0 oy
138 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,187 puan) tarafından

Kızlar 4 günde 2 kilo vermişim, muhtemelen ödemdir diye düşünüyorum, 2 öğün yapıyorum birde sabah ve akşam yarımşer saat spor yapıyorum, 160-65 kiloydum 63 kilo olmuşum sizce iyi mi? Gerçi benim için şuan kilo değil toparlanmak çok önemli ama gene de çok sevindim tartı da görünce 

6 Cevaplar

0 oy
önce (4,028 puan) tarafından

160/65 yazısıyla iki saat bakıştık 165 160 kilo mu acaba diye 😂 Allah'ım nolur biraz uyku akıl sağlığım gidiyyyeeahah

önce (1,038 puan) tarafından

😂😂

önce (1,187 puan) tarafından

Lütfüş kalk git uyu tövbe de 😂

-Reklam-
0 oy
önce (7,541 puan) tarafından

Çok iyi vermişsin ne güzel bende iki kilo verdim 6 günde iki gündür tartılmıyorum 24 kasımda kızımın doğum günüydü iki gündür dikkat etmiyorum pasta börek azda olsa yedim

Ya kaçamak yapınca bende Spor yapıyorum bol su içiyorum 😁 yapacak birşey yok ona nefsimiz yettiği kadar 

0 oy
önce (388 puan) tarafından

Bak sıze kımsenın demeyecegı bır bılgıyı vereyım :D benım yaş 31, 30dan önce mesela kılo sınırım vardı 72 oldum mu 1 hafta dıyet yapardım 68 olurdum :D 3 aydır dıyet yapıyorum zumbaya gıdıyorum ve 3 aydır bıtter cıkolata denen zıkkım dısında bır kare cıkolata yemedım, basladıgımda 72bucuktum suan 72yim

O ikinci çocuktan sonra olmuyo mu ya hala var mı benim şansım. Çınarda 20 kilo aldım çocuk 1 aylıkken yine 48 e düştüm . Çağla doğdu 48 le hamile kaldim yine 20 kilo aldım kaldı göbekle kilolar 54 un altında inemiyorum kafayı yicem üstüne bide bu hafta kilo almışım 55 olmuşum. 

önce (388 puan) tarafından

Ne terbıyesız kadınsın sen ya 72 kıloyum dkyorum benım ılkokulda oldugum kıloyu soyluyosun nerden engelleyebılırım senı

Ay bende kilo alamayan cinslerdendim ne oldu bilmem. 

Kuzum benim tatlıya aram yok cips kola delisiyim onları kesmek zor oldu 😂😂

Alışkın olmayınca vücudum ayaklarıma ağır geliyo gözde öyle deme nenem gibi yerlere otur oturveresim geliyo dururken 

0 oy
önce (15,021 puan) tarafından

Şahane🤩

Ödem varya ilk başlarda güzel gider ama sporla desteklemen güzel olmuş kalıcı kilo kaybı olur 

Başlamana sevindim umarım hedefine ulaşırsın bol eksiler 🤗

Allah razı olsun inşallah canım benim çok teşekkür ederim ❤️ umarım ulaşırım 🥴 hedef kilom yok göbeğim toparlansin yeter 😣

0 oy
önce (7,372 puan) tarafından

Bence baya iyi gitmis ben diyetisyenle bir 15 günde 84.30 den 81.30 düsmustum sonraki 15 gun full kacamakti 80.50 olmusum su 15 gun kacamaksiz gidicem insallah hatta bugun kendime ödem atici kabak corbası yaptim yanina da kabak makarna yaptim aksam onu yedim yarında aksam yemegimi bu sekilde yapicam reglimin ucuncu gunuydü bugun boğazımı  tutmaya calisiyorum bakalim

Canım muhakkak sporda yap kalıcı gitsin kilolar , bol eksilerin olsun kuzum inşallah ❤️ benim sorunum göbeğimle , toparlanması gerek çok sarktı hoşuma gitmiyor

0 oy
önce (13 puan) tarafından

Sağlıklı kilo  değil malesef hızlı kiloda kastan verirsin ablam diyetisyen doktoru sağlıklı vermek istiyorsan kalori hesaplayarak kilona boyuna göre yapmalısın diger şekil çabuk verir çabuk alırsın ama bacimmm

Güzelim benim sorunum sayılar değil , sarkan göbeğim.  Görünürde birşeyim yok ama doğumdan dolayı sarkmalarım var ve bunu da sporla dengelemeye çalışıyorum. Birde diyetten Ziyade sağlıklı besleniyorum diyebilirim. Günlük 3 lt su içiyorum, yeme içmelerim güzel hatta post açtım bununla alakalı bir tane 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 803 göst.
0 oy
5 cevap 443 göst.
17 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emmine1 (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
+1 oy
8 cevap 345 göst.
27 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2801 (879 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,328 soru

24,314,613 cevap

344,954 kullanıcı

...