24 haftalık oldum günler yaklaştıkça içim içimi yiyor diken üstündeym diğer kızımı 38 haftada kaybetm gene ölü doğum riski varmidir özele gitim bana 39 haftadan önce bebeğini seseryanla alalım dedi ama diğer iki normal doğum sonrası sezeryan 70 bin TL de sezeryan parası oda şimdiki fiyat ben napicam hiç bilmiyorum sürekli rüyamda kaybediyorm ağlıyorm
Sakin ol parayı bul vr bebeğin için sezeryanda olabilirsin
Canım yanlış anlamazsan vefat eden bebeğin de yanlışlıkla olmuştu. Zaten durumun yok. Diğeri yanlışlıkla oldu hemen arkasından bu nasıl yanlışlıkla oldu? Diğeri sağ doğum olsaydı arkasından bu da olacaktı o Zaman. Dersen diğerine çok üzüldüm o yüzden bunu kstedim desen anlarım da ikisi de nasıl yanlışlıkla oldu
Aile hekimi de tam öyle söyledi merkeze randevu aldm oraya gideceğim
Tek işiniz insnalari kırmak üzmek bu bebeğimde sprale gebe kaldm doğumdan on beş gün sonra aldm sprali çok iyi geldi bana böyle kırıcı konuşmayn kimse kimsenin ne çektiğini bilmiyor
Merak ettiğim için sordum kimsenin kaç çocuk yaptığı beni ilgilendirmez. Belki diğer bebeğini kaybettiğin için bununla teselli olmak istemissindir diye sordum yani. Allah buna ve diğer kızına uzun hayırlı ömür versin inşallah.
Çocuk sahibi olmak manevi kadar maddî güçte ister iyi buyumezse kötü büyür eskiden büyükler hesabı yapılmaz yapılamaz benim ıkj çocuğum var ve baska düşünmuyorum maddî gücüm yeterli ya manevî yetersiz benim çocuklarım arkadan ılgı istiyor ders lerı var her yönünden düşünmek lazım ben kırıcı değilim olan bu bunu söylüyorum
İlki öyle oldu diye diğeri de öyle olacak değil
Amcamın kızı 9 aylik bebegini kordon dolanmasindan kaybetti karnında. 2 sağlıklı bebek doğurdu normal dogumla üstelik.
Stres yapma sakın ol ve dua et
Onun ki kordon dolanması benimki de kan pıhtılaşmasindan dolayı kordondan kan pıhtısı oluşmuş bebek oksijensiz kalmıştı
İlacını düzenli kullanırsın ve sürekli takip edersin beebegin hareketlerini. Birsey olmaz Allahın izniyle
Sürekli öyle yapıyorm tek teselim kan sulandırıcı iğne ilaç ve hareketini düzenli takip etmek
Önceki bloglarınıza baktım içim yandı çok acı bi şekilde bebeğinizi kaybetmişsiniz mevlam ne size ne de kimseye evlat acısı yaşatmasın korkmakta haklısınız sizin yerinizde kim olsa böyle bi durumda korkardı ama artık geçti yeni evladınız olacak onu bu korkularla strese sokmayın bolca dua edin tek yapmanız gereken en ufak bi olumsuzluk hissettiğinizde tereddüt etmeden ambulansı arayın hastaneye gidin saniye beklemeyin Kontrollerinizi asla aksatmayın en küçük bi durumda hastaneye gitmekten çekinmeyin bakmıyorlar yapmıyorlar diye düşünmeyin orası hastane size bakmak zorundalar ve en önemlisi bu bebeğiniz önceki evladınızla aynı kaderi yaşayacak diye bişey söz konusu değil belki bu bebek mevlamın size dermanıdır ve bu korku üzüntü endişelerle bebeğinizi üzmeyin bol bol elinizi karnınıza koyup dua edin mevlam yardımcınız olsun
Ben doğumdan sonra pskljik tedavi gördüm psklga gitim spral aldm sprale gebe kaldm başta haksızlık yaptm kızıma dedim ama günler geçtikçe bana bir ilaç gibi geldi hareketlerini ilk histegitimde çok ağladm sürekli gidiyorm Doktora on beş günde bir doktorum bana çok iyi aile hekimim kendi numarasni verdi yakından ilgileniyor ama ne olursa olsun olackalrn önüne gecemeyiz diyor igne ilaç kullanıyorum banada dua edin Allah korusun bu sfer kaldıramam
Hayır hayır sakın öyle şeyler düşünmeyin bakın rica ediyorum böyle düşünerek karnınızdaki sabiyide üzüp strese sokuyorsunuz ona yazık değil mi onun ne suçu var kardeşinin korkusunu yaşatıyorsunus siz onu sağlıklı bi şekilde kucagınıza alıp bolca koklayacaksınız lütfen kafanızdan bu saçma sapan düşünceleri atın evvela ferah bi nefes alın ve pozitif olun zaten takiplisiniz en ufak bi durumda doktorunuz gereğini yapar
Öncelikle Allah sizi merhameti insanlarla karşılaştırsın devlete gitmediniz mi hiç
Canım devlete güveniyorsan araştır sorustur iyi bir doktor bul ille özel olmaya gerekte yok bence durum belli sonuçta ikisinde aynı işi yapıyor devlete git orda doğumunu gerceklestir daha zamaninda var Allah büyük bir kapıyı kapatır daha hayırlı bir kapı açar inşallah Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah abla eşimde evde değil ben kızım tekiz diken üstündeym travma olmuş bana her an bişey mi oldu korkusu doktora gidiyorm iyi her şey yolunda gelişimi iyi diyor geliyorm bu hafta sonra gene içime o sıkıntı giriyor rabbim yardm etsn hiç bir anneyi evladiyla sınamasın çok zor bir ben bir Allah bilir
Amin amin yüreğinizi biraz ferah tutun lütfen sıkıntı yapipta daha fazla stres olmayın benimde bir kaybım vardı ondan sonra tekrar hamile kalınca bende o stresi doğuma kadar yaşadım ama olabildiğince de düşünmemeye çalıştım sizde öyle yapın Allah yardımcın olsun bacım
Cumelmizin inslaah teşekür ederim böyle okuyunca sabır oluyor bana
Ben teşekkür ederim
Devlet hastanesine git olanları anlat sezeryana alırlar zaten
Kaygı bozukluğu. Çok kötü bir şey. Ben de neler yaşıyorum. Aslında psikolojik olarak rahatlasanız rahatlasam her şey düzelecek de ama bizler kötüyü düşünerek o yöne doğru ilerliyoruz. Şunu düşün Allah ona ömür verdiyse kimse ama kimse hiçbir şey değiştiremez. Vermediyse sen ne yaparsan yap yaşatamazsın tevekkül et. Allah'a bırak. Dediğim gibi ömrü varsa sezaryen de normal doğumda da doğar aksi taktirde normal yaptın ve kaybettin bu senin yüzünden değil sezaryen de olsan kaybedecektin. Kiiiiiiiiiiiiiii kaybetmeyeceksin. Sakin ol olumsuz düşünme alışverişine odaklan ya da başka şeylere hiçbir şey olmayacak de ona odaklan hamileliğüni mahvetme benim komşum ilk bebeğini doğuma bi hafta kala kaybetti. Ama şimdi iki tane daha var gayet sağlıklı. Her şeyi tekrar tekrar yaşamıyoruz bu hayatta.
Teşekür ederim ablam Allah razı olsun kan sulandırıcı iğne kulaniyyorm hareketlerini düzenli takip ediyorm en çok rahatlatan iğne ve hareketleri yoksa çökerdm
Kan sulandırıcı kullanıyorsanız korkmayın kan alışı rahat ve sağlıklı olur bebek beslenir. Ben de kullanıyorum söylediğim komşum da son ikisinde kan sulandırıcı kullandı. Benim de iki düşüm var. Şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum ve Allah'a şükür sağlıklı 35 hafta olduk.
Canım bol bol dua et inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok dikkat et sakın hiçbir kontrolünü aksatma devlet Hastanesi'ne de bir git o ne diyor inşallah sezaryen yaparlar ama inan ki dua herşeyden üstündür
Oraya da gidiyorm merkeze yönlendirdi randevu aldm ayın beşinde gideceğim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah dualarımdasın artık yüce Rabbim sana bağışlasın minnağı
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah dualarımdasın artık yüce Rabbim sana bağışlasın minnağı hep güzel şeyler düşünmeye çalış
Niye tekrar kay edesin Allah korusun öyle düşünme olumlu düşün hep .
Benimde doğumda sonra o kaybetme psikolojisi oluyo lohusalık bitene kdr sürüyor çok zor bir durum
Ama sen onu doğurduğunu eve geldiğini hayal et myle düşün olumlu ol
Bu arada cinsiyeti ne merak ettim:)
Hiç sormadım kızımdan sonra sadece sağlığına odaklandm iki defa erkek iki defa kız dediler sağlıklı olsun da Rabbimin veridgine razıyım yeterki iyi olsn
Canım korkma Rabbım ne dilerse o olur kendini bu kdr korkutma olumlu düşün hep
Ben 2 doğumumda devlette yaptım ikisi de sezeryandı ve o kadar güzeldi ki yemin ediyorum size özele gitsem bu kadar güzel olmazdı kesinlikle ben her zaman Devleti savunuyorum Maddi durumum olsun olmasın çünkü devlette daha iyi bakıyorlar Bence sen bir önce devlete git
Hep burdaki develete gidiyorm ama doktor bana cihazlarm eski merkeze git orası daha iyi dedi bende randevu aldm gitmeyi bekliyorum
Devlete niye gitmiyorsun onu anlamadım
Sürekli devlete gidiyorm ama asistan doktor cihazlarım imkanim iyi değil dedi on beş günde bir gidiyorm bir defa ozlee gitim doktor çok ilgiliydi bana 38 den önce gel seni sezeryan edelim dedi aile hekimim de cok yakından ilgileniyor benimle özele güvenme büyük merkeze git zaten gerek duyulsa devlet sezrryan eder dedi ayın 5imde randevum var son kararı onlar verick
1,487,599 soru
24,318,436 cevap
345,190 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın