0 oy
180 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,349 puan) tarafından

Oğlum konuşutçtor ama  anlasılmıyor arkdaslar. Bıze dil terapisti için ücretsiz alalım seansları diye rapor cıkarmamamısı istediler korktuk ilerde önüne çıkar etiket olmasn bir şekilde para verıp yapalim yeterkı ilerde cıkmasn okulda vs karşısna ama seans bası 3 bin bir saat. Benm gibi olan var mı rapor alıp ücretsiz dıl terapisti götüren

4 Cevaplar

+1 oy
(5,382 puan) tarafından

Canım bizde ilk başta önüne çıkmasın diye istemedik ama sonra baktık okulda yaşıtları bile anlamıyor ve öğretmenim desteklemesine ragmen kendimiz düzeltemiyoruz mecburen çıkardık raporu. Birkaç ayda büyük ilerleme kaydetti. Bir yıl sonunda raporla işimiz bitti. Şöyle oluyor rapor olayı okula kayıtta raporumuz hâlâ devam ediyor olmasına rağmen birşey dememişler. Eşim öyle söyledi. Ama raporla artık işiniz olmadığına dair rapor süresi bitince gidip bizim işimiz bitti bunun iptal edilmesini istiyoruz demezsen önüne çıkıyormuş. Sağlık Bakanlığı'nda görülmeye devam etse bile artık ihtiyacı olmadığı sisteme işleniyor sorun olmuyormuş. Ayrica rapor sadece ihtiyacına göre çıkarılıyor. Dil konuşma terapisti için rapor da görünüyor. Bu da herhangi bir işte çalışmasına engel oluşturacak bir hastalık değil zaten. 

-Reklam-
0 oy
(9,068 puan) tarafından

Aynisi yegenimde var dedodogniz gibi bazı kelimeleri anlaşılmıyor rapor çıkarınca karşına çıkıyormu diye çok araştırmış cikmiyor denmis böyleymiş.. 

Bende baktığımda sistemde kaliyor bazı yerlerde çalışamiyor..

Benimde aklıma takıldı dediginiz gibi haftada seansta 3.500 tl istemişler gercekten çok ama araştırılması lazım bencede..

0 oy
(6,692 puan) tarafından

Cumleleri varsa bence cok paniklenecek bir durum yok suan. Benim kucuk oglum suan 2,5 yasinda. 2li 3lu cumleleri var ama bazen anlattiklarini hic mi hic anlamiyorum. O kadar hizli biseyler diyoki sadece bibildama anliyorum ve bazen birbir anlatirken bazen soylediklerimi tekrar dahi etmiyor inat ediyor. Mesela buyuk oglum 2 yasinda akici konusuyodu. Ben buyuk oglumda 18 ay sonrasi her aksam kitap kurcalardik cok faydasi olmustu kelimelerinin duzgun olmasinda. Kucugunde cok vaktim olmadigi icin ara sira yapiyorum malesef, abiye gore daha geri denebilir bu yuzden. Ben bol bol kitap kurcalama ve 1 2 saatlik oyun gruplarini oneririm. Orda tekrarlarin faydasi olur diye dusunuyorum.

0 oy
(6,729 puan) tarafından

Çok fazla youtube tv ekran izliyorsa o da bozuyor telaffuzu. Yaş ilerledikçe düzelir ama daha uzun sürer.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 365 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Bernakra (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 601 göst.
0 oy
5 cevap 312 göst.
0 oy
2 cevap 174 göst.
12 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,749 soru

24,610,220 cevap

364,047 kullanıcı

...