Hapı bıraktıktan sonra adetiniz kaç günde geliyor sizin
Benim tam son gün yani 4.gün geliyor ve beklemekten bir hal oluyorum her ay stres zaten adet beklemek :)
Bugün 4. günüm ve hala adet bekliyorum sinir oluyorum ya
Canım benimde aynı 4. Gün geliyor geçen ay 4 gün sonra geldi bu ay bilmiyorum daha hap bitmedi bende yeni başladım 2 ay olcak işte senin kullandığın hapın ismi ne
Yasmin kullanıyorum ben
Ben Bahadır 2 yıldır kullanıyorum
1 buçuk sene Yasmin kullandım. Son hapı salı günü attıysam cuma günü adet oluyordum. Eğer hapınızı düzgün kullanıyırsanız korkmanıza gerek yok.
Şükür. aman inşallah bende yaşamayayım istemeyen kimse yaşamasın :)
İnşallah canım, stres yapmayın o da geciktirir
Ah geldi çok şükür
Gözünüz Aydın :)
Teşekkür ederim 🩷 😊
Profesör bir doktor var kalp doktoru damarlarda tıkanıklık sebebini söyledi dogum kontrol hapları bilginiz olsun
Allah Allah bilmiyorum ki
Ben kadın doğum doktoruna gittim herhangi bir zararından söz etmedi ama tabi mutlaka olur yan etkisi Allah korusun diyelm
Ya bende başlamak istiyorum ama kullan bırak yapınca tüylenme yapar mı sivilce yapar mı korkuyorum. Pcos hastasıyım birde ne yapsam bilemedim ve adetlerimde düzensiz 2 ayda 1 - 3 ayda 1 filan sürekli dengesizlik var
Kullan bırak durumunda nasıl olur bilemem kuzum ben başladığımdan beri bırakmadım
Belli bir yaş üzeri kullanmayın diyorlar 35 yaş miydi kaçtı tam hatırlamamakla beraber böyle birsey biliyorum yanlis ta olabilir . Şuan sivilcelerimin üstesinden gelmiş sayılırım tekrar olursa psikolojik olarak düşerim
Kiz bazen yeni pakete gecsen bile geliyo kotkma
Yaaa. Hiç öyle olmadi 2 senedir benim. Neyse ki geldi az önce 🤲🏼🥲
Benim bi kere oldu korkma hemen
Benimde 4 5 gün sürüyor beklemek hangi ilacı kulanıyon
1,487,764 soru
24,320,467 cevap
345,280 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın