Selamünaleyküm arkadaşlar son iki yıldır uykuda nefesim kesilerek uyanıyorum birden nefessiz kaldığım için yataktan fırlıyorum 20 saniye kadar nefes almaya çabalıyorum ayda iki kere falan bu durumu yaşıyorum dün gece de aynısını yaşadım ve şunu da farkettim ne zaman o gün üzülsem kafama birsey taksam bu durumu yaşıyorum iki yıl önce aldatıldığımi öğrendim 8 aylik hamileyken o günden sonra bu durumlar geldi başıma doktora mi görünmem lazım psikiyatriye mi acaba bana yardımcı olur musunuz?
Bence bir doktora görün beyinde kalpte ya da başka bir yerde bir şey vardır belki zaten o seni psikiyatriste psikoloğa yönlendirir Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim dahiliyeye gitmem mi gerekiyor acaba onlar mı yönlendirir
Panik atak başlangıcı olabilir korku yersiz kaygı kötü olayların geleceği düşünmek uykuyu bölüp nefes almada güçlük cekebilirsin eğer bunlar varsa mutlaka gitmen gerekir
Farkındayım stresli olduğum gün bu durum geliyor başıma kendi kendimi o gün yaşadığım olay yüzünden yiyip bitiriyorum iki yıldır toparlanamadim en ufak üzüntü beni mahvediyor
Kendini goster dedim nefes darlığı ilerde sana sorun etmesin
Dahiliye sıra aldım kan değerlerine baktirip sonra KBB ye görünmem gerekiyor galiba göstereceğim mutlaka teşekkür ederim yorumunuz için
Daha önce gösterdim kendimi uyku apnesi değil stres kaynaklı tetikleniyorsun dedi doktor tekrar görünmem gerekiyor galiba
Uyku apnesi gibi de. KBB ve psikiyatri ile başla.
Uyku apnesi değil dedi doktor gitmiştim daha önce stres üzüntü anında tetikleniyor dedi
Ilk kalp falan hepsine baktir birsey çıkmazsa en son piskiatriste gidersiniz
Diğer yorumlarda söylediğim gibi daha önce gitmiştim uyku apnesi değil dedi tekrar gideceğim olmazsa
O zaman piskiatriste gidin nefes darlığı ile başlıyor yaşandı 😊
1,487,390 soru
24,315,293 cevap
344,984 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın