Sorun yukarda direk gidip Halkbank yan aldımız mı
Cocuk parası için
Direk gidip alsam olurmu
İlk kez mi alacaksın
Benm ilk kez ben napim
Önce e devletten başvuru yapacaksin onaylanacak sonra halkbanka geleceksin orda da sana kart vericekler daha sonra o kart ile ATM den paranı cekebileceksin ilk cocuksa kart vermez direk orda tek seferlik 5 bin veriyor zaten
Canım ben doğum yardımı 1.500 TL aldım 5.000 almadım Bir de her ay verilen 1500 TL var onu nasıl alacağım benim eşim sosyal yardımlaşmada başvurdur şartlı sağlık kızımın adına 200 TL çıkmı0
Asel Delal sen daha önce kaç defa 1500 aldın aldım dedinya o zaman başvuru yapmışsın ve onaylanmış demek her ay alacaksın 5 bin almayacan zaten onu ilk kez anne olan alıyor bildiğim kadarıyla senin iki çocuğun var bu sene doğum yaptıysan her ay 1500 alacaksın başvuru e devletten yapılıyor yaptıysan ilk öğretmenim ailem uygulaması var ordan takip edeceksin yatınca gidip cekebilirsin
Bir defa aldım dogum yardımı diye
Dogum yardımı diye basvurdum
Ne zaman aldın peki bi kere aldıysan devamını da alacaksın benim bu ay üçüncü olacak 27sinde yatacak cekicem
Kızım üç aylıktı aldı dogum yardımı diye basvuru yaptınız degılmı
Evet doğum yardımı diye başvurdum e devletten temmuzda doğum yaptım 8 Ağustos ta başvuru yaptım 29 Ağustosta onaylandı ilk ödemeyi de Eylül sonu aldım
Evet canım bende baktım ilk ailem uygulamasına orda para var ama ben bir defa tek aldım hepsini toplu alırmıyom acaba 7 defa yatmiş ben onlarda hiç birini almadım
Bu ay mutlaka git sor 6 ayın birikimi olmuştur birini aldigizi varsaysak bu ay gidip almazsanız iptal olabilir çünkü devlet 6 ay tek bekletiyor cekemezsen devletin bankasına geri yatar alamazsın
Ve her ay bana msj geliyor yattı diye sana gelmiyor mu
Yok gelmiyor
Pazartesi kesin gidicem pekı hepsini aşırmıyom yokssa sadece bu ayın mı alırım
Bazılarına gelmiyormus öyle duydum hepsini alirmisiniz hiç bilmiyorum 6 ayi asmadiysaniz bir ihtimal toplu alırsınız diye düşünüyorum inşallah alırsınız ama mutlaka halkbanka gidip sorun
İnşallah canım ya biraz ıhtıyaclalarım var gidicem pazartesi günü
Çocuğun şuan kaç aylık
7 aylık canım
Bir ay gecikmeli yatıyor zaten yanı bir ay gecikmeli ve bir defa da çektiğine göre şuan hesabında 5 aylık ödeme olması gerekiyor alırsın bence
Yok canım 7 ay para görünüyor
Aldiklarin da görünür zaten ceksende silinmez orda
Anladım canım 7 tane 1500 görünüyor pazartesi gidicem burdan yazarım hepsini aldim diye
İnşallah canım
Canim gidip alabildin mi
Hayır ya bebegim hasta bide cok soguk hava o yüzden daha gidemedi.m
Anladım canım ama bence bu ay gitmeye bak çünkü 6 ayi geçerse alamazsın artık
Bakalım canım insallah gidicem
1,489,097 soru
24,339,580 cevap
345,982 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın