Eşim için biraz zor olaca göremicem artık diyo ama sanırim köye gidecekler orda ev varmış zaten orayı onlar için hazirlayacaklar miş anneside kabul etmiş gitmeye eşim bu durumu nasıl aşar bilmiyom kira vermekten se en iyisi gitmeleri daha iyi olacak
Ya niye aşmasın kac yaşında adam bebek değil ya 😂
Haftanın 3 günü oraya gider eşim bakayım geleyim bı diyip gidiyo hep
Alışır canım
İşallah canım daha zamanları varmış kış bitsin diyolar bakalım
Geldi annem ćok sevinçli köye gidiyo dedi bende sevindim dedim hiç olmadı rahat ederler dedim ben göremicem dedi senin ailen şehir içinde dedi benim zamanında dedem şehirden almış evi dedim köyde yok ev birtane tarla var oda. Öyle duruyo dedim senin deden de köyden ev yapmış. Napem dedim
Aman eşin ergenliğini yeni yaşıyor galiba aşkım takma alışsın
Ay çok komik ya. Birinin kaynanası ben bundan sonra sizin odanızda yatıcam der, ötekinin kocası annem gidiyor diye karalar bağlar. Ne enteresan hayatlar
@Ayliz.0 hangi post o ben de bakayım
Evet canım kendine çok bağlı yapmasan ilerde bu kadar sorun olmazdı belki eşim kardeşlerin içinde en duygusal kalıyo her hafta gitmeden yapamıyo
@seri kapatmış yada admin kapattı postu şikayet ettik herkese küfür ediyordu nick solanbiryaprak nicki de kendi gibi
Benim kızin gözleri maviden başka renge döndü burdaki insanların ne suçu var ki deli sanırım o kişi kimse
Valla deli bencede inanmıyor kör dedi bize
Giden sizin anneniz olsa kaç yaşında kadınsın bir de bayil istersen Feriha derdi belki 😅😀 hep kadınlar mi ozlem cekecek gitsinler ne olacak .
.eski postmuş ya neyse olsun o kadar yazdım 😄
Olsun canim bisey olmaz bu sıralar bir tık azaldi gitmesi iyide oldu esime ablasi demesiğini bırakmadı
Daha da azalır öyle giderse
Aynen köy meselesi ne olur pek onu bilmiyom ama gitmesi azaldı ona seviniyom
1,494,867 soru
24,421,182 cevap
351,592 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın