0 oy
456 göst.
önce Diğer kategorisinde (707 puan) tarafından

iki oğlum var sürekli bana çekmiş halasina çekmiş yok babası gibi sıcak kanlı en son oğlum terlikleri çıkarttiktan sonra kenara koyup düzeltti bu arada iki yaşında daha aynı halası gibi düzenli dedi bende dedim benden gördüğünü yapıyor dedim eşimde orda tabi anasına çekmiş oglanda dayiya benzer dedi bu bozuldu gibi oldu iyi canım bişe demedik dedi sanki çocuk benden çıkmamışda eşimden çıkmış kendi başına yapmış gibi sürekli kızını över onu anlatır duymamazliga geliyorum cogu zamn alt üstlü oturuyoruz illa bir birimizin suratına bakıyoruz sizinkiler de hep kendi tarafına benzetir mu

22 Cevaplar

+1 oy
önce (353 puan) tarafından

Babasına benzetenler oluyor ama niyeti sana hiç benzememiş demek . Bende ne güzel aynı babası diyorum . Takılma boşver bizim tohumumuz kafasındalar 

önce (707 puan) tarafından

Kime çekmesi sorun değil tipi cekmese illa huyu çekecek takılmıyorum sağlıklı olsunlarda dağınık olduğunda veya kötü bişe olduğunda bu kime çekmiş bilmem der 

önce (353 puan) tarafından

Olumlu bak dicem 🤭 çünkü bizim halamız amcamız gibi daha kaç yaşında olduğunu bilmiyorlar . Dedesi 5 aylıkken bu kız mı erkek mi demişti 🫢

Hahaha 😀😀

önce (1,175 puan) tarafından

Onların tohumu da , tarla kime ait ona baksınlar 😂

-Reklam-
+1 oy
önce (181 puan) tarafından

Kaynanamlari evime sokmadigim için diyemezler:)))

Ne güzel 😀😀

+1 oy
önce (32,898 puan) tarafından

Bizde baba tarafı babaya anne tarafı anneye benzetir alıştım ses etmiyorum 😂

+1

Benzetmesine bende alıştım ama kötü bişe olduğunda kime çekmiş bilmem der duymamazliga gelirim hep

önce (32,898 puan) tarafından

Hee bana pek öyle diyen olmadı bilemiyorum 😄

+1 oy
önce (523 puan) tarafından

Her kaynana böyle sanırım. Burnu alsa aynı amcası gibi ağlasa amcası da ağlardı bazen birşeyi yapmak istemez aynı bana çekmiş üşengeç, saçları aynı bizim taraf,boyu uzun aynı babası, heeer hareketinden pay çıkartır..😂Bende bişey olunca aynı dayısı aynı benim babama benzetiyolar vs diyorum😂 çünkü  benim tarafım hep benim babama benzetiyolar ama tamamen kendi babası çocuğum yani inkar etmem..bikaç gündür hastaydım gidemedik anca bu gün görüşebildik sabahda benim kayınvalidem bizi gördü neşesi yerine geldi,dedesini gördü neşesi yerine geldi dedi durdu bunu tam dört kez söyledi bende neşesi yerindeydi zaten bi güzel kahvaltı yaptı ki sabah dayısına çekmiş boğazı aynı dedim 😂artık takmıyorum ya herşeyi dalgaya almazsan psikolojin bozulur 

Ay benim bi görümce var  iyiki kayın falan yok olsa ona benziyor diyip durur cevredeki görenler bana benzetir küçük çocuğu kaynanamda ya anaya ya babaya benzicek kime benzicek başka der geçiştiriyor 😂😂 kıskançlık var 

önce (523 puan) tarafından

Ben artık nirvanaya ulaştım kaynana olayında ya 😅aramaozon bozulmasını da istemediğim için kendi telinden vuruyorum işte 

+1 oy
önce (2,362 puan) tarafından

Oğlum benim anneme, kızım aynı kendi babasına benziyor. Bana benzeyen yok.

Yaparlar mı yapmazlar mı bilmem, üzerlerine bir damga vurmak da istemem ama hissettiğimi söylüyorum, eşimin ailesi (özellikle kaynanam) en ufak bir kaosta bile ne dediklerini bilmedikleri için bana yanlış ithamlarda bulunurlar diye korkuyorum. Bu bir itiraftı.

O sebeple her defasında kızım için aynı babası diyorum ki yarın bir gün “Allah bilir babası da bu değildir” diyemesinler.

Gerçekten benzemeyi geçiyorum, tıpatıp aynısı.

Tabi ki benim küçüklüğüme de biraz olsun benziyordur mutlaka ama kimseyi ikna edemem. Aleyhime de olsa doğrudan şaşmamama rağmen sözüme itimat etmiyorlar. Bence beni sevmiyorlar ama buna da kimseyi inandıramam. 😁

Bana benzememeleri veya andırmamaları hiç dert değil, bana dert olan her defasında yanlış bir yafta yememek için kendi kendime koruma kalkanı oluşturuyor olmam. Buna sebep olmaları benim açımdan daha kötü yoksa babasını da ben seçtim, benzeyecek tabi.

Neyse işte, bazen kötünün de kötüsü vardır diye teselli ediyorum kendimi.

Öyle çocuklar sağlıklı olsunda kaynan degil mi illa kaynanalik yapacak 

+1 oy
önce (5,394 puan) tarafından

Erkek annnelerinin  klasikleri alışman lazım 😀

Bende iki erkek annesiyim Nasıl kaynana Olcam acaba 😂

+1 oy
önce (25,498 puan) tarafından

Oğluma saçı yağlanıyor diye bile halasına çekmiş diyen bir kayinvalidem var. Ben de benimde saçım çabuk yağlanıyor ama o kesin halasina çekmiştir demiştim eşim önce şaşırıp sonra gülmüştü 

Hahah benim küçük oglanda cildi kuru egzema oldu aynı benim gibi cildi büyük oğlaninda saçı biraz uzadi mı çirkin oluyor aynı benim gibi saçı çirkin oluyor diyor 😂😂

+1 oy
önce (3,806 puan) tarafından

Aynı canım aynı, hatta benim kayın peder kızım küçükken, annesine benziyor diyip yüzünü buruşturmuştu.

Bende artık ay şurası aynı ben burası babası şurası annesi vs diyorum inkar da edemiyorlar çünkü doğrusu bu mesela kızımın saçı kıvırcık baba tarafı komple düz bi benim kıvırcık 

Sonuçta bendende biseler taşıyacak 9 ay karnımda taşıdım sanki oğlu doğurmuş gibi konuşuyor 😂

önce (3,806 puan) tarafından

E yani zaten bence annenin payı daha buyuk sadece doğurmakla taşımakla bitmiyor bir ömür peşindeyiz 

Akşama kadar iki çocukla yoruluyorum bide akıl vermesi yok mu sinir oluyorum eski kafalı işte 

+1 oy
önce (1,992 puan) tarafından

İyi huyu olursa kendisine eşime halasına dedesine.  Kötü huyu olursa biz tarafına😂😂 vallahi hepsi aynı bunların. Kızıma fena diyor lar görümcem le kaynanam. Bende adı koyulana çekmiştir diyorum 😂

Aynen öyle ak olunca onlarin tarafı kara olunca bizim taraf 😂

+1 oy
önce (3,437 puan) tarafından

Tüm iyi ve güzel olan özellikler baba tarafına kötü ve olumsuz olan özellikler anaya çekmiş 😄 en çok şeye sinir oluyorum bana benzetiyor biri kayinbabam hemen daha döner o diyor. Lan döner mi bu nereye dönüyor çocuklar bana benziyor işte ohh canıma değsin 😄

+1 oy
önce (2,769 puan) tarafından

+++1    yok saçı aynı kuzeni yok boyu aynı halası yok gözü aynı amcası yok yüzü aynı babası sanki çocuk kaynanamdan çıktı veya evlatlık hiç bana ve brnim aileme benzemiyor

+1 oy
önce (3,761 puan) tarafından

Hepsi aynı tatlım hiç takma kafana. Kızım doğduğunda aynı benim fotokobim gibiydi. Ama eşimin ailesi full kendilerine benzetiyordu. Birgün otururken şurası şuna , burası buna dediler. Bende iyi ki sizin gibi koca burunlu değil dedim. O son oldu, kaynanam her yerde bana benzetir ki benziyor. Hatta eşim dalga geçer, kör olan koklayarak sana benzediğini anlar bunlar ne diyor diye

+1 oy
önce (275 puan) tarafından

Amaan boşver takıldığın şeye bak bütün kayınvalideler yapıyor :) 

Sanki annelerimiz yapmıyor da😀

+1 oy
önce (70 puan) tarafından

Sıkıntı yok babasını da ben seçtim de 😂

+1 oy
önce (64 puan) tarafından

Esım gıl 4 erkek kardeş. Kaynanama göre bız gelınlet yokuz. Kendi baslarına yapmıs gıbı davranıyor..  Esımın olmayan huyunu benım en belırgın huyumu bıle esıme benzetıyor.. Bu durum yüzünden ben çocuğumu benımsemekte zorluk cektım acaba benımmı çocuğum dıye neler cektım düşünce olarak. O lanet kadının yüzünden.. Hepsı böyle demekkı.. 

+1 oy
önce (1,401 puan) tarafından

Evet ama çok gorusmedigimiz için biraz da benden çekindikleri için bazen bisey derken düşünerek diyorlar çünkü ben lafa söze gelen bi insan değilim herseyi kafaya takarım eşimde huyumu bilir o yüzden yüz göz olacağımıza az görüşürüz 

+1 oy
önce (1,726 puan) tarafından

Benim ilk oğlum doğduğu gün ben narkozlu halimle eşime saçlarına bak bana benziyor demiştim kaynanam he he ne sana benzemisi aynı babası demişti sonra 8 yaşındaki erkek kardeşim geldi ziyarete kardeşim bana benziypr dedi hevesli hevesli kaynanam göz döndürdü babası babası dedi :) eşim görümcem kaynım hariç ben dahil bütün herkesten kıskanıyordu annemden benden kardeşlerimden bize gelince ya da onlara gidince oğlum ağladığı zaman asla bana vermek istemezdi mesela ağlıyo ya kalkıp gezdiriyordu susmazsa kaynıma ya da görümcenin oğluna hadi al gezdir belki sende susar diyordu ben alıyım diyince duymazdan geliyordu ilk oğlumda yaptığı şeylerden dolayı hakkımı asla helal etmiyorum oğlumla hastaneden çıkıp eve geldik ilk gün benim sütüm gelmedi lohusalık diplerde çok etkilenmiştim sürekli ağlıyordum Zaren kaynanam o gece bizde kalmak istedi gece olunca sen git yat ben bakarım dedi ama ben oğlumla yatmak uyumak istedim çok beklemiştim çünkü o anı ses etmedim beşiğimi falan aldı kendi yatacağı odaya getirdi bende 2 saatte bir beni kaldır emzireyim dedim tamam tamam dedi alarmda kurdum ama yorgunluktan duymamışım bile ve ben o gün saat 22.00 civarı uyumuştum kaynanama 2 saatte bir kaldır emmesi gerekiyor dememe rağmen beni kaldırmamıştı gece saat 04.10 çok iyi hatırlıyorum oğlumun feryat fiğan ağlamasına uyandım saate baktım hemen saat 4 odaya doğru gidiyordum kaynanam bir elinde oğlum diğer elinde biberon mama yapmaya çalışıyor napıyosun dediö mama yapıyom dedi ben sana beni uyandır enzirmem gerekiyor demiştim dedim ee zaten sütün yok ki emzirsen ne olacak dedi 

önce (1,726 puan) tarafından

Ertesi gün yine bizde kaldı yine beşiği getirmeye çalışıyordu bende bu gece oğlum benim yanımda yatsın dedim morali bozuldu beşiği yerine koydum gece iki de bir gelip baktı durdu mesela bize gelirdi sabahtan akşama kadar dururdu oğlumu hiç vermezdi zoraki emzirmek için alırdım elinden sonra ben böyle yaptığı için o gelip gittikçe yüzümü düşürdüm ki gelmesin diye çünkü o geldiğinde oğluma hasret kalıyordum resmen sonra sen beni istemiyorsun oldu adı ben oğlumu nasıl seversem öyle severdi mesela anne kurban olsun diyorum ya 5 dk sonra anne kurban olsun derdi bir de anne derdi kendine çok lüzumsuz hareketler ya bunlar tek başıma banyo yaptırdım diye bir sürü laf söyledi şu an düşünüyorum ya o zaman neden hasdini bilmedirmediö acaba diyorum halini düşünüp gülesim de geliyor komik duruma düşüyorlar çünkü biri annesine benziyor dese yooook aynı babası babasının küçüklüğü de aynıydı böyleydi derdi şu an oğlum bana ve erkek kardeşime benziypr herkes söylüyor kendi de farkında bişey diyemiyor ;) neyse çok yazdım ay içimde dolmuş herhalde hahaha

+1 oy
önce (5,873 puan) tarafından

Benim kaynanayi versem sana kaçacak delik ararsın 

Kiskirtma tahrik inat acimasizlik vicdansizlik adaletsizlik hepsi var 

Suan yuvami yıkmaya calismakla mesgul

0 oy
önce (31,976 puan) tarafından

Benimki güzel bişey yaparsa kendi tarafına kötü bişey yaparsa da aynı sizin aileye benziyor der 🤣🤣 güzel şeyler yaparsa onların ailesine çekmiştir bacı kendileri dört dörtlüktur 🤣🤣🤣

0 oy
önce (48 puan) tarafından

Bir an kendi kaynanam canlandı gözümde 😄 Allah bize kolaylık versin 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 183 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 369 göst.
27 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,320 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,096 göst.
23 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikanne (2,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 698 göst.
26 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde sarenn (50 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,121 soru

24,311,285 cevap

344,750 kullanıcı

...