Lojmana geldim geleli hergün birinde kahve içmem nolucak peki 😂😂 şöyle kapıdan geçerken tutuyorlar, YaRabbim yanıltma yani hemen tutulmayayım insanlara
Siz napıyosunuzz
ne pişireceğim diye kös kös düşünüyorum 😂 afiyet olsun 🤗
Ben bu hafta ilk kez haftalık liste yaptımm, ve tamamen uydum, ona göre alısverıs yaptım, o kadar kolay oldu kii
hep yapacam diyorum bende ama olmuyor 😅
Haftasonu temizlik günü 😄 herşey her yerde😄
Benim temızlık günü Cumadır, hoş makine hergun tutuyorum hergun toz alıyorum da :D işte nevresim yıkama, paspasları yıkama, koltukları çekme cart curt hepsi cuma :D kolay gelsinnn
Teşekkür ederim canım 💫
Afiyet olsun ☺️ maalesef bende o hataya düştüm bir kere lojman hayatın da . Sonra da insanlara her zaman mesafeli oldum. Sana tavsiyem kendinle olan her şeyi kendine sakla 😄 kimse ile ilgili yorum dahi yapma dost tavsiyesi. Kendimde yaşamadım ama çok ikili davrandıklarını gördüm.
Ben şuan öyle yapıyorum, bırkac kişi hakkında uyarıyorlar aa öyle mi diyorum geçiyorum ama bu şekilde de yaşayamam ki… guvenmem lazım :D kımşe dedıkodu yapcam ben
Namaz kıldım oturuyorum öyle evde yemek yok ne pisircem bilmiyorum eşim işten gelecek yemek yok benimde hiç yapasim yok
Amaaan dışardan yiyiiin bugunlukk
bizim lojmandakiler yok galibaaa nasıl bir yere düştüm ya rabbim 🥲🥲 bizde eski mardinde geziyoruz
Yaa mardine ne çok gelmekk istiyorumm..
Valla her ınsan bır olmuyor ama bu lojmandakıler çok cenebaz :D
çok konuşanlarıda sevmem ama insan bi dayanak istiyor kesinlikle gurbetteyken
mardinede mevsiminde gelmek şart ilkbahar ya da sonbahar kesinlikle
Afiyet olsun 😋
Uyuttum çocukları halı yıkayacağım
Sana da afiyet olsunn, sagolasın❤️
Kütüphaneye çıktım. Kitap değiştirmeye. ☺️☺️ afiyet olsun
Ayy daha çok ilmi kitaplar galiba :D ben hala genc kız gibi kurt adamları okuyorum :D Allah ilmini arttırsın❤️
En alttaki polisiye. Ama evet, ilmi kitap okumayı daha çok seviyorum. Amin ecmain.😊
Ay bunların herşeyleri güzel, sureklı sunum yapıyolar hiç anlamam böyle şeylerden :D
Afiyet olsunn, en sevdıgım şeydir yagmurlu havalaar
Canım afiyet olsun
Kızz sen kimsiiinn yenii hesapl
Elyemle
Park sefası anlık
Benim cocuklarla gıttıgım park bana cefa oluyor :D
1,488,278 soru
24,327,791 cevap
345,567 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın