Biz abimle evliliğim yüzünden konuşmuyoruz. İkimizde gurbetteyiz ve şuan ikimizinde izin günü aynı zamana denk geldi. Annem gelme abin geliyor dedi kızdım ona evlat değil miyim ben vs. Bugün de babam aradı işte abin şu tarihte gelecek sen şu tarihte gel diye. Bende dedim senin artık bir evladın yok dengeyi kuramıyorsunuz dedim yüzüne kapattım. Önceden abimin sözü oldu gittik. Etrafta ben eşim fır döndük her işine koştuk. Şimdi beni dışladılar. Bir de şöyle bir durum var eşim aileme bırakacaktı beni bir ay. Kızım rahatsız o yüzden. Ona hiçbir şey anlatamam ne yapacağım bilmiyorum. Eşimin tarafı desen ebu cehilin bu dönem versiyonu.
Onlar ebu cehil ise sen hic cakdırmadan ebuleheb gibi ol onlara yoksa ezilirsin.. esine anlatma..gun gelir ebucehil gibi basına kakakar.. bi sey uydur gidme icinde yaranı sarmanı oneririm bi surede arama aileni
Teşekkür ederim. Bu kalmama durumunu eşime nasıl açıklayacağım bilmiyorum.
Bisey bahane bulup soyleme snşatma durumu bahane bul gun grlir yuzune vurur
Teşekkür ederim
Kavga çıkmasın diye uğraşıyorlar anladığım kadarıyla ayrım yaptıkları yok gibi. Ama böyle de olmaz bir an önce huzurun sağlanması adına barışman lazım
Büyük olarak hiçbir şey yapmıyorlar.
Kusura bakma ama yaptığın büyük saygısızlık ve ukalaca geldi bana. Onlar huzursuzluk çıkmasın diye uğraşıyor belli ki. Bunun ayrımcılık ile ne ilgisi var? Arada kalmak kadar kötü bir şey yok. Biraz anne babanızı da düşünün. Kolay mı iki evladı arasında kalmak. Bence arayıp özür dilemelisin babandan
Abimin nişan zamanı da aynı evde idik. O zaman bir şey olmadı da şimdi düğün nikah konuşulmaya geliyor diye mi dış kapının mandalı oldum. Babam benim için her şeydi ama şimdi bilmiyorum kötü oldum
Valla dediğim gibi arada kalmak hiç kolay değil. Ama babana yaptığın hiç doğru değil bence. Değmez yani
Anladım teşekkür ederim
Gerçekten yanlış yapmışsin o senin baban belli ki kavga olmasin huzursuzluk olmasin diye demiş sende çok ağır laf etmişsin tamam üzülür insan ama bu kadar da fazla bence arayip bi özür dile sizi çok özlüyorum dayanamıyorum kırıldım diye agzimdan kaçtı de kapat konuyu üzülmüştür adamcagiz bu nasl tavır ergenlik çağı çocukları gibi yaşlı adama öyle laf mi edilir saygı illa saygı
Abimin nişan zamanı da hep çevresinde idik herhangi bir sorun yoktu. Şimdi işleri bitince mi istenmez oldum. Normalde saygısızlık yapacak biri değilim ama zoruma gitti
Ben ayıp ettiğinizi düşünmüyorum evlat ayıran aile olmaz olsun eşinize bişey demeyin ailem evde olmayacak bulaşıcı hasta filan diye bahane uydurun bu durum ilerde başınıza vurulmasın diye
Eşime hiçbir şey anlatmam zaten hemen ailesine yetiştiriyor. Çocuk hasta olmasa hiç gitmem memlekete ama mecburum
Sen abinle aran açıkken o şekilde işlerini yaparken sana sen git yardım etme istemiyorum demediyse gayette işlerini yaptırdıysalar şimdi aynı anda gelmeyin demeleri cok yanlış
Hah tam da bundan bahsediyorum. O zaman sorun yoktu şimdi mi var
Aynı anda orada olmanızı neden istemiyorlar? Belki bu vesileyle barışmış olursunuz, her anne baba ister bunu.
Siz veya abiniz mi bunu istemediğinizi dile getiriyorsunuz o sebepten mi arada kalıyorlar. Eğer öyleyse haksızsınız.
İnan ne dönüyor ne yapıyorlar bilmiyorum. Ama nişan zamanı hep çevresinde idik o zaman sorun yoktu şimdi mi var? Büyük olarak sende o da benim evladımsın imajını vermiyorlar
Kan davası mı var aranızda kardeşsiniz aynı karında durmuşsunuz o grlecek diye sen gitmemezlik etme git konuş 2 günlük dünya
aynı karından oluyorsunuz ama aynı kişilikte olamaya biliyorsunuz
Ölüm var doğru
Adı kardeş sana hep kötülük yapsa herkesi senden uzaklaştırmaya çalışsa olmadık insanların yanında senin lafını etse kendi cocugu huzursuz diye sizide huzursuz etmeye çalışsa mesela kocan size karşı çok iyi bunu gördükçe cildirsa yakaniza yapışıp söyle sende farklı birseymi var ne yapıyorsun da kocan iyi dese ve daha neler neler siz kardeş dermisiniz
Ben defalarca kez adım attım ama kendisi kibirli. Ailemde ondan yana haksız dahi olsa.
Bilemedim cnm neden bu erkek evlâd dan korkar çekinirler sen oglumsan oda kızım demeleri lazımdı
Ama yinede sen anne babana saygıda kusur etme babanı sen ara Bir bak kırılmış mi yarın bir gün birşey olsa hep içinizde bu hareketiniz kalacak çok pişman olursunuz öyle demek istemedim çocuğum hasta ona canım sıkkın filan de gönlünü al sen üzerine düşeni yap
Ben hep alttan alan tarafım. Ama çok yoruldum
Evet kız evladlar öyledir herşeyi görmezden gelip içine atar ama sonucda anne babaya ne diyelim
Haklısınız teşekkür ederim
1,500,463 soru
24,505,362 cevap
358,533 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın