Gelelim gündemdeki konuya sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında..
İçip içip sapıtan insanların,silah ve havai fişek patlatanların kutladığı yılbaşından da bundan da rahatsız oluyorum. Ama bizim rahatsız olmamız yılbaşı kutlamalarında nasıl ki bir işe yaramıyorsa bunda da yaramıyor. Yapacak olan istediğini yapıyor müsaade ediliyor zaten.
Şöyle genellemeler çok saçma
Ben yılbaşı kutlamalarindan da rahatsiz oluyorum şu herifin gelmesinden de dib nın ezik büzük oturmasından da
Buyursun gelsin geldi zaten dindaşlarıyla buluşsun (!) herşeyin altında bi çapanoğlu aramak bizim memleketin milli sporu !!!!!!!!!
laikliği hiçe sayma bu tören. hiçbir devlet lideri bizim ülkemizde ayin yapamaz, atıyorum Arabistan devlet başkanı da gelip, kendi cemaatine namaz kıldıramaz. hatta bizim cumhurbaşkanımızda. devlet başkanı sıfatıyla bunu yapamazlar. bireysel olarak istedikleri ibadeti yapabilirler
O günler ne yazık ki geçti mevcut sistemden kaynaklı destekleyende desteklemeyende sessiz kaldığı sürece herşey olur artık hiçbir şeyi umursamama kararı aldım kendimce sadece üzülüp sinir bozmaktan başka bişey olmayacagı için barbaros şansala selam ve saygılarımı iletiyorum
Bu arada ben şimdi farkettim yaptıgım hatayı düzenledim 😂😂😂
bir gün cübbeli ahmetle aynı fikirde olacağım hiç aklıma gelmezdi😅
minicik bir umudumuz var çırpınıyoruz ama bakalım.
dün onun da bir tweetini gördüm 😅
Benim umudum hiç yok artık son olaylardan sonra tamamen kaybettim herkes hakettiğini yaşar kurunun yanında yaşta yanıyor derdim önceden ama artık yaşlarda sapıtmaya başladıgı için barbaros şansaldan sonra aziz nesine hatmetmeye başladım 😀
Ben böyle rezillik kepazelik görmedim. Utanmadan Taleal bedru ilahisiyle papa karşıladılar . Hanımlara papaz kıyafeti giydirip ilahi söylettiler. Artık Cumhurbaşkanı müslüman mı Acaba ? Diye düşünmeye başladım. Ne planlıyorlar anlamıyorum
Gram içim huzurlu degıl bu konuda tuylerım dıken dıken agırlık var ustumde bu konu oldugumdan berı
İleride umarim kötü şeyler bizi beklemez sahiplenme adına savaşlar cikmaz
Evinizi koruyun
söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil. siyasal islamın dönekliğine gülüyorum sadece.
hem islama aykırı hem Türkiye cumhuriyeti laiklik ilkesine aykırı. nerden tutsan elinde kalıyor
ülkedeki dindarlar yerine ortodokslar isyan ediyor.
https://www.instagram.com/reel/DRnJ7ZWje8p/?igsh=MXN5cXJiNXFqN3Fmdg== buyrun izleyin adamı imanamı getirneye çalışıyorlar acaba 😂
kız ne güzelmişsin sen 😍
Teşekkür ederim o senin güzel görüşün🌼
Karışmayın bırakın dindaşlarıyla (!) din üzerine ağlaşıyorlar çok fesatsınız hemen konuyu nereye getirdiniz 😂😂😂😂
Evt komedi gibi yaa
Benim olaydan haberim yok nolmus ki
1,487,755 soru
24,320,289 cevap
345,276 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın