Kızlar 4 günde 2 kilo vermişim, muhtemelen ödemdir diye düşünüyorum, 2 öğün yapıyorum birde sabah ve akşam yarımşer saat spor yapıyorum, 160-65 kiloydum 63 kilo olmuşum sizce iyi mi? Gerçi benim için şuan kilo değil toparlanmak çok önemli ama gene de çok sevindim tartı da görünce
160/65 yazısıyla iki saat bakıştık 165 160 kilo mu acaba diye 😂 Allah'ım nolur biraz uyku akıl sağlığım gidiyyyeeahah
😂😂
Lütfüş kalk git uyu tövbe de 😂
Çok iyi vermişsin ne güzel bende iki kilo verdim 6 günde iki gündür tartılmıyorum 24 kasımda kızımın doğum günüydü iki gündür dikkat etmiyorum pasta börek azda olsa yedim
Ya kaçamak yapınca bende Spor yapıyorum bol su içiyorum 😁 yapacak birşey yok ona nefsimiz yettiği kadar
Bak sıze kımsenın demeyecegı bır bılgıyı vereyım :D benım yaş 31, 30dan önce mesela kılo sınırım vardı 72 oldum mu 1 hafta dıyet yapardım 68 olurdum :D 3 aydır dıyet yapıyorum zumbaya gıdıyorum ve 3 aydır bıtter cıkolata denen zıkkım dısında bır kare cıkolata yemedım, basladıgımda 72bucuktum suan 72yim
O ikinci çocuktan sonra olmuyo mu ya hala var mı benim şansım. Çınarda 20 kilo aldım çocuk 1 aylıkken yine 48 e düştüm . Çağla doğdu 48 le hamile kaldim yine 20 kilo aldım kaldı göbekle kilolar 54 un altında inemiyorum kafayı yicem üstüne bide bu hafta kilo almışım 55 olmuşum.
Ne terbıyesız kadınsın sen ya 72 kıloyum dkyorum benım ılkokulda oldugum kıloyu soyluyosun nerden engelleyebılırım senı
Ay bende kilo alamayan cinslerdendim ne oldu bilmem.
Kuzum benim tatlıya aram yok cips kola delisiyim onları kesmek zor oldu 😂😂
Alışkın olmayınca vücudum ayaklarıma ağır geliyo gözde öyle deme nenem gibi yerlere otur oturveresim geliyo dururken
Şahane🤩
Ödem varya ilk başlarda güzel gider ama sporla desteklemen güzel olmuş kalıcı kilo kaybı olur
Başlamana sevindim umarım hedefine ulaşırsın bol eksiler 🤗
Allah razı olsun inşallah canım benim çok teşekkür ederim ❤️ umarım ulaşırım 🥴 hedef kilom yok göbeğim toparlansin yeter 😣
Bence baya iyi gitmis ben diyetisyenle bir 15 günde 84.30 den 81.30 düsmustum sonraki 15 gun full kacamakti 80.50 olmusum su 15 gun kacamaksiz gidicem insallah hatta bugun kendime ödem atici kabak corbası yaptim yanina da kabak makarna yaptim aksam onu yedim yarında aksam yemegimi bu sekilde yapicam reglimin ucuncu gunuydü bugun boğazımı tutmaya calisiyorum bakalim
Canım muhakkak sporda yap kalıcı gitsin kilolar , bol eksilerin olsun kuzum inşallah ❤️ benim sorunum göbeğimle , toparlanması gerek çok sarktı hoşuma gitmiyor
Sağlıklı kilo değil malesef hızlı kiloda kastan verirsin ablam diyetisyen doktoru sağlıklı vermek istiyorsan kalori hesaplayarak kilona boyuna göre yapmalısın diger şekil çabuk verir çabuk alırsın ama bacimmm
Güzelim benim sorunum sayılar değil , sarkan göbeğim. Görünürde birşeyim yok ama doğumdan dolayı sarkmalarım var ve bunu da sporla dengelemeye çalışıyorum. Birde diyetten Ziyade sağlıklı besleniyorum diyebilirim. Günlük 3 lt su içiyorum, yeme içmelerim güzel hatta post açtım bununla alakalı bir tane
1,487,328 soru
24,314,613 cevap
344,954 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın