0 oy
287 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (635 puan) tarafından

Yeğenim oldu erkek kıyafet almak istemiyorum ne hediye alabilirim güzel kullanışlı olarak aklınıza gelenleri yazarsanız yada size ne alınsa mutlu olursunuz

21 Cevaplar

+2 oy
önce (152 puan) tarafından

Altın veya para daha mantıklı ne ihtiyacı varsa beğendiği gibi alsinlar

-Reklam-
+1 oy
önce (7,921 puan) tarafından

direkt sor ne ihtiyaçları var diye. 

bebek bezi bile olur yani. en olmadı para ver. 

+1 oy
önce (728 puan) tarafından

Bence para verin ihtiyacı olanı alır daha iyi olur yoksa ben mesela yeğenim olunca bebek sepeti yapmak istiyorum 

+1 oy
önce (1,890 puan) tarafından

neyi eksikse illa ilk yenidogan dinemi icin duaunme bi bebegin herseyi eksik olur. mama sandalyesi alinir besik alinir nebilim  ayakkabi alirsin ilk adim ayakkabisi sonucta illaki kullanacak.oyuncak alirsin ilk adim yurume arkadasi alirsin  bebek arabasi yoksa benek arabasi alirsin

+1 oy
önce (3,209 puan) tarafından

Ana kucağı olabilir almamislarsa titreşimli yada manuel 

+1 oy
önce (2,300 puan) tarafından

Bi paket yapılabilir, bebek bezi, bebek şampuanı , zıbın , bir takım, yada eksik bişeyi sorulup o da alınabilir 

+1 oy
önce (2,080 puan) tarafından

Bebek bezi ve elektrikli ama kucagı ailesi size dua eder hemde anneyi büyük bi dertten kurtaracagınız için her gün sizi anarlar

+1 oy
önce (165 puan) tarafından

E bebekten hediye çeki alın hersey var ebebekte tekstil gıda oyuncak vs vs  çok güzel kutuda dis kayiciyi hediyeli yanındadır kart oluyor 

önce (5,977 puan) tarafından

Aa çok güzel fikir bu aklımda olsun benimde 

+1 oy
önce (2,881 puan) tarafından

Bebek sepeti ana kucağı astronot mont  

+1 oy
önce (5,461 puan) tarafından

Ilk yeğenlerim bizde küçük altın takılır 

+1 oy
önce (5,977 puan) tarafından

1.derece yakına biz genelde Gr takarız . Eskiden çeyrek takardık 😅

önce (3,424 puan) tarafından

Gümüşe kadar düşecek gibi 🤣

+1 oy
önce (874 puan) tarafından

Çocuk görmeye eğer çok yakınınızsa  kanguru gibi sling sitede çeşitleri var benim işime çok yaramisti sling  yada mama sandalyesi ana kucağı  yada böyle cocuk 5 6 ay sonra koyup ayağıyla vurunca şarkı falan çalan müzikli hali var ya o tarz şeyler de olabilir ileriye dönük olsun  ileride lazım olacak biseyi almanız daha mantıklı kıyafet herkes getiriyordur bence işe yarar bişey olsun . 

+1 oy
önce (1,729 puan) tarafından

Yeğenim yok ama olursa kasada kıyafet emzik bez falan koyuyorlae ya ondan yapmak istiyorum bir de büyük bi eşyasını almak istiyorum mama sandalyesi anakucağı gibi 

+1 oy
önce (8,411 puan) tarafından

Ana kucağı çok iş görüyor emzirme yastığı da öyle. Bebek bezi de diyecektim ama her bebeğe her bez uymayabiliyor kimisini pişik yapan kimisini yapmıyor kimisinden sızdıran kimisinde sızdırmıyor

+1 oy
önce (1,549 puan) tarafından

Muhtemelen zaten altın takacaksınızdır. Ekstra olarak eksikleri neyse alabilirsiniz sorupta sonuçta el değil. Ben yeğenime altın taktım, mama sandalyesi aldım , küvet seti aldım, kıyafetler oyuncaklar vs imkanım olduköa bir şeyler almaya da çalışıyorum. Abimde benim evladıma elinden gelen her şeyi aldı yaptı

+1 oy
önce (3,826 puan) tarafından

Bebek bezi şampuan kremler yağlar bebek deterjanları bunlar genel ihtiyaçtır kullanılır yani mama kullanıyorsa mama alabilirsin 

Güzel bir şekilde süsleyip te verebilirsin pasta şeklinde vs yapıyorlar veya bir sepete koyup fiyonk vs

+1 oy
önce (2,456 puan) tarafından

Uzak birine hediye alırım yakına para yada altın veririm mesela yeğenim olsa altın veririm komşuma hediye, arkadaşımın kuzenimin vs bebeğine para veririm. 

+1 oy
önce (303 puan) tarafından

Altin takmayacaksaniz para da takmak istemiyorsanız onu gelistirebilecek oyuncak ve kitaplar olabilir. Hem gelisimine katki hem eglence hem de sizden ona bir hatirasi olur. Yaşına uygun da seçebilirsiniz biraz büyüdüğünde kullanabilecegi bir sey de olabilir eglenceli aktivite masasi gibi ya da bultak, lego duplo, hayvan seti vs. 

+1 oy
önce (6,895 puan) tarafından

Para ver yada sor neyi eksik bez bile olabilir 

+1 oy
önce (3,424 puan) tarafından

Kıyafet gibi birşey düşünüyorsan mont vs iyi olur hediye gelmesi genelde, ileriye dönük..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 254 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde 4Avakado (1,509 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 160 göst.
0 oy
2 cevap 175 göst.

Kategoriler

1,488,068 soru

24,324,590 cevap

345,435 kullanıcı