0 oy
132 göst.
önce Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından

Kızlar önemli okur musunuz az önce lavaboya kalktım Bebek 35 haftalık iç çamaşırımda yarım çay bardağı kadar kokusuz su vardı pijamamda ıslanmıştı hafif aminyon sıvısı olabilir mi yoksa gereksiz telaş mi yaptım 

9 Cevaplar

0 oy
önce (164 puan) tarafından

Ben sancım olduğunda habire çişe gidiyodum hastaneye gittiğimde bakıldığında suyum az kalmıştı gelen idrar değil suymuş ama gebeyken hapşurunca bile su geliyodu o da idrardı biliyorum 

önce (27 puan) tarafından

Ben napayım ki şimdi saat 4 sabahı bekliyim hastaneye gitmek için 

Bi sancın falan var mı peki sonrasında da su geldi mi yada durmadan çişin yani gebeyken zaten gelirde normale göre çok daha fazla 

önce (27 puan) tarafından

Şuan sancım yok bebek çok hareketli cisim de sık sık geliyor 

Sen gidebildiğin ilk an hastaneye git nolur nolmax için rahatlasın ama korkup stres de yapma sağlıkla kucağına alırsın inşallah ♥️

Ben o zaman çok yorgundum duş alıp uyumuştum sancıya uyanmıştım regl olucak gibi.uyandığımda akşam haberleri oynuyodu yorgunluktandır deyip üstünde durmadım akşam 11 gibi sancının sıklığı şiddeti arttı gece olunca daha da kötü oldu 2den sonra ağlıyodum artık o sancı gelince ve durmadan hiç yapmamışım gibi çişim  geliyodu su içmediğim halde sabah ne yazık ki gidebildim 7 buçuk civarı bakıldığında suyum azaldığı söylendi öğlen 11.16 da da sezeryanlq kızım doğdu yani demek istediğim saatler geçmiş olduğu halde ve o kadar idrara gitmeme rağmen iyiydik

-Reklam-
0 oy
önce (1,728 puan) tarafından

Valla olabilir belli olmaz. Benimde 39. Haftada sürekli iççamaşırım ıslanırdı. Bende terliyorum zannederdim. Meğer sıvı kaçağı varmış

0 oy
önce (23 puan) tarafından

Her ıhtımale yınede hastaneye mutlaka gıt kontrol ol.Su sızmasıda ola bılır olmayada bılır için rahatlar

0 oy
önce (6,275 puan) tarafından

Yarim cay bardagi ise suyun geliyodur. Hastaneye gidip kontrol ettir. Cocuk susuz kalmasin oyleyse bile.

0 oy
önce (5,394 puan) tarafından

Su gelmis sıkıyorsa olabilir tabikide önemli suyun gelmesi dogumu tetikliyor suyum geldi dogum yaptim

0 oy
önce (5,276 puan) tarafından

Pijamana kadar islandiysa suyun siziyor olabilir cnm Allah korusun. Bence doktora gitmende fayda var

0 oy
önce (2,481 puan) tarafından

Ben 29 haftalıkken hafif pembemsi akıntıyla su gelmişti acile gitti test yaptılar suyun gelmeye baslamış rahimde de 1cm acıkma var deyip yatoış verdiler doğumu durdurmaya calıştılar ama 10 gün durdu bebek 31 haftada doğum yaptım suyum tamamen boşaldığı için acile hit bi baktır canım 

0 oy
önce (24,116 puan) tarafından

Olabilir. Bı kontrole git. Benim de öyle olurdu. Havalar aşırı sıcaktı. Ben ter zannederdim. Altına kacirdim zannederdim. Meğer suyum öyle öyle bitmiş. 1 hafta erken doğmuş oldu yavrum mecburen. Hemen doğuma aldı doktor. Ama senin daha vardır. Yarım çay bardagiyla suyu bitmez diye tahmin ediyorum. Bunu en iyi doktor söyler sana. İhmal etme. 

0 oy
önce (1,839 puan) tarafından

Benim de sancım falan yoktu suyum geldi öyle başladı doğum 

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 199 göst.
0 oy
5 cevap 405 göst.
0 oy
5 cevap 360 göst.
0 oy
4 cevap 252 göst.