Arkadaşlar benim adet düzensizliğim var geçen ay ayın 1 de adet olduysam gelecek ayda ayın 20 sinde veya 15 de oluyorum şuan 24 gün gecikmem var geçen hafta karnım ağrıyor su ağrılarım geçti gebelik testi aldım birinde negatif diğerinde pozitif ti yani silik ti kan verdim 0.67 çıktı burda aralarında 2 gün vardı 0.6 çıktı halen israrlar adet olmuyorum ağrım da yok pcos kistimde yok geçen hafta ağrıyan karnım niye ağrıması durdu anlamıyorum 2 yıl öncede 1 ay sonra öğrendim hep gittimde kan da yoktu 13 hafta 2 günlükken bebeğimi kaybettim kürtaj oldum kafamda çok karışık
Canim beta dusuk gebelik olamaz ki 0.6 diyosun en az 5.0 olmasi lazim 0 dan sonraki sayilarin onemi yok onemli olan 0 olan sayinin en az 5 olmasi sen stres yaptin bence
Olabilir şuan 25. Gün oldu olmadım bu kadar uzun surmezdi Aralık 1 de jinekoloji gidip muayene olucam beta testi yaptiricagim İnşallah hamileyimdir
Suanki durumda gebelik yok önce bunu kabul edip
Gebelik istiyosaniz hormonlara baktirin zaten östrojen yuksek olunca regl olmayip progesteron yüksek düşük olunca regl yogun kanamali geciyor bildigum kadarıyla amh degeriniz yumurta uretme kapasitenizi gösterir düşük de varsa bu üçüne bir baktirin derim
Hayırlısı olsun
2 hafta önce dahiliyeden hormon testi vermiştim şuan sonucun çıkması gerekiyor bakicam çok teşekkür ederim.❤️
1,487,592 soru
24,318,146 cevap
345,176 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın