Selamlar,
Akşam yemeğini hazırladım, bir kahve içeyim dedim.
Çocuklar yukarıda oyun oynuyor ve tak tuk güm sesleri geliyor 🙂↔️
Korku filmi senaryosu gibi dimi🙂↕️
Yukarı çıkmaya korkuyorum.
Asıl ses gelmemesi korku filmi olurdu kız 😂😂
Kızı uyutursam kahve içeceğim inşallah
Gelmeyince olurdu ama kavgasız oyun oynadıkları zaman da çok güzel sürprizlerle karşılaşıyorum 😅
Gunluk isler
Ogkani yikadim daha yapilcak bissuru is var bakalim nasil yapcam
Sanada güç kuvvet diliyorum 😊
Allah razi olsun💜
Yemek yapmadim yapmayi da dusunmuyorum dun cok yiyemedik esimde tok gelmisti kaldi o bizi idare eder esim belki yine yer yemezse bi makarna yapar gecerim
Bi kahve ictim hafif atistirdim bu saate kadar
Cocugu yikadim yatak odasini duzelttim hic bisey yapasimda yok ev aldi basini gidiyo oyuncaklar bulasiklar halay cekiyo suan
Ama ben yerimden kalkmiyorum bi gelisme oldu sanirim guzel bi haber alismaya calsiyorum onun sayesinde bugun boyleyim
Güzel haberler insanı böyle mayhoş edecekse, hep alırsın umarım. Arada dinlenmene fırsat olmuş olur 🌸
Bilemiyorum kafam cok karisik 🤗
Hamile misin Merve sjsj😂
Çocuğu uyuttum hiç bir şey yapasım yok sabah 9 da eşimi nöbete çağırdılar yarın sabah gelecek izin gününde bile rahat yok akşama annemle babamı çağırdım yemeğe onlar gelecek
Nöbet tutulan işlerin en temel sorunu, kolay gelsin 🌸
İşimi bitirdim kızımı banyo yaptım şimdi kalkıp öğle namazımı kilacam sonra bende belki bir kahve molası yaparım. Ardından yemeğimi yapmaya başlarım bende.
Allah kabul etsin ve de kolaylıklar diliyorum 🌸
Bende iş tutmaya çalışıyorum yemek daha piyasada yok ne düşündüm ne aklımdan geçirdim henüz 😅😅 kahvaltı yapıp masayı topladım çocuklar içerleri dagıtmıştı oraları toplucam daha odaları topladım çamaşır katladım kaldırdım çamaşır serdim yarın oğlumun beslenmesinde poğaça günü ona bi poğaça yogurmam gerekiyor ama kızım izin vermiyor sağolsun normalde arkadaşlarla plan yapmıştık pazar günü balık yemeye gidelim diye ne onlardan ses çıktı ne benden 😅
Çocuklarla geçen yorucu bir gün desene😌. Hala vakit var, dışarı çıkarsanız biraz temiz hava almış olursunuz.
Zaten köy gibi mahallede yaşıyoruz evimiz bahçeli sürekli dışarlardayız canım
Elektrik yok akşama kadar 😱 bı toz alicam çamaşır topluyca yemek yapicam bebemi uyutucam abisini banyo yaptiricam kapının onunu temizliycem ooooo iş çok dermanım yok
Elektrikler hala gidiyor mu o kadar 🤔 kolay gelsin şimdiden.
Gidiyor valla saol
Aleykümselam
Ayağımda bebem uykuya direniyor kendi odasında yıkım yapan diğer kızım ev darma dağın temizlememi bekliyor çamaşırlar bas bas bağırıyor yağmur yağacak topla beni elektrik süpürgesi koridorda bı zahmet artık beni topla diye sesleniyor koca dışarda işleri var ha geldi gelecek ortada yemek yok aklımda ne yemek yapsam düşünceleri falan falannn 😵💫😵💫😵💫😭
Uuuuw bayağı karışık ortalık desene. Dilerim halledebilmişsindir işlerini.
Yarı yarıya valla çamaşırlar ıslandı etref toplanıp temizlendi şükür yemek halla yok koca geldi biseyler atistirdi öyle 😂
Ödev yaptırmaya çalışıyorum cinnet geliyor
Bu aşamayı hiç yaşamak istemiyorum. Çevremden gördüğüm kadarıyla çok zorlanıyor herkes.
Normalde beni yormaz öğretmen genel tekrar için ödev vermiş 3 rakamını tam yapamıyor canı isterse yapıyor ama elinden tutup yaptırdım hadi devam et dedim seninki güzel benimki çirkin diye ağlamaya başladı anlatıyorum büyüyünce güzel olur öğreneceksin vs yok inadı tuttu öğretmeni ödev yapana sticker veriyor yapma o zaman dedim bu seferde sticker alamam diye ağlamaya başladı asıl dert sonradan çıktı tabi arkadaşı benimkini annem yapıyor demiş onların yapıyor sen neden yapmıyorsun diyor
Bu dönemleri şeker oluyor çocukların. Büyüdükçe daha iyi algılar her şeyi. Senin yaptığın şekilde olması en iyisi. Zorlansa bile kendi yapmalı.
Annemdeyim oturuyoruz
İyi oturmalar 😊
Kara sevda yı açtım kahvemi aldım bi yandan nar ayıklicam
Akşama canm bol narsulu kısır ıstiyorrr
Narın suyunu sıkıp mı koyuyorsun yoksa nar ekşisini mi kastettin 🤔
Nar taneleri de atıyorum
Hazır nar suyu da sıkıyorum
Güzel oluyordur mutlaka, ellerine sağlık.
Kesinlikle deneyin teşekşekkürker
SenErkencisin 🙂
Geç kalktık bugün, kahvaltı yaptık bi tur çarşı dolaştık geldik yatırdım bende
Pazar bugün yemekler ayıdan
Çocuklar arada insafa gelip kavga dövüş olmadan oyun oynayınca, yapabileceğim işleri hemen yapıp bitiriyorum 😅
Ev işi yeni bitti kız ayagimda sallıyorum yemek yapicam sonra kocisi arayacak gelsin gidip biraz iç çamaşırı alayım elimdekilerden hem sıkıldım hem eskimiş biraz birde kızım 15 yaşında onunda cicikler çıkmaya başlamış rahat biseyler almam lazım onada
😊 On beş yaşında daha yeni çıkmışlarsa iyi. Ergenlik döneminde çok hassas oluyorlar. İyi alışverişler size 🌸
Ahh ah nerdeee alışveriş geldim hastaneye 2 yaş kızımın ablası kazağını değişirken dirsekten çıkartmış kolunu geldik doktor yerine oturtdu biz annelere rahat yüzü anca öldügumuzde var ondada sorgumuz bitmez
Aaa çok geçmiş olsun. Neyin, nasıl, nereden geleceği belli olmuyor.
oğlanlar çiğ köfte istedi onu yoğurdum kızım uyurken şimdi birde hamur yaguracam kız uyanmadan bir kahve içeyim dedim hava yağmurlu klasik Pazar günü yoğunluğu 🌸
Şimdiden ellerine sağlık ve de afiyet olsun 🌸
Teşekkürler 🤗
Seni göremiyordum bu aralar canım nasılsın 🤗
Bizim klasik pazar yoğunluğu, çocukların duşu, ödevler okumalar, yemek derdi fln 😂 oğlanı ananneye yolladım da kıza biraz okutma yaptıracağım 💖
Akşama da annemler oğlumu alıp gelirler bi çay içeriz. Bugün de böyle biter, yarın yeni bir hafta ve yeni bir ay'a merhaba deriz inşallah 😌
Aaa baktım da evet 1 aralıkmış yarın 😅
Çok teşekkür ederim, iyiyim ❤️ Kısa bir aile ziyareti yaptım. Dönünce de dil sınavına çalışmaya başladım. Tabi çocukların ikisi de uyuyacak da çalışayım 😬
Anneanneler candır, yakın olunca yardımları çok oluyor.
Anladım canım Allah kolaylık versin 🌸 aynen anneanneler babaanneler iyi ki var 🤭🥰
Kızımla pazara gittik geldik şimdi uyuyor namaz kılıp yemeğe girişeceğim
Kolay gelsin, afiyet olsun şimdiden 🌸
Selamm. Yarın sabah erkenden sezeryanım var. Tüm hazırlıklar tamam. Çok heycanlıyım
Kızım olcak benim☺️☺️
Aaa hadi gözün aydın 🌸 dilerim ikiniz için de güzel bir doğum olur. Kızını sağlıcakla kucağına alırsın. Sana da güç kuvvet diliyorum 💖
Selam canım bizde sabah kahvaltı yaptık evi azıcık topladım gibi yaptım sonra uyumuşuz eşimle kalktık bi nescafe yaptım içtik akşamada patates kızartıyım dedim bklm bugun böyle geçti işde
İnsanın bazen hiç bir şey yapası gelmiyor. Hafta içi yoğun olunca, hafta sonu uykusu harika geliyor.
Aynen hergün ev süpür hergün yemek çay
1,495,801 soru
24,435,860 cevap
352,879 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın