre değişir sanırım namusuna laf eden biri ile veya beni aşağılayan biri ile tekrar beraber olmazdım ama hakaret ise ve karşılıklı ise ayrılmayacağımıza göre bir yerde iletişim kurup anlaşmak gerekiyor diye düşünüyorum
Büyükler eskiden gelen tabir eşinle her nekadar Kavga etsende yatağa kus girilmez demişler kavga boyutu evliliğini çekilmez hale getiriyorsa bunun tek yolu sonlandırmaktir ilk adımı sen atsan bak 8 sene vermişsin bu insana belliki hala seviyorsun gurur tabir olmuş duygularına biraz her zaman ilk adım önemlidir diyeceklerim bu kadar bu senin elinde sadece
İki taraf da haksız çünkü her ilişkide kavga olur çatışma olur ama insan bir kalemde birbirini atmaz ne olursa olsun ben 21 yaşındayım bir buçuk senedir evliyim nişanlandığımdan beri eşimle tartışıyorum ama asla küskünlüğümüzü uzun süre tutmuyoruz çünkü öyle yaparsan erkek söyler söyler bir süre sonra uzaklaşır erkekler soğuduğu zaman da bir daha geri dönüşü olmaz bunu hiçbir zaman unutma yanlış yapıyorsun şimdi o seni çok istiyor ve sen onunla olmak istemiyorsun ama gururnu bir kenara bırakmalısın çünkü sonunda pişman olursun eşin bu sefer dışarı gider gözü dışarıda olur dışarıdaki kadınlarla samimiyet kurar o zaman da iş işten geçer başını vurursun duvarlara ama artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz sana tavsiyem ne kadar kötü olursa olsun özürünü dilemişse veya hatasını anlamışsa onu affetmelisin evlilik dört dörtlük bir şey değildir herkesin evliliği güllük gülistanlık değil ama geçinmeyi bilmeniz gerekiyor ben bu yaşındayım her şeyi anlayabiliyorum 21 yaşındayım daha çocuğum bir buçuk senedir evliyim üstelik ama her şeyi düşünebiliyorum sonuçlarını düşünebiliyorum sana tavsiyem barış eşinle gururunu bir kenara bırak çünkü senden soğuduğu zaman pişman olursun o zaman da artık iş işten geçmiş olur..
1,486,273 soru
24,298,829 cevap
343,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın