0 oy
88 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (9 puan) tarafından

Kızlar selam aranızda süt veya doğum parasınalan varmı varsa ne kadar aldınız nerden başvuru yaptınız gerekçe neler kısaca bilgi alabilirmiyim

3 Cevaplar

0 oy
önce (5,426 puan) tarafından

Çalışıyorsanız hesabınıza yatıyor 

önce (9 puan) tarafından

Çalışmıyorsam? 

Hesaba yatıyor 

önce (9 puan) tarafından

Yatmadı benim? 

Dediğim gibi çalışan hamileyseniz ve izne ayriliyorsaniz yatiyor yatmadiysa PTT yatabilir sorgulayın 

-Reklam-
0 oy
önce (2,838 puan) tarafından

Süt parası emzirme ödeneği ise hastane doğum yaptığımı sgk ya bildirdi 3 gün sonra banka hesabıma yatmıştı doğum parası ise çalışan kişilere verilenden bahsedıyorsanız hastane sgk ya bildirdi sgk işyerine bildirdi ben iş yeri ile aylık anlaştım 30-40 günde bir aradım işyerini bildirmeleri için onların bildirdiği gün sayısı kadar ödenek her ay yattı hesabıma

0 oy
önce (184 puan) tarafından

Hazır böyle bi post açılmışken bnde sormak istiyorum ben süt parası almadım eşimle görüşmüyorum sigortalı olan çalışan zaten o hastane babanın başvurması gerektiğini söyledi bnde minnet etmedim o adama doğumda bile yanımızda değildi dile getirmedim de kızım 7 aylık oldu zaten ama almak istesem eşime ihtiyaç duymadan alabilir miyim yoksa eşim zaten çoktan almış mıdır alabilir mi yani

önce (2,838 puan) tarafından

Bildiğim kadarıyla ilk 1 ay içinde kesin yatıyor alo 170 hattını arayıp bir sorun isterseniz 

önce (184 puan) tarafından

Aradım sigortalı o olduğu için öğrenemiyorum para ona yatarmış eğer çekip harcadıysa da kızımın parasını sabaha çıkmaz inşallah geberesice

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 166 göst.
+1 oy
1 cevap 184 göst.
0 oy
7 cevap 307 göst.
0 oy
2 cevap 351 göst.
24 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde DENiZ Lilia (924 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,646 soru

24,318,981 cevap

345,224 kullanıcı

...