2 yıldır evliyim,daha önceki paylaşımlarımda da söylemiştim biz kira veriyoruz yani ne evimiz var ne arabamız belki çoğu insan bu şartlarda ama eşimin ailesinin durumu iyi kaynanam ne zaman bir şey beğense kocama sürekli bir şeyler aldırıyor artık canıma tak etti eşimde o benim annem alırım bir şey olmaz kafasında ama diğer kardeşlerinin durumu çok iyi yani en az kazananı benim eşim neden en çok benim eşimi sömürüyor kocasından istesin ne kira dertleri var ne başka bir şey oysa bizim eşyamız yok eşyasız eve çıksak bir sürü masraf destek çıkmadıkları gibi paranızı biriktirin diye fırsat tanıyacaklarına sürekli kocama şunu al bunu al diye habire mesaj atıyor canıma tak etti artık kocama ne kadar harcama da yaptırsam kardeşlerine ailesine para dağıtıp duruyor sinir oluyorum fıttırcam
Bu durumu onu borca sokmadan çözemezsiniz eşya araba ev şu bu siz alacaksınız parası olmadıgında yok demeyi bilecek ailesine karşı o yüzden siz yiyin
Araba istiyor da ondada zerre para yok benim tüm birikimimi mihrimi felan istiyor ne güzel araba sahibi etcem kıymete geçmez asla önce karısına sahip çıkmayı bilirse bir şey sahibi ederim
Arabayı alıp senet sepete onun adını yazdırıp önüne atacaksınız ama kendi paranızla değil onun parasıyla gerekirse kredi çeksin
Onu kabul etmiyor işte tüm paramı vermesem babamın üstüne alacağım demişti
Valla bacım bunu durumu sen duzeltemezsin. Bunu anca kocan seni çocuğunu ( yoksa ilerde doğacak çocuğu) düşünüp düzeltmeli
Bugün nasihat ettim ailesinin adını vermeden inş anlamıştır haklısın felan dedi
sende iste sanada alsin. kayanana ne aliniosa ayni degerde aende iste. kuma gibi ikinize bir yetissin. kayinpederin yokmu sende kayinpederinden iste. oglun bana almiyor senin esine alio sende bana aliver baba de at link babasina. yada soyle
Öyle arsız ki eşya almış gibi benim çeyizimi beğenmiyor halbuki herşeyi kendim yaptım dizdim en markasını almıştım oğlundan çok yüz buluyor
iate sende kaynanain yaninda kayinpederinden isticen ayni fiyatta. atiyorum ogluna bin liralik bisey ki aldirdi sende kayinpederinden bin liralik bisey aldircaksin. baba esimden istemistim ama o annesine aldi suan borcumuz var benimde buna ihtiyacim var banada sen alicer bari diye. kaynanan da duysun bunu
Hmmm peki şöyle bir durumda ne yapmalıyım eşim ailesinin yanında beni azarlarsa ben sinirlerime hakim olamam eşim borcum yok felan der sesini yükseltir karışma ailemle arama der ailesinin yanında anasının ekmeğine yağ sürmek istemiyorum çok zekice bir şey yapmam lazım
yada bu ay sunu alacakdik ama annem oglundan bunu istedigi icin bizim ihtiyacimizi almaya paramiz kalmadi bari sen aliver bize . annem senden isticegine oglundan istio haliyle bizim hesap kitap uymuo planlarimiza
borcun yoksa oturacak esya al ozaman bunlari begenmiyorum eski kusku seylerde oturuyorum heves ettigim seyleri almadiniz bile bana.elalemin seyinde oturmayalim dersin. yoo illa borc harc oluncami biseynistenio. esin annesine alabiliosa pekala kayinpederinde sana alabilir. sen esine dersin sen annene aliosun ailense babamda kizina alir bende onun kiziyim nevarki. annem oglundan isteyebiliosa bende babamdan rica eder isterim nolcak karisma baba kiz arasina
Bu kaynanalar çoğunluk öyle canım evlenen oğluna bakarlar ki Aman o parayı karısını yedirmesinde ve bize yedirsin kafasında Hatta sana alacağı şeyi bile göz diker Benimki öyleydi evime bir şey alsam gözü kalırdı Eşim bana bir bilezik alsa gözü kalırdı bir parça kıyafet alsam gözü kalır oraya her gittiğinde O da ilk fırsatta bir şeyler aldırırdı eşime ekmeği bile falan her şey bize aldırıyor du artık iletişimini kestim yılda iki kere gitmiyorum herhalde Gerçi Benimki evlerden ırak ama sadece Keşke bu olsa Benimki baya kötü biri
Kötülükte yarışırlar bence benimki de az değil
Baştan ev dizdirsen hâlâ taksit ödüyordu.. açıkçası bence bunun yolu eşi ay sonunu getiremeyecek hale getirmekte
Of keşke her yerin kirası da arttı başka eve çıkarsak ancak öyle borca girer
Kayinvabanin yaninda kayinvaliden ile beraberken deki, baba sen neden annemin isteklerini yerine getirmiyrosun, eşim anneme yetisecem duye bize yetişemiyor ask olsun de ispiyonla
Lafı çakarım da çok arsızlar şamataya şakaya vurup mesela neyden rahatsız olduğunu belli edersen daha çok yapıyorlar
O zaman sende aynisini kayinbabama yapacaksin. Baba su cok güzelmiş, bana alir misin de, kısasa kisas
Al bendende o kdr benim kocamı anlatınız benim de eşim malesef öyle benim eşim tek öyle zanetim vallahi demeki eşim gibi daha eşler var benim de eşim annesine para veriyor annesi bilerek sürekli eşimin yanında para yok para yok diyor kayinlarim ağzını açmıyor eşim anne dur sana vereyim diyor eşim babasına para atıyor ibandan kayinimda sürekli eşime bana para at bende para hiç yok diyor eşime o kdr anlatim.verme para bunlara diye ayda bir versen bişey olmaz dedim ama hergun verme haftada 2 3 defa verme seninde eşin çocuklarin var diyoeum sanki bu duvara anlatiyorum öyle kafasına girmiyor.esimin bende eşimden para istiyorum bana yok diyor ailesi olunca yok diyemiyor o borç yapsa da ailesine verecek ***** herif
Evlatlarından hangisi sömürmeye müsaitse onu sömürüyorlar işte saf slk yerine koyuyorlar da bu erkekler bir türlü idrak edemiyorlar
Eskiler boşuna dememiş, kocanın 3 kaşığı varsa 2 tanesini kırıp masraf çıkaracaksın ki başkasına para harcamasın. O borca sokmadan sen sokacaksın. Ama sonra ses etme bırak annesinede alsın. Borçlar artınca sana laf ederse, sen nikahlı kocamdan istiyorum sen önce annene hayır demeyi öğren, senden başka birinden mi isteyecem ben saçmalama diyeceksin. Annesi acımıyorsa sen hiç acıma
Doğru diyorsun annesi bile acımıyor oğlunu gram düşünse o katkı sağlar oğlundan beklemez bir şey… benimde annem beni yanlış yönlendiriyor çoğu zaman diyor ki yeterki kocanla kötü olma bırak istediğini yapsın ama o iş öyle olmuyor işte bende yetişkinim sonuçta kendi kararlarımı kendim veririm yalnız şöyle bir durum var… evimiz eşyalı eşya borcuna sokacak olsam şuan bu mümkün değil eşyasız eve çıkınca ancak olabilecek bir şey bu.araba felan alalım desem kocam tüm birikimi benden istiyor onu da ben yapmam.. altınlarımın tamamını istiyor vermezsem araba da almıyor zaten
Kır, boz gereksiz masraf çıkar. Telefon yenile, saat al borca girsin ve ödesin9
Hani böyle şey tipler vardır ya ben bir şey yaptıracağım zaman sürekli beni yolma peşinde ama aileye gelince asla hayır diyemiyor kardeşleri kendinin 3 katı kazanıyor ama gelip yine bundan borç istiyorlar insanda biraz akıl olur ancak evimiz felan olursa öyle borca girer
1,487,960 soru
24,323,280 cevap
345,393 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın