0 oy
203 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (289 puan) tarafından

Yani günde 3 defa aramak nedir Ve hep boş konular artık Çok sıkıldım gerçekten ne yapacağımı da bilmiyorum telefonu açmasam ya ayıp olacak açsam konuşmak istemiyorum Bir de görüntülü sabah yine 3 kere konuştuk hatta belki 4 bir aradı BİM'e şunu geliyormuş bana onu al Sonra bir arada Tamam ben aldım Sonra bir arada şunu alayım mı Sonra bir daha aradım bunu alayım mı Yani artık Öf dedim gerçekten ne yapayım ben kızlar

Eskiden benden kaçacak delik arardı Şimdi de güya beni seviyor herhalde Bilmiyorum artık niye böyle bir yere gideceğiz eşimle aradı Hep beraber gidelim dedi Tamam dedim mesela yani hep beraber olmanın peşinde birlikken de burnumdan getiriyordum O da ayrı bir şey şu anda çok iyi olmaya çalışıyor herhalde ama ben inanmıyor ve güvenemiyorum maalesef ve sürekli aramasını istemiyorum

14 Cevaplar

0 oy
önce (7,252 puan) tarafından

Bende kaynanami aramadigim için esime hep der eşin bizi arayip sormaz bari seninki ara sira arıyor sende duymazliktan gel

önce (289 puan) tarafından

Kız ama arıyor Bir de görüntülü arıyor ben ne konuşayım onunla aramış Mesela bana diyor ki şunu alıp eve götürsem nasıl olur dolabın içine sığar mı E ben nereden bileyim ya çok gereksiz şeyler için beni arıyor günde 3 kere arayınca insan sıkılıyor ama yani kızım da zaten Oradan gördün mü Bize gel bize gel bize gel diye tutturuyor

-Reklam-
0 oy
önce (828 puan) tarafından

Ama düşünüp birşeyleri yoluna koymaya çalışıyor demekki biseyler almak istemesi suç değil ki sizinle iyi geceinmek istemesinde ne gibi suç olabilir ki onlar yaşlı bizde yaslanacaz onların düşünce yapıları uymayabilir ama şunu unutma sende kaynana olacaksın senin kafanla da ilerideki neslin kafası tutmayacak belki seni şikayet eden bı gelinin olmasino istemezdin bence . Sana doğru gelen belki ona doğru gelmeyecek ileride .unutmayın ne eklerseniz onu bicersiniz . Sizde ılımlı olun 3 günlük dünya kimseye kalmaz 

Zamanında benim burnumdan getirdi kendileri ama şu an ben onu o yüzden güvenmiyorum bir sıkıntı çıksa yine bir ton laf edecek bunu da biliyorum yani ne oldu da ben şimdi değere bindim o zaman ya konu Zaten değer verdi beni yani günde 3 kere aramasın istemiyorum Bu kadar yani Bir de bana bir şey almadı kendine alcakı beni arıyor hani orada varsa git sen al diye

0 oy
önce (3,777 puan) tarafından

O arayınca açma, o seni tekrar arayana kadar arama. Arayınca aç aşırı soğuk ve mesafeli konuş. Arada meşgule at dönme tabi sonrasında hemen. Başka türlü bu huyundan vazgeçmez. Kendi annem bile olsa hergün 4-5 arama yapsa tahammül edemem. Heleki kayananama asla. Zamanında burnundan hayatı getirip şimdi düzelteyim zamanı olmuyor. Geçmiş öyle zırt pırt aramakla düzelmez. Eşine de şöyle uyarsın gerekirse. Annen çok sık arıyor rahatsız oluyorum diyebilirsin

Ne güzel söyledin öyle gerçekten hani geçmişte yaşadıklarımı Ben biliyorum kıyaslamalar küçücük bir lafıma kocaman laf söylemeler Şu anda da hiçbir şey yokmuş gibi sürekli arayıp normal bir konuşmalar ama ben sürekli onu aramıyorum O beni arıyor Neden arıyor bundan sonra öyle yapacağım zaten o arada ben her zaman açıyordum Ama bundan sonra öyle yapacağım artık açmayacağım eşime de şaka ile karışık dedim ama onun hoşuna gidiyor bence bu durum

önce (3,777 puan) tarafından

Şaka yollı demeyeceksin işte. Bende kaynanamla konuşmuyorum, asla öyle gündüz falan oturmaya gelemez. Çünkü hep ayırdı, eltim tek gelini gibi davrandı. En son bir hereket yaptu ve eşime dedim bundan sonra annen benim için bitti diye. Asla da bu yapılanları eşime unutturmadım, söylendim durdum. Kendi kendime konuşacağıma, kocamda annesinin beni ne kadar üzüldüğünü bilecek. Siz telefonları acmayinca eşinize sizi şikayet edebilir. Eşiniz size neden böyle yapıyorsun derse o anda tepki vermen lazım. Bana yapılanları sen unuttun ama ben unutmadım. Keşke benimde yanımda olsan kocam olarak diye söyle. Erkekler söylemeden bir şeyleri kolay kolay yapmıyorlar

0 oy
önce (1,747 puan) tarafından

Kız konuş ya nolcak. İki aç bir açma öyle yuvarlanıp gidin. Kızı var mı bilmiyorum da belki kızı yerine koymuştur, samimidir

Var kızı cnm 

Snı kaynana günde 3 kere gıruntulu arasa sıkılmazmısın bı yerden sonra

önce (1,747 puan) tarafından

Benimki hep benden bekler ama bende pek aramam. Arada sıkılırdım tabikiii ama işte idare et nolcak canım

0 oy
önce (225 puan) tarafından

Engellemek😂😂😂😂

0 oy
önce (1,834 puan) tarafından

acma musait degildim dersin elim bulasikti dersin . tuvaletteydim aradigini gormedim sonra gorunce de donus yapmayu unuttum dersin falan filan

Böyle yaptığım zaman kesin yani bir surat Asacak ama artık yapacak bir şey gerçekten artık bundan sonra öyle yapmayı düşünüyorum açmayacağım

önce (1,834 puan) tarafından

aman ayni evde degilsin sonucta bi gorustugunuzde surat asar ikincide coktan unutmus olur . oyle oyle mesafe koyarsin

0 oy
önce (7,330 puan) tarafından

Sınırınıza girdiğini düşünüyorsanız konuşmalısınız. Görüntülü arama konusunda hassasım ben, yeğenlerim dışında birinin beni müsait misin demeden görüntülü aramasını istemem.

Kız diyorum ya günde Yani belki iki belki üç görüntülü arama yani bir de ne konuşacağım yani Ben seninle her aradığında zaten kızım da çıkıyor Bize gel bize gel bize gel diyor durmadan O da ayrı bir şey

0 oy
önce (201 puan) tarafından

İlk başlarda her gün arardı önceden hep açardım hep aynı konuşmalar geçerdi sıkılırdım. Sonrasında baktım devam edecek. Aramaların birini gördüysen birini görmedim mesaj attım aramışsın müsait değildim diye. Sonrasında gurur yaptı herhalde ki açmıyorum telefonu diye aramayı bıraktı. Şimdi önemli bir şey olduğu zamanlar vesaire mesaj atar sadece. 

0 oy
önce (973 puan) tarafından

Benim kaynanamda evlerden ırak Rabbim düşmanını başına bile vermesin herhalde ondan daha kötüsü var mı bilmiyorum öyle düşün bir ay önceydi evime çağırdım ailecek çok güzel ağırladım tek kelime bile etmedim hep güler yüz gösterdim günün sonunda bayağı bildiğin kendinden bir şeyler çıkartıp tekrardan kalbimi kırdı bayağı saydı saydı gitti ben şaşkınlıkla arkasından baktım Ne oldu aramalardan WhatsApp'tan her yerden engelledim onu hiçbir şekilde arayamaz evime gelse Asla eskisi gibi güler yüz göstermem Çünkü yıllarca O da burnumdan getirdi yapmadığını bırakmadı Bana artık 30 yaşına gelmenin olgunluğumu diyeyim aklım başıma geldi kesinlikle artık bana iyi gelmeyen insanları hayatımda bulundurmuyorum eğer sana iyi gelmiyorsa Sen de öyle yap

0 oy
önce (25,553 puan) tarafından

Mesela biri beni görüntülü arasa müsait olsam da  meşgule atarım ya normalden ararım ya görmezden gelirim asla da açmam müsait misin diye sormalı veya önce normal konuşup sonra görüntülüye geçmeli bazen abim bile arar beklerim meşgule düşer beş on dakika sonra geri arar üstüm müsait değildi o yüzden açmadım derim böyle böyle öğrenecekler 

0 oy
önce (211 puan) tarafından

Eğer kendini tutabilirsen tuşlu kullan çocuk telefon istiyor unutsun dersin bi üç beş ay tuşu kullan ozaman görüntüli arayamaz normal den de şebeke çekmiyor dersin sesi kısık gelmiyor dersin elim işte diyip yüzüne de kapat öyle öyle bırakacak ben beni zırtpırt arayanı engelliyorum vala

önce (2,486 puan) tarafından

Ya gerçekten gerek var mı böyle şeylere düpedüz açamam bıktım artık desin  kaynana için değer mi tuşluya falan dönmeyi kaynananın telini kır o tuşlu kullansın 😅

önce (211 puan) tarafından

Evet ama bu dediğin realite de yapılamaz malesef 

Dilediğimiz şekilde akraba bağını koparamayız 

Benim önerim uzaklaştırmak mesafe koymak için

0 oy
önce (2,486 puan) tarafından

Sabriniza hayranım.

Ben olsam hiç ugrasmami bana ayip ederken sorun yok ayrıca günde   kaç kere arıyormuş açmamak ayıp değil onun araması ayıp siz her defasında açarsanız sürekli arar

0 oy
önce (1,034 puan) tarafından

Belki pişman olup degerini anlamıştır canım ölümlü dünya boşver. Açarsın bnde şunu yapacaktım çocuk durmuyor falan deyip kapatırsın 3 arıyorsa birini aç duymamışım de. 

0 oy
önce (232 puan) tarafından

Yakın mı oturuyorsun canım bunların hepsi aynı sonra  dam kıymete biniyoruz

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 266 göst.
0 oy
4 cevap 453 göst.
+1 oy
3 cevap 125 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,476 puan) tarafından soruldu
+3 oy