0 oy
420 göst.
önce Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

Kizlar evimde hep kavga gürültü anlamıyorum eşimle iki gün iyi 10 gün kötüyüz artık kavgadan yoruldum yemin ediyorum iki tane çocuğum var bide eşim her kavgada bana ağır sözler söyleyip seni boşayacam kıçına tekmeyi vurup babana yollayacam daha neler neler psikolojim çok kötü aileme anlattım iki çocuğun var mecbur diyiyorlar biz vebalini almayız çocukların diyorlar ne yapicam nasıl edicem bilmiyorum boşansam gidecek yerim yok iki tane küçük çocukla dua edin bana lütfen ya yada bildiğiniz bir dua var mı bana verin yapayım iyi olsun eşim bana karşı 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (7,835 puan) tarafından

sana o hakaretleri eden eşine de sana sahip çıkmayan ailene de yazıklar olsun. 

bir işe gir, çalış kendi paranı kazan. sonra da o adamı evden kov. 

önce (3 puan) tarafından

İşe giremiyorum ki çocuklar küçük üç yaşına  yeni girdiler İkizler bakan kimse yok çok kötüyüm Allah'a hep dua ediyorum bir yol göstermesi için 

önce (7,835 puan) tarafından

evden bir şeylwr yapmaya çalış. veya az daha sabret seneye anaokuluna ver, öyle çalış. ama muhakkak çalış 

önce (3 puan) tarafından

Evet biraz büyüdükten sonra Allah'ın izniyle inşallah çalışmayı düşünüyorum 

önce (7,331 puan) tarafından

3 yaşında kreşe gidebilirler aslında. Onlara da iyi gelir evdeki kaostan sonra kreş 

önce (3 puan) tarafından

Korkuyorlar sesten alıngan olmuşlar tek başlarına kalmıyorlar bir kaç kez denedim ama gitmek istemiyorlar anne diye ağlıyorlar diye yollamadim hiç 

-Reklam-
0 oy
önce (7,573 puan) tarafından

Evinde her gün bakara suresi dinle yasin süresinin son iki ayetini suya yemeğe 7 kere oku Rabbim aranızdaki muhabbeti arttırsın nebe suresi de diyorlar ama duyduklarım bunlar bakara suresini arada bende açar dinlerim ayetel kürsi nas Felak bunlarda nazar için iyi evini sirkeli su ile sil 

önce (3 puan) tarafından

Ayyy Allah razı olsun inşallah senden ya yaparım dediklerini çok sağol çok teşekkür ederim 

önce (7,573 puan) tarafından

İnşallah canım Rabbim ferahlık versin 

önce (3 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun 

0 oy
önce (4,827 puan) tarafından

Böyle kavgada yine sana git deyince çantanı topla çağır taksi git bakalım bir daha diyebilir mi 

önce (3 puan) tarafından

İnanın ki bir öğün namaz kaçırmam Kur'an bilirim çok kez hatim yaptım çocukluktan ibadete alışkanlık yaptırmıştı annem o günden bu yana kuran okumadan durmam okurum imtihan diyip sessiz kalıyorum ama rabbim zor sınav ediyor heralde 

önce (3 puan) tarafından

Bir kere git dediğinde gitmiştim çocukları da bıraktım çıktım evden annemi aramıştı kızın çekip gitti gideceği yeri var ki gidiyor bilmem ne namusuma laf etmişti ailem de ona rağmen bana kızıp herkes çekti güzel giden evlilik yok zamanında bizde çocuklarımız için oturduk sende dayan diyor 

önce (4,827 puan) tarafından

Ay yuh artık öyle aile olmaz olsun 

önce (3 puan) tarafından

Dua edin bana lütfen kimin duası kabul olur bilinmez :(

önce (3,441 puan) tarafından

Bazen imtihan çok ağır oluyor maalesef benim de çok zor sureclerim oldu bazen aklımı yitirecegim zannettigim zamanlar oldu ben şimdi o zamanlarda ettiğim duaları yaşıyorum ha şimdi de çok kolay değil belki ama geçmişe bakınca şimdiki hayatım hiç pürüzsüz gibi Teheccüd namazının çok faydasını gördüm ben umutsuz olma canım rabbim kolaylık versin huzur versin yuvana

0 oy
önce (760 puan) tarafından

Kocanın Allah müstahakını versin ailene de yazıklar olsun. Senın vebalini alıp senı o adama mahkum ediyorlar ama.  o çocukların vebali babayla ayrılmakla olmuyor. O huzursuz ve savaş alanı evde yaşamalarına göz yummakla olur vebal. Ve ailene de söyle bana ve çocuklarıma sahip çıkmayarak vebalimize giriryorsunuz diye. Belki mecbur değiller ama gereken bir şey sen evlatlarısın. İnsan evladı kaç yaşına gelirse gelsin sırtını dönemez ihtuyacı olduğunda yanında olmalı

önce (3 puan) tarafından

İnanki hiç kimsem yok gibiyim ailem var ama yok ikiz bebeklerim oldu tek başıma büyüttüm yaşım 24 genç evlendim severek veya başka şeyden değil ailem istedi ben hayır desemde ailem onayladı çok ağladım ettim ama boş evet denilmiş dönmeyiz dediler şimdi de çok kötü durumdayım intihar bile etmeyi düşündüm ama yapamadım çocuklarıma kimse bakmaz diye Allah'ım beni imtihan ediyor ama çok yoruldu bünyem kaldırmaz pes ederim diye korkuyorum 

önce (760 puan) tarafından

Ailen seni düşünmuyorsa sen de gerçekleşir suratlarına vurup onları hayatından çıkar. Madem zoraki bir evlilik olmuş. Baban ıkı çift laf edemiyor mu damadına? Ayağını denk al kızıma eziyet edemezsin diyemiyor mu ya? Ailen seni yanan ateşin içinde görmemezlikten gelıyrosa sil gitsin sana lazım değiller. Allah yardımcın olsun kocanı da sana köpek gibi etsin ınsallah pişmanlıklarıyla

önce (3 puan) tarafından

Ailem görüyor neler yaşadığımı babam vurdum duymaz birisi olduğu için umrumda değiliz annemde hepimiz çektik diyip beni başından atıyor rabbime dua ediyorum hep beni imtihan ediyor kolaylaştır diyorum inşallah bersey iyi olur

0 oy
önce (5,955 puan) tarafından

Her gün bu duayı evinde sesli aç dinle canım okuyabilirsen oku daha faydalı . Netten bulursun

önce (3 puan) tarafından

Kur'an okuyorum hep bunu bulup her gün okurum ya Allah sizden hepinizden razı olsun inşallah çok sağolun rabbim yanınızda olsun gerçekten 

önce (185 puan) tarafından

Bu dua mızraklı ilmihalin var ise son sayfalarına doğru içinde var

Bakayım bende ya bulamadım evdeki kitaplarda.hep netten okuyorum

önce (3 puan) tarafından

Bende bu kitap yok Kuran'da var mıdır acaba

Yok canım dua Kur an da olmaz 

Kuranda geçiyor hizbul bahr duasındaki ayetlerin çoğu fakat öyle bulmak zor olur ben de bir müddet netten okudum sonra duanın fotokobisini çıkarmıştım öyle okuyorum. 

Evet mantıklı canım fotokopi çıkartyım en iyi 

0 oy
önce (1,716 puan) tarafından

https://www.instagram.com/sifaenerjim?igsh=bWJsMDF2NTZmenVq

Bu benim hesabım bana yaz ücretsiz yardımcı olmak istiyorum sana kuzum💜 

önce (3 puan) tarafından
+1

Instagram kullanmıyorum çocukların resmini paylaştigim bir sayfa var kimseyi takip etmiyorum ordan yazsam olur mu size Allah razı olsun sizden dua falan olarak 

önce (1,372 puan) tarafından

Banada olsan ne güzel olur

Bana da ol Ballikolar ❤

0 oy
önce (123 puan) tarafından

Çaresizlik ve kimsesizlik çok kötü çok üzüldüm sizin için Rabbim aydınlığa çıkarsın inşallah.esinizde size yaptıklarının mislini görsün inşallah en sevdiğinden o zmn anlasın aşağılık yaratık.

Caresiz olup katlandigin için bu kadar eziyor seni.

önce (3 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah sizden çok teşekkür ederim ❤️

Deneyin bir ne kaybedeceksiniz

önce (3 puan) tarafından

Denerim Allah'ın izniyle çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden çok sağolun rabbim razı gelsin 

Sizdende Rabbim razı olsun inşallah üzerinizdeki sıkıntılari kaldırsın inşallah 🤲🤲

önce (3 puan) tarafından

Amin çok teşekkür ederim ❤️ 

0 oy
önce (8,332 puan) tarafından

Yazık günah üç yaşındaki çocuklar o evde hep stresle yaşıyor. Madem kocan susmuyor sen sus, sen susunca o da bir iki konuşur bakar karşılık veren yok susar herhalde. Yazık ya yapmayın yaşatmayın bu stresi küçücük çocuklara

önce (3 puan) tarafından

İnanın ki ben sustuğum için kendini hep haklı sanıyor zaten belki konuşsam o susar bilmiyorum ama onca hakaret söz lafa rağmen Allah şahit niye bile demiyorum çocuklarım yüzüme bakıyor gülüyorum onlara şaka yapıyor baba diyorum ve saatlerce dırdır ediyor etrafta 

önce (8,332 puan) tarafından

Bakara Suresini çok kişi öneriyor inşaAllah size de faydası olur 

Bide ya vedud esmasını da çekebilirsin

önce (3 puan) tarafından

Öyle yaparım Allah razı olsun inşallah hepinizden 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 672 göst.
0 oy
9 cevap 658 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy