Kızlar 10gun sonra kızım 10aylık olacak.dişi yok ılk dısını cıkartıyor ustten cıkartıyor. Foto koyuyorum bu dıs çıkmış sayılıyor yoksa 1haftaya falan cıkar
ellediğinde eline değer bu büyük ihtimalle, çıkmış artık
Elıme tam batmıyor sankı dıs etı ınceldı daha yarılmadı ama
kızımınkı nasıldı hatırlamıyorum ama emzirirken bir acıma hissetmiştim sonra elime sivri bir şekilde gelmişti.
Yaa maşallah bal kuzucuk şöyle çay kaşığı ucu ile hafifçe bak bakalım tık tık ederse gelmiştir 😁
Tesekur ederım canım masaAllah gunlerın olsun.Tamam kasıkla bakayım Ben
Ay kuzucuk hasta mı burnu bir temizlenme istiyor :)
Evet canım kaç gündür grıp öyle atesı falanda çıkmadı bıde burnu akıyor sımdıde uykudan uyanınca çektim sonra temızleyıp burun damlası sıktım
Daha Yeni patlamış birkaç güne iyiyce büyür
Tesekur ederım
Ucu çikmiş canım bizimde öyleydi sonra zamanla iyice çıktı maşallah ben çay kaşığıyla hafif vurmuştum tık tık diye ses gelmişti. o ilk heyecan çok güzel oluyor 😊
Bende vurdum sımdı tık tık yaptı. Genelde ılk alt dısler çıkar bızde ust çıktı oglumdada ust cıkmıstı
Bizimde ilk alttan çıktı canım 7 aylıkken. Alt üst farketmiyor bazen. İnci gibi dişleri olsun inşallah
Tesekur ederim canım Allah razı olsun ❤️
Ben bardağı ağzına verirdim tak diye ses gelirdi anlardım, bebeğin dişi çıkmış yani bir haftaya tam diş etinden çıkmış olacak hayırlı olsun
Bende sımdı çay kasıgıyla hafıf burduk tak dıye ses çıktı
Çay kaşığıyla hafifçe dokun anlarsın zaten. Dişi çıkmış
Evet sımdı yapdım tal dıye ses cıktı
Çıkmaya devam edecek benim.oglumda 10 aylik 4 tane üstte çıkardı 2 tane altta simdi aylarda çıkarıyor.
Agrisi dinsin diye tedagil veriyorum seviyor hem
Bızım daha ılk dısımız canım. Benımkıde Baya huzursuz wn cokta gecelerı huzursuz oluyor bende bır gece jel suruyorum
Malesef huzursuzluklari oluyor gece uyanmalar ağlamaları
1,487,075 soru
24,310,250 cevap
344,700 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın