Hadi eğlence olsun 🤣
Ben konum atmıştım evin önüne kadar gelmişti arabayla 🤣🤣 az ileri git sokaktan çık desemde kafasını camdan çıkartıp hadi binsene falan diyordu 🤣 🤣 neyse ne oluyor o zaman bilmiyorum da arabaya bindigimde çabuk çıkalım burdan biri görmeden dedim yolun sonu mesire alanına çıkıyordu mesire alanı olurdu heralde 🤣 🤣
Sizin peki ?
Kazı olurdu heralde çünkü eşimde bende arkeoloji okurken kazı da tanıştık arkadaş olarak başladı ondan sonra da buluşma anı diye birşey olmadı 😁 ama illa buluşma olacaksa kazı evinin damında otururduk akşamları dam olabilirdi çocuğun adı 😄
Hahah 🤣 🤣
Kuyumcular sokağı 🤣
Neredeydi kız oo
Rize'de bir sokak adı 😅
Okul olurdu ikimiz aynı okulda çalışırken tanıştık. Hey gidi günler hey
Geçti gitti ☺️☺️
İlk bizim evde görüştüm de ertesi gün buluşma yeri Mudanyaydi Bursada deniz kenari bir cafede 😄
Bursa da güzel yer
Tahtı-van Cafe olurdu 😂
🤣🤣🤣🤣🤣
Alara olurdu ilk buluştuğumuz kafenin adıydı 🫠
Güzelmiş kız koyaydin
Kizim olmadı ki 😒
Ev yada oda olurdu görücü usulü evlendik 😀
😀😀😀😀
Osman olurdu sjsj Osmanlı cafe de buluştuk ilk kimse görmedennn😃😃😃
Olurmuş 🤣🤣🤣
Öğretmenler odasi😅
Orda aşk meşk işleri de dönüyormuş meğer 🤣🤣
Tabi kiz taş mi yiyek🤣
Yok yok yemeyin 🤣🤣
Ben yazmayayım ya reklam olur 😄 gece clubu adı
Ama olduğu şimdi sen degilmiydin bana doğuma giderken su duaları et şunları çek diyen çok şaşırdım 😀 cidden şaşırdım ama
Ne alakası var canım gittiğin ortamla imanın değişecek değil ki 😄
Deme öyle günah haram linclerler🤣🤣
Burada linçlenecek bir durum yok günahsa Allah'la benim aramdadır ha böyle yerlere gidip Allah'ın adını zikretmeyi bilmeyen insanlardan olsam diyebilirsin ki oralara gitmeyi kendine yakıştırıyorsun da ibadet etmeyi mi yakıştırmıyorsun o zaman belki bunu bir tavsiye olarak algılayabilirim ki zaten gençlik zamnalarimdi
Ben ironi yaptım zaten beni ilgilendirmez kimseyi yargılayamam yaşantısıyla
Kız alınmadım zaten emojim çıkmamış 😄
Bimm olurdu hahah
Görümcemde bimde tanıştı nişanlısı ile adam orda çalışıyordu Buda sık sık giderdi alışverişe bir ara günde 4.5 kere gitmeye başladı bende diyordum ala ala niye zırt pırt gidiyp meğerse ateş bacayı sarmış nisanda onlarda evlenecek
Bim BİM bim kalbimde benim bimm 😀😀 öyle miydi kız sloganı sen daha iyi bilirsin 🤣🤣🤣🤣
Millet kocayıda bimden alıyo hahaa😂😂😂
Hahahahah alışveriş yapıp pikniğe gidecektik ilk buluşmamız orda olmuştu (ʘᴗʘ✿)
İlk mağaza da birbirimizi gördük ortak arkadaşımız lâ çarşıya çıkmıştım orda ikisi karşılaştı bir kaç dk konuştu ben etrafa bakınmaya devam ettim iki ay sonra aynı eczanede çalışmaya başladık 15 gün sonra evlenme kararı aldık bizim eczane olurdu o zaman
Adı neydi eczanenenin 🤣🤣
Yıldırım 😂
Görücü usulü evlendim kışın istemeye geldiler ilk kez soba başında ısınırken gördüm soba başı olurdu kesin😂😂😂😂
O tanışma buluşma yokmu ☺️
Yok bacim bizim iş karışık istemeden sonra kaçtık araba olurdu ozamanda😂😂😂
Kız acelen neydi 🤣🤣
Gümrük lojmanları olurdu
"Yalova" olurdu.
1,489,087 soru
24,339,391 cevap
345,978 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın