Sütüm yetmiyor gibiydi bende avent aldım ustekik meme reddi olmasın diye sadece üç kez biberon verdim ama bugün emmiyor biraz emip bırakıyor doymadigina eminim Allah'ım kafayı yicem bide idrar yolu enfeksiyonu var bol içmesi lazimjen, bebeğim 40 gumlk
aventi carti curtu hic onemli degil biberon aliosa meme reddi oluo cogu bebekte. . yani sutum yetmiyir gibiydi diye bise yik ayda 600 gram aliosa sut yetiyor demektir. gereksiz yere bebisin kafasini karistirmissin .
tamamen tecrubesizlik. cogumuz ilk benekte yasiyoruz bunu. bende 1 bucuk ay 4 bucuk ay arasinda tam
uc ay biyunca meme reddi yasadim tamamen emzirememe ilk zamanki tecrubesizlikten kaynakli. sutum fiskiriyordu oysaki. ben becerip emziremedim. 4 bucuk aydan sonra muptezel oldu zaten. 2 yasinda zar zor tek bir ogun ek gida corba veriyordum. iki yasinda cocuk surekli emiodu. zar zor ek gida veriodum emmekten firsat kalmiodu. yani tamamen yecrubesizlik. hepimiz yasiyoruz bunu . benim cocuklarim aysa 1800 gramdan fazla alirdi. doktor kizardi cok kilo aliyorlar diye. yani tamamen tecrubesizlik kaynakli oluo
1 kere bile verseniz red olabiliyor. Ucu en yavaş akışlı olandan mı verdiniz?
Evet dikkat etmeniz lazım meme reddini geçin daha büyük sorunlar yaşama olasılığınız olur boğulma gibi Allah korusun 8 aylık bebeğime aldım bügün koparttı emziğini diye düne kadar halen 2 ve 3 numara kullanıyordu bügün cesaret edip ilk defa 6+ olanı aldım dediğim gibi 3 nunarayı bizim 8 aylık içiyor kesinlikle başlığı acilen değiştirin
Benim goguslerimden süt çok gelirdi yutkunma sesi bile daha kısa araliklar ve çoktu hatta 3 numara olmasına rağmen benim goguslerimden içeriğinden daha azdı yutkunmasi vs, 0 alanlar da az geliyor baya vs demişti bazı bebekler bu yüzden biberon istememiş bende sorun yaşamam herhalde 0 belki almaz ama diğerini alır heralde çünkü beni emdiginde de çok geliyor naslsa diye düşünmüştum
Yanlış düşündünüz hatta alakası bile yok yarın mutlaka 0 numara emzik alın yoksa o 3 numara meme reddine değil bebekhanımın dediği gibi boğulma etkisine neden olur
Meme reddinin inanın başlıkla hiç alakası yok benim bebeğim ilk günden biberon aldı almasına rağmen ilk 3 ay hiç red yaşamadık sonra süt kesildi vs neyse alacak çocuk her türlü alıyor almayan almıyor yeterki sağlık olsun sizin verdiğiniz başlık hem red hem boğulma üstüne üstlük sürekli açlık hissiyatı yaşatır çünkü öyle bir hızla doldurur ki mideyi bebek yedi yemedi derken hızlı içmesiyle hızlı acıkmaaı bir olur bu bir ebemiz söylemişti ne kadar hızlı yeme okadar hızlı acıkma çünkü mide beyin gibi önemli bir faktör ve kandırma sistemine müsait bir organ sindirim sıkıntı mide sıkıntısk bir sürü şeyi beraberinde getiriyor anne memesinin tazik olayına bakmayın çünkü mekanizmamız öyle muazzam çalışıyor ki bebeğin gücüyle zaten herşeyi ritmik ilerletiyor
@Soslu tavuk iyide bugün zor bir iki emdi hiç biberon vermedim, başlığı değiştirip yine biberon versem hiç emmez belki
Bebeğiniz kaç aylık?
40 günlük
İdrar yolu enfeksiyonun zaten meme reddi yapıyor bende yaşadım aynı sorunu ısrar etmeyin biberon ne olursa olsun hangi marka olursa olsun oda etkiliyor
Kaşık biberonla içer belki ben kullanmıştım azalmamasi için sütünü de sağman lazım yoksa azalır sagdikca çoğalacak zaten soğuyorsa da benmari usulü ısıtabilirsin
İsitiyorum aman anında soğuyor ki, bide elle sağım yapıyorum ama çok az geliyot
Elle sağım zor pompa yok mu kaç dakika sağım yaptığın da önemli hemen soğuması imkansız sana mı soğuk geliyor ki
Pompa yok ,30 ml çıksa diyelim hemen soğuyor
Tuhaf bi durum yani ben pompayla sağım yapıyordum çünkü elle 15 dakika çok zor oluyor bide az çıkıyordu hemen sogmuyordu
ben de böyle yapmıştım, aç kalıyor düşüncesi ile ve evt meme reddi yaşadım. emzirme danışmanlığı aldım ve bidaha biberon kullanmadım.
farklı pozisyonlarda emzirmeyi dene, karanlık sessizlikte dene ve asla memeyi ağzına zorla dayama.
bi de eskilerin 40ı çıkan bebeğin huyu değişir lafı vardır. bu aslında ilk büyüme atağı ve bu tarz şeyler olabilir. sakin olman lazım
Biberon önerisi sorduğunda yazmıştım alma Philips meme reddi yaptı diye. 4 aylık çocuğum asla emmedi. Sizin bebeğiniz küçük belki düzeltebilirsiniz emzirme danışmanı ile görüşün.
İlk 20 gün meme reddi bende yaşadım sonra memeye alıştı 4 aylıkken tekrra başladi uyurken ve gece emzirdim sadece hep sağıp verdim size de tavsıyem uyurken emzirmeyi deneyin
Uyurken benim bebeğim asla emmiyor asla hatta uyurjen şırınga ve kaşıkla da icmez
Oo daha zor
Bebekten bebeğe değişiyor bu durum aventle hic alakası yok canım. İlk yavrumda normal biberon verdim 2 yaşına kadar emdi zor ayırdım hatta. Bu bebeğimde ise avent,Chicco bunlarla verdim daha birde sık vermedim de yani kaşıkla da verdim ama 3. Aya kadar zorla emdi mumkunati yok memeyi almıyordu ağzına uğunuyordu. Emzirme danışmanı şu bu hiç birşey fayda etmedi. Sonuç emmeyi 3.ayda tamamen bıraktı. Kesinlikle bebekle alakalı bir durum diyorum ben marka ile alakalı değil biraksaydi ilk oglum bırakırdı
1,488,558 soru
24,332,102 cevap
345,706 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın