Tüplerini bağlatsana canım Müge anlının dediği sultan Süleymana veliaht mı doğruyorsun 27 yaşında 5 adet maşallah
Yaşum küçük ondan baglamadılar cnm ikinci evliliğim o yüzden 5tane oldu
5 inide sen doğurmadın mı
Ben doğurdum ilk ikisi ilk evliliğimden 3tanede ikinci evliliğimden hepsi benimle
Yazık yavrum kendine yazık
Ben kendimden geçeli çok oldu canım benim bütün hayatım eglencem zevklerim herseyim çocuklarım onlar mutlu olsun saglıklı olsun eksikleri olmasın yeter bana çok şükür rabbim ömür verdiği sürece elimizden geleni yapıyoruz inşallah salih evlatlar olurlar tek temennim bu
Bu hafta 100 kere yazdım galiba bu yorumu.
KORUNMAK vu gerilimi yaşamaktan daha kolay. Deneyin.
Spiral taktırıcam 6ayımın dolmqsını bekliyorum normaldede geri çekilmeyle korunuyoruz ama tutamadı sanırım
Geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Bunu hâlâ bilmiyor olmanız çok üzücü. Eşiniz neden korunmuyor da tüm zahmeti tüm stresi size bırakıyor? Bir evlat dünyaya getirmek ya da getirmemek bu kadar keyfi olmamalı.
Eşim olursa olsun diyo ama ben asla bitane daha kaldıramam
Kaç saat geçti kazanın üzerinden ne kadar süre geçtiğide çok önemli
3saat gectikten spnra içtim
sonuç olarak ertesi gün hapı olarak satılıyorsa illaki işe yarıyordur çocuk istemiyorsan al ella sanki en bilindik markasi zaten bir iki marka var d diye hatirliyorum
Aldım içtim inş etki eder
Konudan bağımsız tuplerini baglatmadinmi ?
Yaşım 27baglamadılar
Bacım kaç yaşında evlendin sorması ayıp 5 senedir evliyim 28 yaşındayım 1 tane çocuğum var 😂
18zimde evlendim ikinci evliliğim
1,489,134 soru
24,339,954 cevap
345,991 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın