0 oy
1,013 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,375 puan) tarafından

Arkadaşlar bu öğretmenle gününde neler alındı merak ettim instagram da ajda bilezik alanlar gördüm sınıfça 😂 var sınıf annelerinin böyle garip istekleri 🙄

21 Cevaplar

+10 oy
(4,297 puan) tarafından

Toplu bir şey alındığında çocuğum o günün anlamını bilemeyecek, hediyesini kendi veremeyeceği için de o günün heyecanını tadamayacak. Bir anne grup kurup, toplu alalım diye sundu. Ben kabul etmedim, evladımın ilk öğretmenler günü kutlaması olacağı için. Sonrasında öğretmenimiz hediye kabul etmediklerini söyledi grupta. 

Anneler sidik yarışında başka açıklaması olamaz. Masum olan bir günü hırsları yüzünden kaybediyorlar. 

Şönilden şöyle bir çiçek yaptık, eşim ve kızımla. Kendi emeği oldu. Ailesiyle, öğretmeni için bir şeyler hazırladığı için bunu asla unutmayacak.

image

(4,297 puan) tarafından

Zaten bunun kullanımı kolay sararak ilerledik, YouTube a şönilden çiçek modelleri yazın bir sürü örnek var 

(1,990 puan) tarafından

Yazdım gördüm canım teşekkür ederim 

(126 puan) tarafından

Bu cok guzel bi hediye. Fikir oldu cok tesekkur ederim :)) insallah yarin şönil bulabilirim

(559 puan) tarafından

Ayy harika bir fikir🙏 ben de bunu yaparım artık 🤎

(1,990 puan) tarafından

Ben yaptım bile canım son postuma bak 🤭🤭

-Reklam-
+3 oy
(648 puan) tarafından

Aslında bütün bunlar sınıf temsilcilerinin başından çıkıyor öğretmene nasıl yalakalık yapalım diye gece gündüz düşünüyorlar bazıları. Ne yazık ki geçen seneki sınıf annesiyle bu konuda çok zıt kaldığımız dönemler oldu. 

Bu yıl sınıf temsilcisi oldum çok fazla eğilmeden bükülmeden direkt olarak şu mesajı attım. Öğretmen adına fidan bağışı yapalım öğretmenler gününde sertifikasını çiçekle veya pastayla takdim edelim.  Katılmak isteyen onay emojisi atsın kaltilmak istemeyen ister bireysel hediye alsın isterse de  kendi aralarında grup kursun dedim. Sonuç olarak 13 kişilik sınıfta herkes onayladı.  Sertifika elimize ulaştı birkaç veliyle bir araya gelip şahane bir buket hazırladık tamamen el emeği.  Pazartesi normal büyüklükte bir pasta ile sürpriz yapıp götüreceğiz. Pastayı öğrencileri ile yer ağızları tatlanir dedik. Pasta sonrası  temizlik için de iki kişi yardımcı olacağız. Setifikayı  hazırladığımız çiçekle vereceğiz. Aşırı masraf olmadan kişi başı 200-250 TL civarında ama çok anlamlı bir şekilde bitirmiş olacağız inşallah. 

(1,990 puan) tarafından

Yorumu ben mi yaptım dedim ya. 😂 Ben de gruba bunu teklif ettim 14 kişi hepsi kabul etti. Sertifika ve pasta ile kutlayacağız biz de. Biz stajyere de yaptırdık sınıf mevcudu yarı yarıya iki bağış yaptık

(648 puan) tarafından

Çok güzel stajyeri unutmamış olmanız 🌸 birçok kişi onları önemsemiyor ama öğretmen gibi onlar da emek veriyor bize bu yıl stajyer verilmediği için sorun olmadı geçen sene biz de almıştık minik kalbe dokunur bir hediye :) 

(1,990 puan) tarafından

Aynen onlar da geleceğin öğretmenleri. Şimdiden umutlandirmak lazim gelecek için 🥰

+2 oy
(26,732 puan) tarafından

Onu alanda kafa kabul edende de meslek etiği yoktur. Biz devletten maaşımızı alıyoruz. Öğretmenler günü içinde öğrencilerimizin samimi duygularını kabul ediyoruz bugün değil öğretmen günü ders arasında hocam sizi çok seviyoruz yazmışlardı akıllı tahtaya o bile yetti bana . Pahalı hediye yasaktır ve rüşvete girer şikayet edilse soruşturma geçirir öğretmen ayrıca şova ne gerek var 

+1 oy
(2,523 puan) tarafından

O bilezik hediye alanların kendi kollarında teneke bilezik bile yoktur sırf gösteriş

(1,375 puan) tarafından

Saçma bi gösteriş yani ne demek en iyi biz hediye aldık bizim çocuğumuzu daha çok sevicek olayı mı 

(2,523 puan) tarafından

Öğretmenle yalakalık ilerde işimiz düşünce işimizi halletsin benim çocuguma özen göstersin diye yapılıyor bi çoğu

(515 puan) tarafından

Her yorumunmu haklı olur soslu tavuk

(2,523 puan) tarafından

Teşekkür ederim 💕

+1 oy
(536 puan) tarafından

Şahsen bende öğretmenim en çok mutlu olduğum hediye MEB iletişim merkezine teşekkür mesajı göndermek 🍀  öğretmenlerin veli ve öğrencilerden beklentisi maddi değildir. 

+1 oy
(661 puan) tarafından

Allah aşkına nefret ediyorum şu tarz hediyelerden sırf gösteriş yalakalık için yapılan şeyler diğer sınıflar 500 TL toplarken biz kimse zorda kalmasin 100 TL topladık ve ona göre pasta ve ufak bir hediye aldık Ajda bilezik az olmuş kelle altın alsalarmis

0 oy
(9,438 puan) tarafından

geçen sene ablamlar da almış öğretmene bilezik😂 valla iyi abartıyorlar şu hediye işini 

(1,375 puan) tarafından

Benim de küçük kaynımın öğretmeni vakko çanta istemiş ya da imannoor şal 😬

(9,438 puan) tarafından

hohhh bak geneli sınıf annesinin işgüzarlığı da bu öğretmene de ayıp yani, inadına almak istemezdim.. bi de ağzıyla çanta istemiş hasbam. görevini yapıyorsun diye zaten maaş alıyorsun, insanlar senin mesleğini önemsiyor diye de bkunu çıkarmamak lazım 

(1,375 puan) tarafından

Herşeyim var bana hediye almayın İBAN ya da TRENDYOL hediye çeki isteyen gördü bu gözler 🤐

(6,654 puan) tarafından

9 yıl önce biz de almıştık. Ne kadar aptalca bir durummuş neden kabul ettiysem. Özel kolej çocuklarına basit hediye olmazmışmışşş. Sınıf annesinin yalakalığı işte. Bak şimdi yine sinirlendim🤪😃

0 oy
tarafından

Bizde bisi alicaz ama karar veremedik daha . Bence Gerek yok ama son senemiz ogretmenimizle.. o yüzden alicaz 

(1,375 puan) tarafından

Bizim zamanımızda okul önünde ki çiçekçiden çiçek alıp verilirdi şimdi özel istekler atılıyor gruplara bu ya da bu diye 😬

0 oy
(12,562 puan) tarafından

Yok daha neler hep bu velilerin bi kendini ispat etme çabası. Bizim öğretmen bikaç gün önce konuşma yapmıs sınıfta maddi para ile alınan hediye kabul etmiyorum diye onun yerine güzel bi not yazın ailenize saygılı olun yeter demiş. Kreşten de aynı şekilde mesaj attılar kabul etmiyorlarmış. Allah razı olsun dedim 😂 instagramda kâğıttan yapılan hoş şeyler gördüm onlardan yapmayı düşünüyoruz yanına da gül😊

(1,375 puan) tarafından

Bunu diyebilen öğretmenleri gerçekten teknik ediyorum 

0 oy
(515 puan) tarafından

Kendi ajdasını kendisi alsınlar öğretmenler bır zahmet 

ben fidan bağışı yapacağım ogretmenımıze 

Bizimkılerde böyle neymiş bileklik alacakmısız 

Ben katılmıyorum buna maalesef

(515 puan) tarafından

Not öğretmen de demiyorlı ben altın ıstemem

(515 puan) tarafından

Kişi başı 3 bin sınıfı 26 kişi saka gibi 

(1,375 puan) tarafından

Kişi başı 3 bin mi bazıların haftalık mutfak masrafı bu neden 3 bin ya 

(515 puan) tarafından

Olur mu öğretmene bileklik

0 oy
(7,429 puan) tarafından

Hiçbişe almadım almıcamda 

0 oy
(2,731 puan) tarafından

Bu olaya cidden kısıtlama gelmeli durum olan var olmayan var aşırı saçma öğrenciler kendi hayal gücü ve emekleriyle hediye hazırlasın hem çocuğun hayal gücü üretken olur hemde emek verildiği için öğretmen için daha anlamlı olur durumu olmadığı için öğretmene hediye alamayan bu yüzden bir kaç gün okula gelmeyen arkadaşım geldi aklıma 

(1,375 puan) tarafından

Kesinlikle denetlenmesi gerekilen bu olay bu 

(2,731 puan) tarafından

Yani yanlış anlaşılmasın ama kendime almadığım bileziği öğretmene almak değişik geliyor bana ne alaka eşit para veriliyor diyebilirsinşz ama her öğretmenler gününde verilen paralar biriktirilse alınırda yani uygun herkesin bütçesine kimseyi kırmıcak şeyler alınsa daha iyi 

0 oy
(30,406 puan) tarafından

Olmaz oyle besi bir yerde taksinlar ya

0 oy
(8,794 puan) tarafından

Benim oğlan 4 yaş kreşe gidiyor, ben ne alsam bilemedim 

0 oy
(4,003 puan) tarafından

Ajda falan da cidden saçmalık. Toplu hediye herkese daha uyguna geliyor ama suyunu çıkarmaya ne gerek var

(1,375 puan) tarafından

100 200 liralar toplansa neyse de 3 bin lira kişi başı isteyen varmış 

(4,003 puan) tarafından

Kimse kusura bakmasın ama saçma 

0 oy
(1,819 puan) tarafından

Öğretmen adına ihtiyaç sahibi bir çocuk giydirdik ve bimden termos çiçek aldık biz sınıf olarak 

0 oy
(18,671 puan) tarafından

1 . sınıfız ilk öğretmenler günümuz bende fikir amaçlı girdim siteye siz ne aldınız 

(1,375 puan) tarafından

Benim kızım 2 yaşında 😂 ama ben olsam çiçek alır verirdim direk 

(648 puan) tarafından

Yukarıda arkadaşın biri çiçek yapmış bir paket şönil alın siz de yapın bence şahane bir fikir olmuş. Seneye aklımda tutacağım kızımla yapabilirsek yapmayı düşünüyorum öğrencisinin el emeği, öğretmenin eminim çok hoşuna gidecektir 🌸☺️ 

(18,671 puan) tarafından

Gördüm şimdi harika olmuş teşekkür ederim ♥️

0 oy
(595 puan) tarafından

Boyle seylere o kadar sinir oluyorum ki yani eger kutlamak istiyosan al bi dal gul gotur ne gerek var gosterise boyle seylerde katilsan gereksiz ve masraf butceni zorlucan katilmasan cocuk kotu hissedecek aman ne sacma seyler var 

0 oy
(4,964 puan) tarafından

Fidan bağışında bulundum oğlum adına öğretmeni için...

0 oy
(54,529 puan) tarafından

bizim zengin kesim bot çanta alti bine yakindi ama monta donduler pazar kahvalti sonra baska yerde cay icecekler ben hicbirine katilmadim kokulu buket mum yaptırdım onu verecek kizim

(54,529 puan) tarafından

ssnin nick ide pipisu okudum tövbe tövbe 😀

(1,375 puan) tarafından

Herkes neden öyle okuyor anlamadım kedimin adı aslında 😂

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 495 göst.
23 Kasım 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 267 göst.
0 oy
9 cevap 518 göst.