0 oy
88 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (360 puan) tarafından

Kizlar okullara bit girmiş benim kizda sirke gördüm losyon ve şampuan kullanıyorum ölü galiba sacinda beyaz kum tanesi şeklinde var elime aldigimda sıktığım zaman ses çıkarmıyor acaba ölümü 

6 Cevaplar

0 oy
önce (62 puan) tarafından

Beyaz kum gibiyse kepek veya egzama döküntüleri de olabilir 

-Reklam-
0 oy
önce (5,875 puan) tarafından

Beyaz kum şekilde olanlar yumurtası onlar canlanacak .bende bıktım inanki kızlarda sürekli geliyor. En son saf alkol aldım ondan sıktım inşallah biter yaa

önce (360 puan) tarafından

Yaa hersey aldim lavanta yağı bile aklim durdu resmen

0 oy
önce (1,018 puan) tarafından

Gaz yağı çözümü canım biraz saçına sür beklet iyice tara yıka gelmez daha benimkiler erkek biri hariç hiç bitlenmediler ama köyde hep böyle yapiyorlardi

0 oy
önce (3,420 puan) tarafından

Ses gelmiyorsa ölüdür. 

0 oy
önce (148 puan) tarafından

Şampuanı bekletin bi 5 daha bide eski sarı taraklar oluyordu ya onlardan alın ince yeriyle temizleyin 2. Defada yapılsa hiç bir şey kalmaz, kız kardeşimede bulaştı 2 kere şampuanla o sarı tarağı kullandık hepsi bitti ama her duş alımında muhakkak o sarı tarağı kullanır annem, hem derisini temizliyor kan akışını hızlandırıyor hem bit oluşumunı engelliyor 

0 oy
önce (316 puan) tarafından

image

bunu şiddetle okula gidenlere tavsiye ediyelum bir gelmesini önlüyor kolay tarama sagliyod

R isteyene geliş fiyatından yardımcı olurum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 138 göst.
0 oy
6 cevap 177 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (501 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 269 göst.
5 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde clk38 (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 694 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Esra2012 (28 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,561 soru

24,302,718 cevap

344,148 kullanıcı

...