eski evim 2 katlıydı yani hiç eşya derdim yoktu bir odayı kullanmıyorduk bile çok genişti, niye o kadar geniş eve tasındım orası da muamma zaten.. temizlemekten sağ kolumda sinir sıkışması oldu, ama buraya gelince eşyaları nereye sokucam bilemedim, bir hurç yeri yaptım görseniz eskilerin yorganlıgı gibi :D güzel yanı yok muuu ay muhtesem bişey, prefabrık oldugu için müstakil ev bahçem kocamaan, kış bahcesi var önünde şuan onun tadilatı var, lojman ıcı oldugu ıcın araba yok, tanımadık insan yok, cocuklar heeep sokakta eve girmiyorlar, sagolsun komşularım hiç boş geçmedi hergün biri geldi e tabi kiramız yok denecek kadar az :) bu evi öyle benimsedim ki..
Ay hadi sohbet edelim, sizlet napıyosunuz?
Güle güle oturun 😊 dubleks evden nefret ediyorum . Temizliği, ısınması ayrı dert .
Ay Allah razı olsunnn, dubleks ev gercekten bedduaymış insana bende ne ozenırdım, o merdıvenlerı silmekten dizlerim aşındı, 570 metrekare ev, ne heves ettim de taşındım hala sövüyorum kendime
Bende 3+1 den 2+1 e taşındım dediğin gibi gardolabin üstü doluydu yan tarafina yigdim hurçları falan karışıktı şimdi 3+1 e geçtim yeni yeryeride dolap şükür rahatım
Bu ev 3+1 ama eskisi 5+1di, ya bir odayı oyun odası yapmaıtım düşün, canıma düşmanmışım ben ama, bır de kayınvalıdem bızle yasıyor 4-5 aydır, şimdi ev kuculdu dıye ayrı eve cıkıcak, bende seneye dolap yaptırıcam mısaıfr odasına
Dolap yaptirsan toplar herşeyi. 5+1 mi ne yaptın bacım bana şuan 3+1 han gibi geliyor odalarım büyük diye 🤣
Lojman gibisi var mı ya bende 4 sene yaşadım tabi o zmn çocuğum yoktu. Kızım doğdu 2 yanına geldi taşındık halada üzülüyorum taşındık diye seneler geçti üstünden
Bizim ilk deneyımımız :) inşaAllah bende senin kadar memnun kalırımm
Kalırsın bence komşuluklarıda çok güzel.
Bu arada beni tanıdın mı hep oğlum konuşmuyo dşye dert yanardım.:) takibede aldım seni
Bu ben 🤭 buraya gelirken aşırı hevesliydim geniş ev geniş bahçe havuz sebze meyve ekimi park şu bu diye şimdi kendime sövüyorum temizlik benim işim değil ama toplamak anamı ağlatıyor keşke 100m2 lojman gibi bi yer seçseydim şuan yerinizde olmak isterdim güle güle oturun
Ay temızlkk olmazsa ben yine buyuk ev isterım :D hiç sevmıyorum tenızlemeyı ama temızlemeden de duramıyorum :D
Benimkine büyük diyeni mevlam çarpar hara demek daha doğru olur vur deyince öldürmüş eşim resmen hiç beni düşünmemiş 😂😂😂 temizlik için 2 günde bi yardımcım var hergün robot süpürge silip süpürüyor yoksa mümkün değil yetişemem bu hara'ya
Valla benimki de musluman olaydı birini tutaydı keske bana :D hoş bir memur maasıyla yakında ben bırıne temızlıge gidicem
Benimki müslüman ama elimi sürdürmüyor gavur yapmaz yaptıgını 😂 Sonuçta güzel bi lojmanınız ve çocuklarınızı kendi gözünüzle görebileceğiniz bahçeniz var galiba herkes kendinde olmayanı istiyor
Güle güle oturun. Dublex evi ben de sevemedim. Hayalim 4+1 bir eve taşınmak. Ama dublex olmayacak. Çocukların için çok iyi olmuş valla. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Benımde hayalim böyle guzel bir arsaya konteyner kondurmak, herseyı ellerımle yapmak bahcesinde, yok apartman hayatı benı bunaltıyor
Ahaha ben de prefabrik ev videolarına bakıp bakıp hayal kurarım🤣 sen de ben gibiymissin demek ki. Allah'ım nasip eder inşallah en kısa zamanda
Senin ve kızlar adına çok sevindim. Sağlıkla ve mutlulukla oturun inşAllah 🥰
1,495,288 soru
24,427,879 cevap
352,199 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın