Kızlar gündüz uyumuyor hiçbir işimi yapamıyorum, gece de 3 4 gibi uyuyor. Tamam Gazi var bazen ama tüm güngece mı yani, Oğlum çok zor bir bebekti bu kızım öyle olmaz sandım ama şu an daha beter böyle devam eder diye çok korkuyorum, yerde beşikte asla durmuyor sallaninca tek duruyor ben nasıl yedi yirmi dört sallim. Çok kötüyüm tüm islerim duruyor hep ağlıyor uyuduğu bir kaç saat dışında mahvoldum
Elektrikli ana kucağınız var mı madem sallanmayı seviyor oraya bırakabilirsiniz
Ağlayan bebek çok zor Rabbim kolaylık versin
Ya gazı çoktur ya tam doymuyor olabilir, tam doyduğuna emin misin canım
Bu senenin bebeklerinde anormallik var kesin ...
Bende aylardır o sekildeyim düzelmedi gitti çok gazlı öncelikle onu biliyorum ilaçta kullanıyorum mesajlarını da yapıyorum önceden bırakırdı yapayım şimdi bırakmıyor aşırı kasıyor kendini onun dışında başka nesi var bilmiyorum ama benim bebeğimde öyle canım
Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲 🤲 🤲
35 günde nasıl alıştı kız sallanmaya . Büyük ihtimalle doymuyordur. Bukadar kısa zamanda kucağa alışmaz genelde aç olunca ağlar. Gazı da oluyordur . Sıcak tut karnına bi pamuklu Müslim yada pamuklu tülbent sar . Ayağının altına zeytinyağı ile masaj yapabilirsin
Doydugu konusunda şüphen var mı peki kilo ilerlemesi nasıl, bazen doymadıgı için cok aglıyor ablamda öyle olmuştu yanlış anlama, anne olarak anlayamıyoruz bazen
Canim doğum yaptın mı sen ?
Ben mi canım daha dogurmadım 3 ayım var
Yaa ben seni neden 39'larda sanıyordum ki 🙄 SSVD olacak kişisin değil mi ben yanlış hatırlamıyorsam
Evet evet canm isteyip araştırıyordum ama tabi en başından beri araştırıyorum sana haftam büyük gibi geldi ama daha yarısındaydım ☺️
Aynı dert bızım gelındede var allahtan annem kardesım var hiç uyumuyormuş gercekten ne oluyo bebelere
Elektirikli ana kucağı al cnm mecbur idare edeceksin bebeğin rezil olmasın işlerin kalsada olur önemli olan bebislerimiz benim oğlumda hiç uyumazdi 6 yaşında şuan iki yıldır yeni yeni uyuyor oda gece bazen iki kere kalktığında oluyor
Özel olmazsa bir soru sormak istiyorum sizin hamileliğiniz nasıl geçmişti çok sıkıntı sitresle miydiniz sinirlimiydiniz merak ettim
Ever çok stresli geçti
Allah kolaylık versin hamileliğiniz nasıl geçerse bebeğe yansır diyorlar. Ben kızımda çok uyurdum kızım hiç bir şekilde ağlamayı bilmiyordu ve hep uyurdu ilk olduğu için sıkılırdim zorla kaldırdım oglumdada hiç uykum yoktu oda aglamazdi ama hiç uyumazdi.kuzenim çok sinirliydi sitresliydi hamileyken bebek 1 yasa kadar sürekli ağladı gece gündüz uyumaksizin artık yorgun düşer en fazla 15dk yine tekrar devam. Demekki bebeğe yansıyor
Benim kızımda aynıydı en son sakinlesene kadar ses aciyordum kuran sesi su sesi Süpürge sesi öyle durmustu
Sling alın. Onda taşıyın onda rahat uyur hem. Biraz iş yapıp isterseniz oturarak da dinlenebilirsiniz. Bi de bazı bebekler sıcağa karşı fazla hassas benim bebeğim öyleydi. Evi 24 dereceden fazla sıcak yapmayın. Bazıları da sıkıya gelmiyor, giysilerin etiketlerine falan da dikkat edin. Aklıma bunlar geldi. Bir de sakin olmaya çalışın anne stres yaptıkça bebek daha kötü oluyor hissediyor çünkü.
10.10 2025 bizimee bebegimiz dogdu oda ayni bu durumda annesi cok agliyo cok uzgun malesef kolikmis sizinkide kolik sanirim
Kaç çoçuk sende. Kuzeyle Şimal. Sonra yinemi anne oldun?
hala oldum ben
Tebrikler, ❤️
tesekkurler💕
50 günlük oğlum da aynı kolik günün hangi saatinde ağlama krizine girer belli değil saati dakikası yok denemediğim damla kalmadı en son Dr bir şurup verdi o biraz iyi geldi gündüz 1 uykudan başka da yapmıyor hem uykusuzluk hem gaz baya zorluyor gecesi de pek iyi değil ne olur böyle bilmiyorum
Ayy benim kızım da kolikti 4 aya yakın çektim sürekli masaj yetişkin birinden çok daha fazla şiddetli gaz çıkarıyodu bitti ohh diyodum bikaç saat sonra yine aynı karnı şiş gaz dolu oluyodu. Gaz damlasından rezene kimyona masaja yine aynıydı.Gazı bitti yine ağlıyo uyumuyo sürekli oyun ilgi istiyp bnm şansım ailemin yanındayım yoksa b*kumla oynardım her halde
Nane yağıyla karnını masaj yap.
Ben kızımı eski annelerimizin kullandığı beşikte büyütüm, kundaklanmayı sevdiği için bağlıyordum o beşikte süt verip salıyordum uyuyordu ama her süt içiminden sonra muhakkak rezene çayından bir kaşık içirirdim çok şükür daha günlükken verdim ve hiç bir zaman gaz sancısı yaşamadık çok şükür, bulabilirsen o eski beşiklerden al bide rezene ver gazını direk çıkartıyorlar
Sen rezeneyi hep taze mi yapiyordun cnm
Evet canım aktardan aldım bir yemek kaşığı rezene bir bardak su ile kaynatırdım ılığınca tüm gün kullanımıma yeterdi günde 3 4 defa verirdim, bunu annem 9 çocuk büyütürken yapmış hiç sıkıntı yaşamamış yengem 3 çocuğunu öyle büyütü, bide sende içebilirsin, hem sütün artar hem sütten oluşacak gazı engeller
Yardımcı olabilecek kimsen yok mu
Canm bence doymuyor mama kaşıkla versen bı denesen. Uyur belki
Kaşıkla verince yutamyrki bilmyr
Biberon da meme reddi yapabilir . Bu çocuk aç benim kızım da 3-4 aya kadar hep böyle ağladı mamaya başladım günde iki kez verdim çocuk uykuyla karşılaştı resmen
Valla benim oğlum da 3 aylık bir aydır ağlıyor emzikle duruyor emzik olmasaydı gazdan mosmor oluyor aşırı gazlı iki oğlum da öyleydi bı yaşına kadar çektim diğerinde bundada daha çok var sabrediyotum mecbur geçici bu günler seneye böyle olmaz kar artık
3 aylık olacak bebeğim aynı anlattığın gibi 2 tane daha var gece yok gündüz yok ama sabretmekten başka çare yok dua oku çok zorlanınca
Elele markanın sallanan otomatik beşiği var ruflu yatağına oluyor ben onu almistim kendi kendine sallanıyorum nininde söylüyordu 7 ay rahat ettim verdiğim.para helal olsun
1,514,789 soru
24,702,002 cevap
368,963 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın