Anacuğumla kahve keyfi yapıyoruz 😍 🌸
Yemeklerim de hazır menüm de şöyle efenim
Sebze çorbası
Tavuklu patates
Pilav
Revani
Sizin menü de neler var 💕🩷
Afiyet olsun bizde eşimle kahve içiyoruz balkonda
Afiyet olsun canım ❤️ ❤️
Teşekkürler 🌸
Tavuk sosladim diğer posetede sebze sosladim attım yan yana pistiler bulgur pilavıda yaptım mercimek corbam dünden var anlık kocamı almaya geldim ağaç etti sagolasica
Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Aciz bu akşam 😄
Niye kız
Karnibahar klhasladim kizartmaya yulogurt kalmamis 😃 yapasım yoktu neyse kayinvalidem dolma yapmis verdi menemen yaptim yanına bu gece idare edecegiz
Benim de yoktu da mecbur
eline sağlık 💙
bizde menü kaynanamdan
tavuklu sarma gibi bir şey yapmış
sarma
fırında sebze
yoğurtlu kereviz
eşim de pasta alacak, kayınbabamın doğum günü bugün 😅
Afiyet olsun ❤️ kaynana gibi kaynana maşallah 🧿
he ya sağolsun eli de lezzetlidir😂
Gene soslu tavuk krizim tuttu yanına şatobiryan ve ratatui ekledim idare etsin artık
Amin Allah kabul etsin
Dünde tavuk vardı 🤣🤣
Buranın soslu tavuguna bayılıyorum hergün yesem bıkmam günlük yapıyorum napim çok lezzetli 😂😂
Ne menüsü ne kahvesi namazlarımı bile kılamadım 😟 kızım sabahtan beri huysuz kucaktan indiği anda basıyor çığlığı
Benim ufakta öyleydi kizda hasta bugün hastaneye götürdüm
Çok geçmiş olsun canım 🤲 bugün ikiside bi acayip Ya çıldırdım daha
Sağol canım ❤️
Afiyet olsun sekeri.m
Fırında tavuk yaptım sebzeli
Pirinç pilavı
Avokado salatası birde yakında rengim yeşile dönecek diye korkuyorum ama bayılıyorum şu avokadoya. 😄♥️
Afiyet olsun ❤️ bi ben sevemedim 😊
Balık corba salata canim menum bugun bu
En güzel menü
Ispanak yemeği ve tart kalıbında ıspanaklı kekin üstüne dökülmüş krem şanti var 😂😂😂 ne var yani kekten ispanaklarim ziyan mi olsaydı
Temel reis 🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂
2 bebe ile nasıl gidiyor kız:))
benim menü çorba terbiyeli tavuk haşlama pirinç pilav .. şimdi salata mı cacık mı yapayım diye düşünüyorum
Afiyet olsun şekerim ❤️ hiç yalan söyleyemem berbat geçiyor 🤣🤣🤣
ahh ah bide bana sor:))
Afiyet olsun tavuk incik aldım onu fırında yapıcam yanına pilav var ben diyetteyim sadece üç adet tavuk salata ve yoğurt yiyeceğim pilav yok bana azmettim vericem bu kiloları
Afiyet olsun canım ❤️
Böyle yaparsan veremezsin gülüm 4 kaşık pilav ekleyebilirsin
Sağol canım
Afiyet olsun canim
Bende tarhana corbasi cubuk makarna brokoli salatasi vardi yedik bitti bilw
Afiyet olsun canım
Mercimek çorbası saç kavurma pirinç pilavı turşu salata tatlı yapamadım revani aklimdaydi benimde normalde ama sabah 9 dan beri elektirik yok iman gücüyle ufleye ufleye de pisirmem imkansız galiba:)))
Denemesi bedava 🤣🤣 bende dün yapmıştım
Yok bacım nefesim yetmez 4 çocuk zaten nefes birakmiyor
Ne bulduysam pişirdim menüsü patates kabak patatesi pişirdim pirinç pilavı ve cacık
Benim anlık bebe yatırma menüde fırında köfte patates yanına ya çorba yada ayran bunu bile zar zor yaptım bebem çok huzursuz asla uyumuyor ne yapacam bilmiyorum
Dün 4 aylık olduk çok şükür benim doğduğundan beri öyle senin
1.5 aylık canım benimde aynı doğdu doğalı ağlıyor gazlı
Aynen valla benim kızımda çok gazliydi iyi kötü toparlandık ama uykusu yok sürekli huzursuz durmuyor hep ağlıyor sağlıkla büyüt bebeğini canım
Sende canım ❤️ gaz için biseyler kullanmıyor musun peki
Kullanıyorum gaz damlası da kullanıyorum msjlarini falan da yapıyorum şimdi çok şükür kendiside cikarabiliyor artik
Arkadaşımdaydim yeni eve geldim bacım eline sağlık
Sağol canım ❤️ ❤️
Kuru fasulye pilav cacik salata
Kermese daldım ne yokki menüde hangisini sayayım😀
1,486,582 soru
24,302,936 cevap
344,157 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın