Bugün hastaneye gittim doktor 6 haftalık olduğunu kese var ama kalp atışı yok dedi 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışı yoksa boş gebeliktir dedi bu şekilde olupta kalp atışı duyan varmı boş gebelikse eğer kürtaj mi olmak gerekiyor bilgilendirirsenjz sevinirim
Aşkım erken ya alttan bakıldı mi. Ben 6+0 da gittim kese vardı sonra 6+5te gittim devlet hastanesine karnımdan sadece baktı erken daha bebek için dedi içim rahat etmedi özele tıp merkezine gittim alttan bakıldı hem bebek hemde kalp atışını duydum çok şükür pazartesi kontrole gidicem yine 7 haftalık oldum
Yok alttan bakılmadi karından baktı özel hastane kese var kalp atışı yok 2 hafta sonra tekrar gel dedi çam ve sakura şehir hastanesine randevu aldım bu sefer oraya gideceğim
Keşke alttan bakilsaydi hafta küçük olduğu için orda net görülüyor canım çam sakurada güzel ben kanuniye gidicem perinatolojiye
Bilemiyorum özele gittik 1 buçuk milyarda muayene ücreti aldılar karından baktı kese var kalp atışı yok dedi 2 hafta sonra tekrar bakacağız yoksa boş gebeliktir dedi
İnşallah degildir canım bende 750 tlye muayene oldum doktor çok iyiydi benim karnından görünmez zaten 6 haftalık küçüktü zaten
8 haftaya kadar kalp atisi duyulmayabilir normaldir hemen korkup endiselenme ama bos gebelikse zaten bebek yok mecbur kurtaj olcan
Doğru haklısın canım
Eğer iki hafta içinde hâlâ olusmuyorsa evet kürtaj gerekli ben. Geçtiğimiz yaz oldum aynı şekilde
Kürtaj nasıl zormu canım bayıltıyorlarmi
Ben uyutularak oldum ama hemen paniğe kapılma inşallah geç döllenmedir
Anladım hayırlısı olsun
2 haftalık gebe olduğumu öğrendim hatta daha da küçük olabilir dedi Dr. Kese vardi Bebek yoktu 6 haftalıkken gittim yine Bebek yoktu 7 8 derken 8 in bitiminde kalp atışı çok hafif geliyordu artık. Endişe çok normal bende öyleydim zira ilk cocugumda 6. Haftada kalp atışını duymuştum sabırla bekleyin
Anladım canım doğrudur
1,487,338 soru
24,314,751 cevap
344,955 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın