0 oy
226 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (183 puan) tarafından

Ankara'ya eşimin işi sebebpli geldik. Fakat mersini akdenizin havasını çok özledim. Orda hala tişört bile giyilir ya. Burda Güneş bira çıkınca hemen Umut doluyorum.

11 Cevaplar

0 oy
önce (24,136 puan) tarafından

Akdeniz bı başka hakikaten. Deniz olan şehirleri seviyorum ben. 

önce (183 puan) tarafından

Hasretim şimdi oralara. Burnumda tutuyor resmen. Hamile olmam sebepli uzun süredir gitmedim. Doğuma bir aydan az kaldı.  Belki giderim 15 ttailde yaaa. 😓

-Reklam-
0 oy
önce (182 puan) tarafından

Başka şehirlerde de yaşadım Akdeniz iklimi bilr olsa Mersin bi başka gidince yapamıyorum özlüyorum şükür ki gitmeme gerek kalmadı boşanıyorum😂

Evet seni takip ediyorum. Daha guzel bir hayatin olsun inslalah.  On 20 güne doğum olur diye dusnuyorum. Belki 15 ttailde orda olurum.  Sen merkezdemisn

Teşekkür ederim ♥️

Sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu♥️🤲 Mezitlideyim ben

Aminn İnşallah. Kötü anılar olmadan doğum gerçekleşir İnşallah. Benden uzaksın ozamn. Eski otogarı bilirsin oraya yakınım ben... Çok ozluyrum cok

Doğumu güzel bi şekilde atlatıp bebeğinle biran evvel gelmen dileğiyle canım♥️evet uzak orası

0 oy
önce (305 puan) tarafından

Canım Akdeniz 🤍

0 oy
önce (3,615 puan) tarafından

Kızma ama bana da bu abes geliyor. Yazın kısa bi tatilden fazlası bana göre değil Akdeniz'de. Tmm Türkiyemin her yeri çoookkk güzel ama uzun vade de yaşayacağım bir yer değil

Niye kızım. Eşimde çok sevmez. Eşim soğuk memleket sever. Ama abes diye nitelendirilen ek kadar kötü değil. Yaz seven insanım. Akdeniz'de yaz 8 aydan aşağı değil. Ankara'da kış öyle...

İklimi. Nem yok tmm ama haşlanıyoruz resmen. Hele ilk gittiğimde kasiyere sormuştum. Burası hep böyle sıcak mı diye.. kız bana en serin günü nerden geldiğimizi sordu. Karadeniz deyince de millet burdan oraya gidiyor,sizse kalkmış buraya geldiniz dedi. Bence 4 mevsimide gören bir yerde yaşamak daha güzeldir. Burda bu ay çok gördüm Akdeniz aşkını. O yüzden abes dedim. Yoksa doğası muazzam ama senenin 12 ayı da kalıncak gibi değil bence. Ankara ,Konya da güzel ama çok sert. O yüzden alışamamış olabilirsin

Sıcak olabilir. Sıcak severiz :)

Rabbim kavuştursun o zaman ☺️

0 oy
önce (7,820 puan) tarafından

sabah biraz soğuktu ama gün içinde tişörtle gezilir bir hava vardı adanada. 

akdeniz sıcağına, yeşilliğine alışınca iç anadolu, doğu Anadolu garip geliyor. torosları aşınca bozkır her yer, sapsarı. tam tersi yemyeşil ve ardında da deniz 

0 oy
önce (891 puan) tarafından

Deniz seven insan olarak anlıyorum seni ben Ankara'ya gidince resmen boğuluyorm Deniz görmek insanı dinlendiriyorm

0 oy
önce (165 puan) tarafından

Doğru valla hala tişört giyiyor uz ama yazın hiç sevmiyorum nemden dolayı

0 oy
önce (1,401 puan) tarafından

Ayy kusura bakma canım yazları yaşanılacak yer değil maalesef 😁 bende iskenderundayim ama yazları asla burada kalmak istemiyorum nem beni aşırı zorluyor ama kışları tam yaşanılacak yer oluyo eşime diyorum yazları benim memleketime gidelim kışları geri geliriz :)

0 oy
önce (7,322 puan) tarafından

Akdenizlileri ifşa etme postu gibi olmuş :))

Ben de Ankara'da yaşayan bir Akdenizli olarak çok özlüyorum. Nisan Mayıs aylarını özellikle. Ortalık portakal ve limon çiçeği kokuyor ya sarhoş ediyor resmen beni. 

Evimizin önünde zeytin, mandalina, avokado, limon, turunç, hurma, keçiboynuzu ağaçları var. Ağaçların dibinde türlü çeşit ot, kavur kavur ye :)) Ankara maalesef hava, su, yemek adına çok fakir.

0 oy
önce (3,922 puan) tarafından

Ben istanbulda ankarada sakaryada yaşadım ama ankara gercekten beni boğdu ankara mı istanbul mu deseler istanbul derım ama sakarya ikisini sollar benim için huzur ya vallahi huzur ilk geldıgım vakıt nefret etmiştim ama sonradan anladım oturdugum uerden kaynaklı oldugunu yeri degıstım sonuç aşık oldumm 

0 oy
önce (313 puan) tarafından

Bende denizli şehirleri çok seviyorum

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,671 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Umudunuyitirme (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,169 göst.
21 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 409 göst.