Bu diziyi izleyenler var mı sizce nasıl izlenebilir mi ya da devamı gelir mi YouTube'dan başlamak istiyorum Kızılcık şerbetini uzak şehri ve bir de Teşkilatı bıraktım o yüzden yeni bir dizi arayışı içindeyim şimdilik Bahar taşacak bu Deniz ve cennetin çocuklarını izliyorum
Oo..eşimle favori dizimiz
Telefonunda "Evim" diye kayıtlıydım. "Karım TEK" olarak değiştirmiş😂 Rolün etkisinde kalmak deyince de bizz sjsjs
Hadi ya konusu ile ilgili ipucu verecek olursak çok Detay vermeden hangi diziye benziyor
Ahahah kahkaha attım 😂 bizde her hafta izleriz eşimle, geçen seni seviyorum dedim, bende dedi. Bende ne devamînı getirsene diyorum "bunlar daha önce konuşuldu" diyor 😂😂
Vay beeeeeeee😀
Eşref'in sözleri çaktırma 😂😂
Eşref tek de biz kaç kişiyiz 😂
Izlenmez mi yaa ben her hafta hayranlıkla izliyorum 😀 bir tık kurtlar vadisi tarzında diyebiliriz sjsjsj😂
Hadi ya Demek öyle Ben de bir başlayayım bakalım eşimle birlikte izleyelim desek Çocuklardan bir fırsat olmuyor yine Tek izleyeceğim herhalde
Eşimle izliyoruz bizde canım çok severek 😌🥰
Aslında kurtlar vadisine benzemiyor :) bazı ince ayar sahneleri benziyor olabilir ama konusu çok farklı.
Bir kurtlar vadisi bir daha gelmez! :)
Yok espri yaptım zaten, içinde mafya konusu olduğu için 😂
Diziye başladım da YouTube'dan ilk bölümde Eşref'in öldüğünü gösteriyorlar Ondan sonra dizi başlıyor öldüğünü öğrenince de insan bir üzülüyor izleyesi gelmiyor ama merak da etmedi değilim
Evett malesef canım, dizi o şekilde final yapacak deniliyor ama inşallah öyle bitmez 🥲
İnşallah 😔
ben leman, bu sardı beni
Eşimin favori dizisi taşacak bu Denizi izliyorum bende iyiki aynı gün değil 🤣
Ben severek izliyorum ama bu sene final yapar gibime geliyor
Herhalde Çünkü Dizimin başında Eşref'in öldüğünü gösteriyorlar Ne alaka anlamadım ya
Çok severek izleriz hele eşim hiç kaçırmaz 😁
Eşim izler arada bakarım çok sıkıcı benlik değil mesela
Demet Özdemir'in Adım Farah dizisini izledim. Ondan sonra Eşref Rüya sarmadı. Farah'ı öneririm
Uzak şehirde izlenecek film değil ince meaajlar veriyormus Filistine yönelik boykota dikkat etmiyorlar bence izleme bacım zaten
Aynen canım ben de o yüzden izlemiyorum
1,488,191 soru
24,326,619 cevap
345,516 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın