Daha onceki gebeliklerimde seker yuklemesi yaptirmamistim bu bebegimde yaptiracagim ama nasil yapildigini bilmiyorum doktor elime bir kagit verdi icecegin mg mi yazan aç mi gidecegim tok mu kac defa kan alacaklar bilenler yardimci olabilir mi
Gece 12 den sonra bir sey yememelisin. İçeceği sanirim eczaneden alıyorsunuz oraya gidince once içmeden kan alınıyor sonra içtikten 1 saat sonra bir de2 saat sonra alınıyor bu sırada ac oluyorsunuz
Yemek yemeyecegim peki su icsem sıkıntı olur mu
Ben su da içmemiştim ama su icilebiliyormus
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin dikkat edecegim
Aç karnına gitmelisiniz ama bazı hastaneler içeceği eczaneden al diyor bazıları veriyor
Bana mesela kan alınan yerde verilmişti
Bide kaç kere kan vereceğin senin doktorun belirler
Bazıları iki kere üç kere veriyor değişiyor
Ben mesela kan verdim sonra içeceği içtim bir daha kan verdim ama yengem üç kere kan vermişti
Bu detayları hemşire söyler size zaten
Bana hastane vermişti içeceği. Çok iğrenç. Zaten çok geçmeden fenalaşıp kusmuśtum bir daha yaptırmam çok gereksizdi
Onceki 2sinde bende yaptirmadim aslinda bunda da dusunmuyordum ama simdiki hamileligimde suyum fazlaymis doktorum sekerimin olabilecegini soyledi bu yuzden yaptiracagim surec nasil ilerliyor bilemedim
Aç gittim kanımı aldilar küçük bir şişe verip bunu iç şu kadar süre sonra gel tekrar kan alacağız dediler ondan bir süre sonra yine sanirim toplamda üç defa kan aldılar. Ama ben içtikten sonra fenalık geldi bana kustum
Galiba şöyleydi en son ki de birşeyler ye dedi. Gittik park vardı önceden demişlerdi birşeyler Yemen lazım bende evden hazırlamıştım kahvaltılık onları yedim. Ama bu o gün müydü başka gün muydu emin olamadım şimdi. Çünkü kiraz da almıştım yanıma özellikle kiraz yediğimi hatırlıyorum şekerim yüksek çıksın diye miydi acaba ay hatirlayamadim eşime sorayım ama o da hiç hatırlamaz😀
İki gebeliğimdede yaptırmadım biseyde olmadi onun yerine açlık tokluk kan sekerinede baktirabilirsin
Önce sorun açlık tokluk sekerime bakarsanız belli olmaz mı diye
1,489,016 soru
24,338,625 cevap
345,962 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın