0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (525 puan) tarafından

Kızlar ben kilo vermeden sıkılaşmak istiyorum. Daha çok göbek kısmından tabiki. Önceden çok zayıf olduğum için doğumdan sonraki kilolarımin birazını bilerek vermedim ama göbek kismi hamur gibi kaldı :) şekeri bıraktım. Normalde de ekmek yemeyen biriyim. Hamur işi yok. Ama göbek var. 

Sorum şu; evde spor, egzersiz hareketleri falan yaparım. Buna ek olarak korse kullansam nasıl olur? Korse fayda eder mi?

2 Cevaplar

0 oy
(1,915 puan) tarafından

Bence korse fayda ediyor 

(525 puan) tarafından

Günlük kaç saat takılır peki daha önce hiç kullanmadim

(1,915 puan) tarafından

8 saat sanırım takılması lazım. Yatarken çıkartılıyor. Ben takınca hemen farkeder 

-Reklam-
0 oy
(368 puan) tarafından

Korsenin belli bir süreye kadar faydası olacağını düşünmüyorum sağlıklı dengeli beslenebilirsin bunu kendine eziyet etmeden de yapabilirsin illa avakado mango olmak zorunda değil sağlıklı fit tatlılar var bittere batırılmış Hindistan cevizi topları vs yulaflı tarifler araştırıp bakabilirsin yulaf unu tam buğday unu ile pizzalar en önemlisi Spor bol su detoks suları shotlar evde de yapabilirsin ama spora ara vermeden ve birden yüklenmemelisin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 415 göst.
27 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 348 göst.
2 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeakarsu (1,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (313 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,039 soru

24,352,546 cevap

346,548 kullanıcı

...